Ar bandei vieną populiariausių veido serumų pasaulyje?

Jis yra pagerbtas galybe apdovanojimų. Jis neabejotinai populiariausias iš visų ESTÉE LAUDER sukurtų veido serumų. Jis turi nesuskaičiuojamą kiekį teigiamų atsiliepimų ir rekomendacijų įvairiuose jį parduodančioje internetinėse parduotuvėse. Jis - Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II.

Šį kartą nedarysiu ilgos įžangos ir pristatymo. Iš karto pasakysiu, kad tai mano vienas mėgstamiausių ir ilgiausiai naudojamų odos priežiūros priemonių. Šiandien, kai rašau šį tekstą, naudoju jau trečią buteliuką. Su pertraukomis, vis eksperimentuodama su kitais produktais, bet vis atsigręždama atgal. Ypač, kai oda pradeda dėl įvairių veiksnių kraustytis iš proto ir jai reikia to patikimo, išbandyto ir be priekaištų veikiančio gelbėtojo.

Man patinka, kad jis be galo greitai įsigeria ir nepalieka lipnumo. Man patinka, kad oda tampa labai švelni ir drėgna iš vidaus. Man patinka, kad ryte atrodau gaivi ir gerai išsimiegojus, net jei taip nėra.

 

Naktį dirbančios pajėgos

Advanced Night Repair  pirmą kartą buvo pristatytas dar 8-tajame dešimtmetyje ir netruko išgarsėti. Dabar parduotuvėse galime rasti patobulintą pirmojo serumo versiją, kuriame pridėta ir stipriai drėkinančių komponentų. Tad kuo jis ypatingas, kad tiek žmonių jį vadina savo must have ar holy grail.

Pagrindinė šio veido serumo mintis ir paskirtis – padėti odai apsivalyti ir atsinaujinti naktį. Kol miegame, oda intensyviai regeneruojasi ir pati. Dėl šios priežasties šiuo paros metu rekomenduojama naudoti intensyvaus poveikio priemones. Kad ir kokios paskirties jos bebūtų. Bet ką daryti, kai tas regeneracinis varikliukas sulėtėja? O jis tikrai tą daro.

ChronoluxCB™ technologija yra atsakinga už pagalbą ląstelėms toliau sėkmingai apsivalyti ir leidimą joms atsinaujinti. ESTÉE LAUDER tai vadina revoliucine priemone, kuri visiškai keičia žaidimo taisykles, nes kitaip žiūri į ląstelės gyvenimo ciklą.

Kitas svarbus komponentas – antioksidantai. ESTÉE LAUDER teigia, kad jų sukurtas junginys padeda neutralizuoti iki 90% (!) laisvųjų radikalų padarytos žalos.

Na ir dar reikia išskirti drėkinamąsias savybes. Hialurono rūgštis efektyviai aprūpina vandeniu ląsteles, tarsi užpildo odą, kuri tampa drėgnesnė, „pilnesnė“.

Tokia sudedamųjų dalių visuma leidžia odai nieko netrukdomai vykdyti regeneracinius procesus, o taip ir kovoti su laiko ženklais.

 

Nuo kokio amžiaus pradėti naudoti?

Įrodyta, kad oda pradeda senti maždaug nuo 25 metų. Aišku, kiekvienas turi spręsti individualiai atsižvelgiant į savo odą. Vis gi yra bent kelios priežastys, dėl ko nereikėtų tokio tipo produktų labai stipriai atidėti ateičiai.

Pirmiausia tai, kad jau esamas ryškias raukšles su kosmetika išnaikinti sunku, o dažnai ir neįmanoma. Ne veltui sakoma, kad su jomis reikia kovoti tada, kada dar nėra prieš ką kovoti. Prevencija yra raktas į sėkmę.

Kitas svarbus Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II aspektas – drėkinimas ir antioksidantų veikla. Tai svarbu bet kokio tipo, bet kokio amžiaus ir bet kokios būklės odai. Ir jeigu to suteikiamo efekto užtenka, kad būtų patenkinti poreikiai, serumą galima naudoti ne tik naktį. Dienos metu jis lygiai taip pat suteiks malonų ir kokybišką rūpestį.

 

Tapk geriausia savo versija!

Viktė

Estee Lauder Veido serumas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!