ARMANI BEAUTY – nereikalaujančiai pastangų kasdienei tobulybei


 

„LUMINOUS SILK“

Geriausiai makiažo meistrų saugoma paslaptis – nereikalaujančiai pastangų kasdienei tobulybei


 

Per pastaruosius du dešimtmečius ikoniškas „LUMINOUS SILK“ makiažo pagrindas buvo ne kartą pagerbtas spaudoje ir įvertintas makiažo meistrų. Įkvėptas įmantrios šarmezo šilko tekstūros, „LUMINOUS SILK“ asortimentas įkūnija Giorgio Armani natūralaus grožio išryškinimo filosofiją. Nuo pirmojo pasirodymo šis makiažo pagrindas, prieinamas 40 atspalvių, buvo geriausiai saugoma paslaptis tarp makiažo meistrų.

 

„LUMINOUS SILK“ makiažo pagrindas sukuria natūraliai nepriekaištingą veido odą, lydimą ikoniško „Armani“ švytėjimo. Užtepus pagrindą pataisomi odos trūkumai, ji atrodo skaisti, tolygi, o dėl lengvos produkto tekstūros oda nesijaučia apsunkinta.

Kadangi „LUMINOUS SILK“ makiažo pagrindo tekstūra yra skysta ir nemaskuojanti, produktas atskleidžia natūralų odos spindesį. Dėl „LUMINOUS SILK“ makiažo pagrindo „Micro-fil™“ technologijos formulė and odos jaučasi tokia švelni kaip šilkas.

„LUMINOUS SILK“ makiažo pagrindą galima įsigyti tiek 30 ml, tiek 18 ml buteliukuose.

„LUMINOUS SILK“ asortimentą sudaro penki odos išvaizdai gerinti skirti produktai ir profesionalus šepetėlis. Naudojami atskirai arba kartu kuriant makiažo įvaizdį, „LUMINOUS SILK“ produktai leidžia be didelių pastangų išgauti švytinčios odos efektą


 

„LUMINOUS SILK“ – RUTINA MAKSIMALIAM „ARMANI“ ŠVYTĖJIMUI PASIEKTI


 

 

 

 

PARUOŠKITE

Pirma, oda paruošiama makiažo naudojimui su „LUMINOUS SILK“ DRĖKINAMĄJA MAKIAŽO BAZE. Užtepkite pirštų galiukais ir įmasažuokite į odą, užtikrindami, kad produktu padengiate kiekvieną veido dalį, sritis aplink nosį, lūpas, kaktą ir odą link kaklo.

 

 

 

 

PATOBULINKITE

Tada „LUMINOUS SILK“ makiažo pagrindas pataiso, suvienodina ir ištobulina veido spalvą, kad oda švytėtų. Parinkite geriausiai tinkantį atspalvį, išbandydami du ar tris atspalvius ant žandikaulio linijos, kad pamatytumėte, kuris atspalvis įsilieja į odą, o tada sukurkite nepriekaištingą įvaizdį tolygiai užtepdami pagrindą šepetėliu ar pirštų galiukais.

 

 

 

PASLĖPKITE

„LUMINOUS SILK“ daugiafunkcis maskuoklis gali būti naudojamas atskirai arba prieš tepant makiažo pagrindą arba po jo, kad paslėptų trūkumus, paryškintų tam tikras detales ar ištrintų klaidas. Norint nepriekaištingai paslėpti tamsius ratilus, persikų atspalvis neutralizuos šešėlius, o ant viršaus tepama šviesesnė spalva subalansuos atspalvius, kad būtų išgauta tobula išvaizda.

PARYŠKINKITE

Norėdami paryškinti įvaizdį, toliau naudokite „FLUID SHEER“ – daugiafunkcę skystą švytėjimo suteikiančią priemonę, bronzantą ir skaistalus viename, siūlomą septyniais atspalviais, kurie suteikia daugiau natūralaus spindesio ir spalvos. Norint daugiau švytėjimo, ji gali būti naudojama ant skruostikaulių, linijos virš antakių, Kupidono lanko ir nosikaulio. 5 ir 8 atspalviai gali būti naudojami kaip skaistalai, tepami ant skruostų ir paskirstomi į šalis. „FLUID SHEER“ taip pat idealiai tinka maišyti su makiažo pagrindu, norint suteikti šilumos veido odai, o bronziniai atspalviai leidžia sukurti saulės nubučiuoto veido įvaizdį.

 

 

 

UŽBAIKITE

Pabaigoje naudojama „LUMINOUS SILK GLOW FUSION POWDER“ fiksuojanti pudra pasirūpins ilgai išliekančiu „Armani“ švytėjimu. Jos suteikiamas švytėjimo efektas užtikrina ilgai išliekantį spindesį.


 

Armani Beauty

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!