DOUGLAS EKSPERTO PASIRINKIMAS: COLLISTAR stangrinamasis kūno šveitiklis su jūros druska

Kam šis produktas skirtas?

Kūno odos šveitimui

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Tai ne dar vienas kūno šveitiklis rinkoje... Tai tikras SPA namuose. Jūrinė druska sumaišyta su raudonąja Havajų druska ir maltų vyšnių kauliukų mišiniu. Skirtingo dydžio granulytės šveičia švelniai ir tolygiai. Kūnui puoselėti naudojami vertingi aliejai: vyšnių, simondsijų, kviečių gemalų... Rudieji dumbliai tonizuoja ir stangrina. Na o ypatingą aromatą skleidžia greifrutų ir bergamočių eteriniai aliejai. Šis šveitiklis ne vienai nušveičia odą, bet ir minkština, lygina, maitina ir stangrina.

 

Kaip naudoti?

Jei norisi stipresnio šveitimo, galima naudoti ant sausos odos. Arba ant drėgnos, jei tikitės švelnesnio efekto😊 Prieš naudojimą reikia mentele išmaišyti, kad druska ir aliejus tolygiai pasiskirstytų. Naudoti vieną arba du kartus per savaitę.

 

Kam šis produktas patiks?

Visiems SPA ir pirčių mėgėjams.

 

Kam jis gali nepatikti?

Tiems kas naudoja labai švelnius šveitiklius ir kam nepatinka eteriniai aliejai.

 

Koks kvapas?

Mmmm... nuostabus, ryškus ir vaisių ir bergamočių. Tik įkvėpus puikia atgaivina ir energizuoja😊

 

Kokia tekstūra?

Pakankamai sodri aliejaus ir druskos. Reikia mažo kiekio. Puikiai pasiskirsto ant odos.

 

Koks pirmas įspūdis?

Prisipažinsiu: esu Collistar šveitiklių fanė😊 Šis sudomino dėl vyšnių- labai jas mėgstu.  Mano kūno oda nėra sausa, todėl retai tepuosi kremu... Bet šveitiklius dievinu. O čia puikus derinys: kada šveitimo metu oda dar ir puoselėjama. Nuplovus vandeniu jausmas nuostabus😊 Dar patinka, kad druska švelni, bet tuo pačiu ir stipri- nušveičia kaip turi būti, net visas kūnas įšyla. Uch kaip pakelia tonusą!!! O jei dar pasitaiko proga apsilankyti pirtyje, tai be šio šveitiklio prarasčiau pusę malonumo. Geresnį šveitiklį būtų sunku sugalvoti...

 

 


 

Collistar collistar talasso scrub kūno šveitiklis šveitiklis

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!