Biosilk atgaiva Tavo plaukams

Jeigu plaukus mėgsti lepinti natūralaus kokosų aliejaus kaukėmis, Tau tikrai patiks drėkinamasis plaukų šampūnas Silk Therapy With Organic Coconut Oil Moisturizing Shampoo bei balzamas Silk Therapy With Organic Coconut Oil Moisturizing Conditioner.

Priemonės intensyviai drėkina ne tik plaukus, bet ir galvos odą. Glotnina plaukus ir gerokai palengvina jų iššukavimą. 90% sudėties sudaro natūralūs ingredientai, čia nėra glitimo bei silikonų.

Jeigu turi daug trumpų, nesuvaldomų plaukelių, šios priemonės Tau taip pat pagelbės, kadangi suvaldys net ir pačius nepaklusniausius plaukus, išlygins plauko kutikulę.

Jeigu dažai plaukus, priemonės taip pat puikiai tiks, kuomet norėsi spalvą kuo ilgiau išsaugoti nuo blukimo.

Mėgstančios naudoti plaukų formavimo priemones (džiovintuvus ir tiesinimo/garbanojimo žnyples) taip pat turėtų atkreipti dėmesį į šį šampūną bei kondicionierių. Jie padės apsaugoti plaukus nuo žalingo karščio poveikio.

Tiesiog šampūnu išplautus plaukus ištepk kondicionieriumi ir kruopščiai išskalauk. Priemonės labai intensyviai kvepia kokosais, tad pasiruošk pasinerti į aromatingas SPA procedūras Tavo plaukams!

PATARIMAS: naudok itin šiltą vandenį, kad kokosų aliejus išsiplautų visiškai ir nepaliktų nemalonaus sunkumo jausmo. Plaukus išdžiovink taip, kaip esi įpratusi, ir džiaukis minkštais bei glotniais plaukais.

Hot Thermal Protectant Mist – nuo karščio apsaugantis plaukų purškiklis.

Ši priemonė turėtų būti kiekviename merginos, intensyviai naudojančios plaukų džiovintuvą, tiesinimo bei garbanojimo žnyples, vonios kambaryje.

Purškiklis tinka visų tipų plaukams ir nekenks net ir tuo atveju, jeigu naudosi jį kasdien. Neapsunkins plaukų. Suformuota šukuosena žvilgės ir atrodys natūraliai.

Išpurkšk plaukus Hot Thermal Protectant Mist ir formuok šukuoseną kaip esi įpratusi.

Šilko serumas plaukams Silk Therapy Lite.

Šilko proteinai įsiskverbia giliai į plauko vidų ir rūpinasi Tavo plaukais. Suteikia jiems spindesio, švelnina bei minkština. Patepus plaukus serumu, juos iššukuoti tampa žymiai lengviau. Pažymėsiu, jog priemonė neapsunkina plaukų, kaip tai kartais padaro kitos tokio pobūdžio priemonės.

PATARIMAS: Pora lašelių priemonės paskirstyk ant išplautų ir rankšluosčiu nusausintų plaukų ir džiovink taip, kaip esi įpratusi. Jeigu nori atgaivinti, suminkštinti plaukus tarp plovimų, sudrėkink rankas, į delnus įlašink pora lašelių šios priemonės ir paskirstyk ant sausų plaukų. Drėgni delnai padės lengviau paskirstyti priemonę ir sustiprins jos poveikį.

plaukams plaukų balzamas plaukų kondicionierius plaukų priežiūra plaukų priežiūros priemonės plaukų šampūnai plaukų šampūnas plaukų serumas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!