5 odos priežiūros ir makiažo patarimai natūraliai švytinčios odos įvaizdžiui

Natūraliai, sveikai švytinti oda dabar yra itin populiari. Toks gaivus įvaizdis suteikia lengvumo ir jaunatviškumo.

Norint sukurti švytinčios odos makiažo įvaizdį, pirmiausia reikėtų atkreipti dėmesį į naudojamas odos priežiūros priemones ir odos paruošimą dar prieš makiažo priemonių panaudojimą. Taigi kaip reikėtų paruošti veido odą, norint sukurti nepriekaištingą natūraliai švytinčios odos įvaizdį? 

 

1. Niekada nepamirškite

Šveitimas yra jūsų švytinčios odos geriausias draugas. Naudokite šveičiamuosius produktus reguliariai (bent 1-2 kartus per savaitę), jog pašalintumėte nuo odos negyvas ląsteles, tokiu būdu tiek odos priežiūros priemonės, tiek makiažas pasidengs lygiau ir laikysis ilgiau.

Renkantis šveitiklį, labai svarbu įvertinti savo odos tipą ir būklę. Šveitiklis neturi būti šiurkštus – toks ne tik kad nepadės, bet dar ir pažeis odos paviršių. Taip pat nereikėtų pamiršti, kad šveitiklių su granulėmis nerekomenduojama rinktis toms, kurios kovoja su spuogeliais. Mechaninis odos šveitimas tik pažeis spuogelio paviršių ir užkrės didesnį odos plotą.

 

2. Ruoškites iš anksto

 

Jeigu žinote, kad kitą dieną norėsite susikurti spindinčios odos įvaizdį, pasilepinkite lakštinėmis veido kaukėmis. Jos ne tik intensyviai pamaitins ir pridrėkins veido odą, bet ir suteiks jai švytėjimo. Siūlome jums išbandyti BIOTHERM Aqua Flash Glow lakštinę veido kaukę. Panaudojus vieną kartą, dėl galingo vitamino C ir pro-biotinio Life Plankton vandens derinio, oda pradės dar labiau švytėti. Vienos lakštinės drėkinamosios kaukės pakanka, kad oda taptų giliai pamaitinta ir natūraliai švytėtų.

 

3. Drėkinimas, tai raktas į švytėjimą

Kaip visi žino, drėkinimas yra būtinybė norint sukurti nepriekaištingą makiažo įvaizdį. Geriausiam rezultatui pasiekti reikalingas ne tik drėkinamasis veido kremas, bet ir tonikas. Jis normalizuoja odos pH, sudrėkina ir padeda odai pasiruošti priimti kitas naudojamas priemones. Taip veido kremas įsigers į gilesnius sluoksnius, o ne tiesiog liks ant jos paviršiaus. Šis žingsnis taip pat padės makiažui išsilaikyti ilgiau.

Jei norite, kad veido kremas ne tik drėkintų, bet ir iš tiesų suteiktų odai švytėjimo - rekomenduojame išbandyti BIOTHERM Blue Therapy Amber Algae. Šis senėjimo požymius stabdantis dieninis kremas pasižymi intensyviu drėkinamuoju ir atkuriamuoju poveikiu. Švelni, greitai įsigerianti tekstūra užtikrina ilgalaikį komforto jausmą. Pats produktas yra kreminės, kiek perlamutrinės spalvos su pastebimomis rausvomis mikro-perlais. Jie, masažuojami į odą, sprogsta ir suteikia švytinčios, tolygesnės odos įvaizdį. Puikus pasirinkimas net ir tada, kada makiažo naudoti neplanuojate.

 

4. Nepamirškite paakių kremo

Norint sukurti natūraliai švytinčios veido odos įvaizdį, labai svarbu naudoti paakių kremą, kuris būtų lengvas, tačiau suteiktų akims drėkinimą ir tą taip trokštamą švytėjimą. Rekomenduojame išbandyti BIOTHERM Blue Therapy paakių kremą. Šį kremą naudojant kasdien paakių oda atsinaujina, žvilgsnis įgauna jaunatvišką spindesį. Efektyviai naikina tamsius ratilus ir patinimą apie akis.

5. Laikas makiažui!

Naudokite makiažo priemones, kurios suteikia švytėjimo. Rekomenduojame makiažą pradėti tokia baze, kuri išlygintų odos paviršių ir sueiktų vadinamąjį ‚blur‘ efektą. Tęskite padengdami odą YVES SAINT LAURENT Touche Éclat Le Teint makiažo pagrindu, kurio formulė, pagerinta natūralios kilmės medetkomis ir dedešvomis iš YSL BEAUTY OURIKA COMMUNITY GARDENS bendruomenės sodų, suteikia natūralaus ir sveiko švytėjimo nepriekaištingai odai. Ten, kur reikia, maskuokite su švytėjimo suteikiančiu pieštuku YVES SAINT LAURENT Touche Éclat Radiant Touch – 8 valandos grožio miego, viename paspaudime. O jeigu jūsų oda linkusi į riebumą, tam tikrose vietose galite jas užfiksuoti ir matiškumo suteikti naudodami YVES SAINT LAURENT All Hours bespalvę kompaktinę pudrą.

Biotherm gaivus makiažas makiažo patarimai Profesionalūs patarimai švytinti oda švytintis veidas veido švytėjimo priemonės Yves Saint Laurent

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!