AVANT Quintessence - kvepia lyg antra oda

Yra toks kvepalų apibūdinimas: kvepia lyg antra oda...  kas tai?  Kvapą "uodžiame" nervinėmis ląstelėmis, o suvokiame galvos smegenimis. Kvapai sugeba  "ištraukti" emocijas... Net švelniausias aromatas gali kurti nuotaiką, todėl kartais mes jaučiamės patogiai dėvėdami švelnius, šiltus, subtilius aromatus, kad pažadinti teigiamas emocijas. Ir jaustis taip, lyg mus lydėtų subtilus, mūsų pačių skleidžiamas kvapas.

 

Kompanija Avant, turinti unikalų požiūrį į odos priežiūrą, teigia: tikime, kad grožis turi būti pasitikėjimo šaltiniu. 

Jų aromatas "Quintessence" - tai tobulai išpildyta kompozicija. Graikų filosofijoje: kvintesencija - tai, kas svarbiausia - pati esmė.

Saldus, šiltas, pusiau rytietiškas, gėlių, gintaro aromatas su elegantišku pudros pagrindu, suderintu su gėlėmis ir pikantiška nata. Tai moderni klasika. Nepamirštamas tiek savo gyliu, tiek meistrišku stiliumi, išreiškiančiu jausmingumą, jis kviečia dalintis pačia rafinuotumo esme... 

Viršutinės natos: mandarinai, apelsino žiedai

Vidurinės natos: slyva, jazminai, irisas

Bazinės natos: pačiulis, baltasis muskusas, vanilė

"Quintessence" - turi savitas viršutines natas, nešančias vibruojančią gaivą, su apelsino žiedų ir mandarino žvalumu. Širdyje pakylėjantis kvapas šiltas, primenantis pasivaikščiojimą Viduržemio jūros pakrante naktį, šviečiant mėnuliui. Tuomet gėlių karalius jazminas kvepia intensyviausiai, ir svaigina mus netikėtu posūkiu: gaiviai saldaus iriso ir slyvos prisilietimu.

Bazinės natos žemiškos: pačiulio medienos, baltojo muskuso, ir  vanilės, sukuria puikų šio kvapo pagrindą. Apibrėždami ir dar kartą patvirtindami savitumu  prisipildžiusį aromatą. 

Unikalus ant odos, tarsi susiliejantis su ja, kuria teigiamą santykį.

 

Atraskite šią nuostabią alchemiją!


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!