BURBERRY Hero - žavinga jėgos ir gaivumo santuoka

Naujasis Burberry HERO aromatas - tai žavinga jėgos ir gaivumo santuoka, reiškianti šiuolaikinio žmogaus galios ir jautrumo dvilypumą...

Burberry mados namai meta iššūkį tradiciniams vyriškumo stereotipams ir suteikia žmogui galių transformuotis. Tai šiuolaikinio heroizmo vizija. Koks tas naujas vyras?  Paslaptingas ir nuotykių kupinas. Pilnas jėgos ir subtilumo kartu, galios ir užuojautos, atletiškas ir kūrybingas. Ieškantis laisvės tyrinėjant save,  norint atrasti kažką naujo, tačiau išlikdamas ištikimas sau. Su esminiais pirminio žmogaus instinktais, bet nauja vyriška dvasia. Tai naujas herojus.

Kvapas nušvinta putojančia bergamote, sproginėdamas citrusais... juos papildo kadagio uogos ir juodieji pipirai. Labai vyriška, ir labai gaivu. Šviežumas ir prieskoniai intymiai ir glaudžiai liečiasi su oda, todėl labai individualiai priklauso kaip kvepės ant odos. Ir be abejo, kad sušildys žvarbiomis dienomis. 

Šių gyvybingų natų ašis - tai kedras. Jis viso kvapo pastiprinimas ir balansas. Naudojamas iš trijų kalnų grandinių: Apalačių, Atlaso kalnų ir iš Himalajų. 

Paprasta, bet efektyvu. Tiems kas nori kvepėti skaniai, bet ne valdingai. Solidus ir neįžeidžiantis. Nepretenzingas. Šių dienų herojai rūpinasi minimalizmu, ir iš pirmo aromato papurškimo atrodo, lyg tai super universalus, paprastas ir tik kito kvapo komponentas... Tačiau nėra prasmės gaišti laiko ieškant panašumo. Unikalumas ir slypi paprastume. Kvapas nebūtinai turi šaukti apie savo buvimą, jis  šnabžda apie savo buvimą - palikdamas įspūdį. Modernus ir saikingas. Senos sielos, bet jaunas amžiumi. Tai jo galia.

Viršutinės natos: Bergamotės esencija

Vidurinės natos: Kadagio uogos, juodieji pipirai

Bazinės natos: Kedras


 

Burberry "Hero" - tai universalumas ir unikalumas.

 


 

Kvapas nušvinta putojančia bergamote, sproginėdamas citrusais... juos papildo kadagio uogos ir juodieji pipirai. Labai vyriška, ir labai gaivu. Šviežumas ir prieskoniai intymiai ir glaudžiai liečiasi su oda, todėl labai individualiai priklauso kaip kvepės ant odos. Ir be abejo, kad sušildys žvarbiomis dienomis. 

Šių gyvybingų natų ašis - tai kedras. Jis viso kvapo pastiprinimas ir balansas. Naudojamas iš trijų kalnų grandinių : Apalačių, Atlaso kalnų ir iš Himalajų. 

Paprasta, bet efektyvu. Tiems kas nori kvepėti skaniai, bet ne valdingai. Solidus ir neįžeidžiantis. Nepretenzingas. Šių dienų herojai rūpinasi minimalizmu, ir iš pirmo aromato papurškimo atrodo, lyg tai super universalus, paprastas ir tik kito kvapo komponentas... Tačiau nėra prasmės gaišti laiko ieškant panašumo. Unikalumas ir slypi paprastume. Kvapas nebūtinai turi šaukti apie savo buvimą, jis  šnabžda apie savo buvimą - palikdamas įspūdį. Modernus ir saikingas. Senos sielos, bet jaunas amžiumi.

 

Tai jo galia.


 

 

Buteliukas - sunkaus stiklo, stiprus, puikiai susiporuoja su kvapu. Modernus minimalizmas. 

Nors mūsų technikos pažangos amžius baigia užmušti moteryje tikrąją moterį, o vyre - tikrąjį vyrą, vis dėl to natūralumas, tai nepaklūstanti laikui energija, stichija, valdanti prigimties subtilybes.

Prieš akis iškyla vyro figūra: ramus, patikimas, brandus. Tas, kuriuo gali pasitikėti. Jei tik  kvapas gali išreikšti tą vyrišką prigimtį, kuri užkoduota kiekvieno vyro genuose nuo žmonijos pradžios, tai Burberry "Hero" būtent toks.


 

Burberry gaivus vyriškas kvapas vyriškas tualetinis vanduo

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!