TANKINAMASIS BLAKSTIENŲ TUŠAS – KAIP IŠSIRINKTI TOBULĄ?

Blakstienų tušas – priemonė, be kurios nei viena neįsivaizduojame savo makiažo. Tik keli brūkštelėjimai ir akys atrodo didesnės, žvalesnės, o pats žvilgsnis įtaigesnis! Tačiau kaip išsirinkti tą vienintelį?

Blakstienų tušų yra nesuskaičiuojama galybė ir apie kiekvieną jų rašo kaip apie patį geriausią ir neprilygstamiausią. Vieni ilgina, kiti riečia, treti suteikia apimties. Yra ir tokių, kurie gali atlikti visus šiuos veiksmus. Na, bent jau taip skambiai skelbia reklamos ir vėduoklėmis mirksinčios įžymybės. Nors visa tai gali atrodyti labai įtikinama, o dažnai priverčia įsigyti vieną ar kitą produktą, neretai rezultatu tenka ir nusivilti.

Kitas būdas, kuris dažnai padeda išsirinkti kokybišą prekę, tai kitų komentarai ir įvertinimai. Ne viena esame išsakiusios nuomonę viešai apie išbandytą produktą. Ir tai yra puiku! Tikrai visada, prieš įsigydama vieną ar kitą kosmetikos priemonę, ieškau kitų atsiliepimų, domiuosi, kuo ji patiko ar nepatiko.

O jei keli tušai yra vertinami tik aukščiausiais balais? Kas tada? Belieka išbandyti juos visus ir pasidalinti įspūdžiai su Jumis, likimo draugėmis, kurios ne vieną valandą bandė išbristi iš viso to klaidaus pasirinkimų labirinto.

Trumpai apie bandymą:

Išbandžiau penkis skirtingus tankinamuosius blakstienų tušus. Visi jie www.douglas.lt klientų buvo įvertinti penkiomis arba keturiomis su puse žvaigždutėmis. Pateiksiu su kiekvienu jų pasiekto rezultato nuotrauką, kurioje matysis kontrastas tarp dažytos ir nedažytos akies. Noriu pabrėžti, kad buvo naudota tik viena priemonė vienu metu. Jokiais kitais produktais akys paryškintos nebuvo.

MAX FACTOR Masterpiece Max

Tai tušas, kuris puikiai tinka gan natūraliam įvaizdžiui. Jį drąsiai rinkčiausi darbo dieną ar tada, kai norisi išryškinti tai, ką jau davė motina gamta. Spalva pakankamai intensyvi, o blakstienos tikrai atrodo tankesnės ir gražiai iššukuotos. Visgi retų blakstienų savininkės norimo rezultato gali ir nesulaukti. Tobuliausiai atrodo blakstienos, kai jos padažomos kelis kartus – būtent tą pabrėžia ir gamintojas.

Sluoksniavimas pradeda šiek tiek lipinti, kas, beje, kai kurioms panelėms netgi patinka. Taigi, prieš renkantis šį tušą, siūlyčiau apsvarstyti, kokius lūkesčius jam keliate. Man jis vienas tų, kuris visada po ranka, o ir kaina labai prieinama.

ARTDECO All In One

Kitas tušas, kurį nekantrauju pristatyti, tai ARTDECO All In One. Na taip, gal pagalvosite, kad tai bus nelygi kova, bet mes visos norim tobulų blakstienų. O šis turi daryti viską, ko galima tikėtis iš blakstienų tušo – ilgina, tankina ir riečia. Ir žinot ką? Jis tikrai daro viską! Dar vienas tikrai puikus produktas. Šepetėlis labai primena BOBBI BROWN Smokey Eye – šereliai taip pat sukasi spirale, tik ne taip preciziškai ir tankiai, o pats šepetėlis vos storesnis. Išgautas tankumas tikrai stebina, o plaukeliai visai nesulipę. Vienintelis minusas – norėtųsi ryškesnio pigmento.

SHISEIDO Full Lash Volume

Dar vienas visų itin gerai vertinamas blakstienų tušas. Jau vien jo pavadinimas skelbia, kad šis produktas turi padėti išgauti itin tankias blakstienas.

Pirmiausia dėmesį atkreipė kiek kitoks šepetėlis – tankūs šereliai sudėti ant lenkto pagrindo, kuriuo tikrai labai paprasta naudotis. Dariau viską taip, kaip rekomenduoja gamintojai: “Pridėkite išlenktą šepetėlio kraštą prie blakstienų šaknų ir palaikykite keletą sekundžių. Perbraukite šepetėliu nuo savęs į viršų”. Tai pakartojau kelis kartus. Šepetėlis pasiekia kiekvieną plaukelį ir pirmas įspūdis – labai ilgos ir riestos blakstienos, o spalva tikrai labai intensyvi. Vis dėlto, tikėtosi tankumo šis tušas nesuteikė. Manau, kad jis tobulai tiktų toms, kurios turi natūraliai tankias blakstienas, tačiau nori jas pailginti ir dailiai užriesti. Beje, paryškintos blakstienos lieka labai minkštos, lyg nedažytos. Tikrai nedaug blakstienų tušų gali tuo pasigirti!

COLLISTAR ARTdesign

COLLISTAR tušai jau spėjo užkariauti mūsų širdis ir daugelio kosmetinėse tikrai nėra naujokai. Šis ne išimtis. Pirmiausia šepetėlis. Iš pradžių gal atrodo kiek neįprastas ir gąsdinantis savo dydžiu, bet jį neįtikėtinai lengva valdyti. Pridėjus prie blakstienos, šepetėlis tikrai pasiekia kiekvieną plaukelį, t.y. vienu metu aprėpia visą akies linkį su visomis blakstienomis. Ar gi ne šaunu? Du kartus pakartoji tą patį judesį ir jau pasiruošusi!
Taip pat sužavėjo ryški produkto spalva ir visų blakstienų atskyrimas, kurį labai sunku apibūdinti. Kilo keli jausmai – atrodo, kad visos blakstienos tobulai atskirtos, bet tuo pat metu turi ir šiokio tokio klampumo. Mano blakstienoms tai suteikia intensyvumo, bet jų neapsunkina.

BOBBI BROWN Smokey Eye Mascara

Šepetėlis gan mažas, tankūs šereliai tarsi eina spirale, o forma labai patogi. Po pirmo brūkštelėjimo buvo matyti rezultatas, bet dėl mažo šepetėlio reikia daugiau laiko skirti visam dažymo procesui, kas kai kuriems gali nepatikti. Visą tai atperka labai intensyvi spalva, tobulai iššukuotos ir tankios blakstienos. Labiausiai patiko tai, kad kuo daugiau sluoksnių tepsi, tuo dramatiškesnį ir ryškesnį žvilgsnį išgausi. Atrodytų didelis sluoksnių skaičius turėtų labai sulipinti plaukelius, bet taip nėra. Akivaizdžiai matomas skirtumas – ryškios, tankios ir tiesiog tobulos blakstienos. Vis norisi grįžti būtent prie šio tušo.

Tokio intensyvumo ir tankumo sužavėta, nusprendžiau atlikti paskutinį bandymą – du, mano manymu, daugiausiai dramatiškumo žvilgsniui suteikiančius blakstienų tušus palyginti tarpusavyje. Kairėje nuotraukos pusėje tepiau COLLISTAR ARTdesign, o dešinėje – BOBBI BROWN Smokey Eye. Iš tiesų matosi, kad antrasis suteikia kiek daugiau ryškumo ir tikrai pateisina savo vardą. Kaip bebūtų, abu šie produktai tobulai tinka mano trumpoms ir neryškioms blakstienoms.

Bendri įspūdžiai

Įsitikinau, kad tą patį darbą atliekantys produktai tuo pat metu gali būti ir labai skirtingi. Visi tankinantys, bet galima išsirinkti nuo natūraliausiai atrodančio iki intensyviausio. Kaip jau minėjau anksčiau, labai svarbu nuspręsti, ko mes iš tušo tikimės. Noriu natūralaus įvaizdžio – griebsiu MAX FACTOR Masterpiece Max, jei nusprendžiau, kad šiandien noriu tobulai atskirtų, tankių ir ilgų blakstienų – rinksiuosi ARTDECO All In One. SHISEIDO Full Lash Volume blakstienų tušą imsiu tada, kai nuspręsiu blakstienas tobulai užriesti ir jas prailginti. Jei noriu ryškaus žvilgsnio, bet neturiu laiko kruopščiai ieškoti blakstienos po blakstienos – imu COLLISTAR ARTdesign ir bėgu pro duris. Na ir galiausiai, įtaigiam ir ryškiam žvilgsniui sukurti, čiupsiu BOBBI BROWN Smokey Eye.

Visi puikūs, bet kuris tobulas, teks nuspręsti pačioms. Viena sėkmės formulė, deja, visoms netinka. Kiekviena turime skirtingas blakstienas, tad ir tas pats produktas gali veikti kiek kitaip. Bandykime, lyginkime ir dalinkimės savo patirtimi viena su kita.

Smagių ieškojimų ir tobulų atradimų!

blakstienų tušas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!