Atgal į mokyklą su E.L.F

Kam į mokyklą, kam į universitetą, o kam į darbą. Kad ir kur ruoštumeisi – ryte laiko visada trūksta. Atlikim viską greitai, kokybiškai ir ekonomiškai. Šiandien kuriame natūralų makiažą su E.L.F. Neužtruksi nei 5 minučių!

 

MAKIAŽO BAZĖ

Tam, kad net ir lengviausias makiažas išliktų ilgiau, o pati oda atrodytų gražiau, labai rekomenduoju nepatingėti ir greitu mostu užtepti lašelį makiažo bazės.

Aš išbandžiau PORELESS FACE PRIMER. Tikrai gan dažna problema, kai tobulos odos vaizdą gadina išsiplėtusios poros. Jei tai trukdo ir tau, ši bazė puikus pasirinkimas. Lengva, skalsi tekstūra (nereikia net pilno pompos paspaudimo, kad užtektų padengti veidą), sutrauktos poros, vizualiai lygesnis odos paviršius. Sudėtyje esantis arbatmedžio aliejus veikia antibakteriškai, tad idealu, kai kamuoja jaunatviški spuogeliai.

MASKAVIMAS IR DENGIMAS

Šioje vietoje viskas priklauso nuo individualių poreikių ir kokio maskavimo reikia. Vienoms užtenka tik lengvo makiažo pagrindo ar BB kremo, o kitos nori ir papildomo problematiškų vietų maskavimo.

E.L.F savo asortimente turi neapsunkinantį, natūraliai atrodantį, pusiau matinį FLAWLESS FINISH makiažo pagrindą. Sudrėkint kempinėlę ir nedidelį kiekį paskirstyk ant veido odos – taip padengimas atrodys dar natūraliau. Nepamiršk kaklo ir ausų, kad viskas atrodytų vienoda ir lygu.

Padengus dar norisi papildomo maskavimo? Greitai čiupk maskuojamąją priemonę ir paslėpk, kas nedžiugina. Tik nepamiršk, kad jei maskuoji veidą, atspalvis turi sutapti su prieš tai naudotu makiažo pagrindu. Jei maskuoji paakius, atspalvis gali būti ir kiek šviesesnis.

Šiam etapui pabaigti visada rekomenduoju atlikti fiksavimą su sausa pudra. Ji užfiksuos drėgnas priemones ir sulygins skirtingus produktus.

MODELIAVIMAS

Tam, kad veidui suteiktum šiek tiek gyvybės ir viskas nebūtų per daug plokščia, tikrai labai rekomenduoju lengvu mostu padengti skaistalus arba  bronzinančią pudrą (arba abu, jei tik turi kelias papildomas sekundes).

Skaistalus švelniai padenk ant skruostų obuoliukų. Tam rinkis švelnią persikinę ar rausvą spalvą.

Nusprendei naudoti bronzinančią pudrą? Ja lengvai perbėk per plaukų liniją, švelniai perbrauk po skruostikauliu, po smakru, kaklą. Taip veidui grąžinsi tūrį ir vizualiai pakeisi formą.

EXTRA žingsnis: tiek bronziančią pudrą, tiek skaistalus gali naudoti ir akims paryškinti. Patamsink voko kišenę ir apatinę blakstienų liniją bronzinančia pudra, o voko centrą padenk skaistalais. Va tau ir gaivus akių makiažas per mažiau nei minutę.

INTENSYVUS ŽVILGNIS

Paprastam natūraliam makiažui visiškai pakanka tinkamo blakstienų tušo. Įvaizdis neatrodo apkrautas, bet žvilgsnis įgauna intensyvumo ir ryškumo.

Jei ieškai tokio tušo, kuris pernelyg neapsunkina produktu blakstienų, bet jas tik paryškina, labai rekomenduoju E.L.F VOLUME PLUMPING MASCARA. Patogus šepetėlis padeda pasiekti ir mažas apatines blakstienas. Padengimas lengvas, neapkrauna „koše“, bet tuo pat metu suteikia apimties. Blakstienos tolygios, atskirtos ir labai juodos.

EXTRA žingsnis: paryškink akis pieštuku ar plunksnele. Tam, kad su pastarąja viskas pavyktų greitai iš pirmo brūkštelėjimo, reikia praktikos. Labiau rekomenduoju ryte rinktis minkštą juodą akių pieštuką. Net ir netvarkingai nubrėžtą liniją išskaidyk mažu teptuku. Greita, efektyvu ir visai nebaisu suklysti.

LŪPOS

Iki išbaigto įvaizdžio tetrūksta tik lūpų balzamo ar natūralaus atspalvio lūpų blizgesio. Raudonam lūpdažiui mokymo įstaigoje tikrai ne vieta, todėl jį geriau pasilik vakarui mieste.

E.L.F savo asortimente turi puikiai tiek dienai, tiek vakarui tinkantį LIP PLUMPING lūpų blizgesį. Jis ne tik suteikia švelnų atspalvį, bet tuo metu maitina ir suteikia putlumo.

EXTRA žingsnis: šveitimas. Net ir geriausias lūpų balzamas neatliks taip gerai savo darbo, kaip galėtų, jei lūpų oda šerpetoja. Nuoširdžiai rekomenduoju bent kartais nepatingėti ir jas nušveisti. Dabar tai itin lengva, kai E.L.F šveitiklis yra lūpų dažų formos. Švelniai pamasažuok, o likusias šveičiamąsias daleles nuvalyk vatos diskeliu. Geriausia, kad net ir nuvalius jaučiasi malonus maitinimas, kadangi pats produktai yra tikrai riebus.

VISKĄ UŽFIKSUOK

Labai svarbu, kad išeinant pro namų duris galėtum visai dienai pamiršti apie savo makiažą. Tam, kad naudotos priemonės "nepabėgtų", savo darbą užfiksuok tam skirta purškiama priemone. Ir išduosiu vieną triuką - fiksatorių ir makiažo kempinėlę visada turėk su savimi rankinėje. Jei kartais dienos darbai užsitęstų ilgiau ir tektų pataisyti kokius atsiradusius netobulumus: sudrėkink kempinėlę, atsargiai išlygink subėgusias vietas ir apipuršk fiksatoriumi. Tai padės grąžinti ryte jaustą gaivumą.

 

Tapk geriausia savo versija!

Viktė

Dieninis makiažas Natūralus makiažas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!