BIOSILK – šilko proteinų terapija sveikesniems plaukams

BIOSILK ir šilko linija – visiška klasika, kuri papirko didelę dalį savo pirkėjų. Kodėl? Kaip veikia? Kam tinka ir kuo ši linija ypatinga? Apie tai ir paplepėkime.

 

BIOSILK produktų sudėtyje randame šilko proteinus. Būtent jie yra tikroji šios linijos žvaigždė. Jau pats žodis ŠILKAS sufleruoja, kokio poveikio galime laukti.

Šilko proteinai naudojami plaukų priežiūroje:

  • suteikia žvilgesio
  • padeda sukontroliuoti šiaušimąsi
  • padeda lengviau iššukuoti
  • padeda kovoti su įsielektrinimu

BIOSILK SILK THERAPY

Ši linija yra viena tų, prie kurių vis grįžtu. Paklaidžioju, pabandau naujienas, bet vis tiek bent kelis kartus per metus keliauju pirkti būtent šio dueto – BIOSILK Silk Therapy plaukų šampūno ir kondicionieriaus.

Kai vasaros saulės alinimą pakeičia aukštos apykaklės ir šalikai, su plaukais, švelniai tariant, tampa sunku susitvarkyti. Jie labiau veliasi, įsielektrinę visur skraido ir limpa prie veido, atrodo pavargę. O kartais atrodo, kad tiesiog erzina vien jų egzistavimas ( true story😊 ). Va tada jau žinau, kad laikas BIOSILK.

BIOSILK šampūno ir kondicionieriaus duetas idealiai išplauna, drėkina ir minkština plaukus. Jie tampa sutramdomi, tačiau neprilipę prie skalpo. Lengvi, sveikai žvilgantys ir mažiau elektrinę. Nebaisu, kad apsivilkus golfą plaukai pamirš gravitaciją ir pradės skraidyti į visas įmanomas skirtingas puses.

JEI PLAUKUS DŽIOVINI AR KITAIP FORMUOJI KARŠČIU,

nepamiršk naudoti apsaugos. Karštis itin veikia plauką, jį sausina. BIOSILK savo asortimente turi priemonę, kuri leis saugiai džiovinti, tiesinti, garbanoti ar dar kaip nors formuoti plaukus. BIOSILK Hot Thermal Protectant Mist savo sudėtyje taip pat turi šilko, tad suteikiama ne tik apsauga, bet ir papildoma nauda. Tai labai praverčia, jei ne tik paprastai džiovinti drėgnus plaukus, o juos formuoji sausus.

JEI VISGI TRŪKSTA APIMTIES,

rekomenduoju išmėginti BIOSILK Volumizing Therapy Roof Lift. Šį produktą derinant su SILK linija, galima išgauti puikų purių, bet paklusnių plaukų balansą. Paprastai plonų ir prigludusių plaukų savininkės renkasi apimties suteikiančius produktus, nes bijo, kad glotninančios priemonės apsunkins ir taip „prilipusius“ plaukus. Tuo tarpu storų ir sunkių plaukų savininkės nori, kad šie būtų paklusnūs, glotnūs, bet tiek pačių plaukų svoris, tiek naudojamos glotninamosios priemonės atima purumą nuo šaknų. Ir abiejais atvejais į pagalbą skuba BIOSILK Volumizing Therapy Roof Lift.

Tik nepamiršk, kad jį reikia naudoti ant drėgnų plaukų (geriausia šaknų), o juos vėliau išdžiovinti plaukų džiovintuvu.

Vuolia!

 

BIOSILK turi tikrai nemažą pasirinkimą įvairiems plaukų tipams ir poreikiams. Siūlau paskaityti ir kitas apžvalgas ir taip atsirinkti, kas labiausiai tiks būtent tau.

 

Sausi ir trupantys plaukai? 4 patarimai tam spręsti

Šiame straipsnyje rasi šių produktų apžvalgą:

 

Tapk geriausia savo versija!

Viktė

apsauga plaukams nepaklusnių plaukų priežiūra pažeistų plaukų priežiūra plaukų kondicionierius plaukų šampūnas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!