Atskleisk natūralų grožį su ISADORA

“Tikrasis grožis nematomas” - A. de Sent Exiuperi.  Manau šis posakis tinka šiandienos blog’ui apibūdinti. 

Esat fanas/-ė Natūralaus makiažo? Jeigu, jūsų atsakymas yra taip, tada ISADORA brand’as yra sukurtas jums. Gavau progą išbandyti porą naujų produktų ir noriu su jumis pasidalinti savo įspūdžiais. 

 

No makeup makeup tai yra ISADORA. Švedų sukurtas prekinis ženklas, kuris atskleidžia vidinį, natūralų grožį.

 

MĖGSTAT NUOGOS ODOS EFEKTĄ? Tada šis pagrindas iš ISADORA yra sukurtas jums. “Skin tint perfecting cream” - itin lengvos tekstūros tonalinis kremas suteikiantis matiškumo, tačiau neišsausina odos. Sulygina odos tekstūrą, užmaskuoja pigmentinės dėmes, stipriai drėkina ir neblizga dienos eigoje. Didžiausias privalumas šio tonalinio kremo - neatsispaudžia į kaukę bei drabužius ( galite net sausa pudra ne fiksuoti ). Beje, tinka veganams ir cruelty free mylėtojams. 

 

PATARIMAS: prieš bet kurį pagrindą, visada stipriai drėkinkite odą, tai padės tiek jūsų odai išsaugoti drėgmės normalų kiekį dienos eigoje tiek pasidengimas bus daug gražesnis, tolygesnis, o jūsų oda išliks sveikos būklės ir bus jums begalo dėkinga.


 

 

Oda tampa lyg šilkas po ISADORA Velvet touch sheer cover kompaktinės pudros. Panaudojus šį produktą oda išlieka matinė, tačiau pasidengia plonu sluoksniu bei kuo puikiausiai fiksuoja kremines tekstūras.

 

PATARIMAS: rekomenduoju šia pudra panaudoti vieną, be tonalinio kremo. Būtinai užfiksuokite makiažo dulksna tam, kad nuimti užpudruotumą ir suteikti odai natūralų satininį efektą. Šią sausą pudrytę galite tepti kempinėlę tapšnojamaisiais judesiais tam, kad išgauti pilno maskavimo efektą, taip pat galit naudoti platų, purų teptuką ir užfiksuoti tik T-zoną, kad išgauti natūraliai švytinčio veido efektą.


 

 

 

 

Prefect skaistalai ne šiaip sau pavadinti “perfect”. Labai mėgstu universalius produktus. Šių skaistalų tekstūra yra itin švelni, glotni, suteikianti lengvą švytėjimo efektą. Galima juos naudoti kaip šešėlius bei kaip kontūravimo  priemone. Dauguma skaistalų yra per daug sausos tekstūros, o Isadora yra lengvos kreminės tekstūros.

 

PATARIMAS: skaistalus padenkit net tik viršutinio skruostikaulio zonoje, bet ir viršutinio voko, nosies galiuko bei smakro zonose, taip suteiksite savo veidui lengvumo bei gaivumo.


 

 

Na ir mano vieni mėgstamiausių šešėlių - ISADORA Quartet shadow. Šie šilko tekstūros kvartetai lengvai sklaidosi puriu, smulkiu teptuku. Manau vienos universaliausių palečių, nes viskas vienoje vietoje. Tinka tiems kas nemėgsta dideliu palečių bei atskirų pavienių šešėlių, taip pat ir tiem kas mėgsta keliauti ir nenori krautis daug kosmetikos. O čia ir šešėliai, ir kontūravimas ir antakių priemonė. Kas gali būti geriau nei universalus produktas tinkantis viskam.

 

PATARIMAS: pabandykit su fiksatoriumi papurkšti plokščią smulkų teptuką, truputį paimkit blizgančių šešėlių ir padenkit judriojo voko vidurį taip išgausit subtiliai blizgantį voką ir išryškėjusias akis. 


 

 

 

 

Ilgos bei sveikos, juodos blakstienos - kiekvienos moters grožio idealas. Su Nature Enhanced Length blakstienų tušu, ne tik prailginsit savo blakstienas, bet ir suteiksite joms apimties. Guminis teptukas gražiai atskiria kiEkvieną blakstieną bei yra patogus prieiti prie pat pat šaknų. Rekomenduoju visom kas mėgstat ryškias bet natūralias blakstienas. 

 

PATARIMAS: kas dar nežinojote, aš visada rekomenduoju silikoninius teptukus, jie mažiau suvelia tekstūrą bei nekaupia dulkių. Todėl išlieka ilgiau šviežias ir taip greitai ne sudžiūsta. 


 

 

Matinės lūpos vėl sugrįžta į trendus. Tad ISADORA sukūrė labai įdomios tekstūros lūpdažius. Liquid Blend Soft Matt lūpų dažai suteikia matinį efektą, bet ne išsausina lūpų. Tai puikus duetas visom kieno lupos linkusios sausėti. Kas įdomiausia tai jų aplikatorius. Kempinėlės formos aplikatorius labai plonai padengia dažą, suteikia drėgnumo bet palieka matinį efektą. IDEALU! 

PATARIMAS: Atskleisiu paslaptį: bet kurį lūpdažį galite panaudoti kaip kreminį skaistalą. Tad ir šis ISADORA produktas neišimtis. Taip panaudojus lūpdažius galėsit sukurti harmoningą bendrą vaizdą.

 


 

gaivus makiažas Isadora ISADORA lūpų dažai

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!