DOUGLAS EKSPERTO PASIRINKIMAS: ISLE OF PARADISE Over It Magic Self-Tan Eraser

Kam šis produktas skirtas?

Visiems, kas naudoja savaiminio įdegio priemones

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Savo paskirtimi ir sudėtimi. Padeda pašalinti savaiminio įdegio priemonės likučius ir spalvinį netolygumą. Už tai atsakinga glikolio rūgštis - ji švelniai nusluoksniuoja negyvų ląstelių paviršių, taip lygindama atspalvį ir paruošdama odą kitoms priemonėms. O micelės šį poveikį dar labiau sustiprina. Taip pat sudėtyje yra Oxy Glow kompleksas, avokadų, chia sėklų ir kokosų aliejai, kurie maitina ir skaistina odą.

 

Kaip naudoti?

Užpurkšti ant sausos odos, įmasažuoti, kad suputotų, palaikyti 5 minutes ir nuplauti. Galima naudoti specialią pirštinę arba dušo kempinę, kad dar lengviau nusivalytų savaiminio įdegio likučiai.

 

Kam šis produktas patiks?

Savaiminio įdegio naudojimo „pradinukams“, kada nepavyksta priemonės užtepti tolygiai. Taip pat tiems kas naudoja pastoviai ir nori, kad oda atsinaujintų. Taip savaiminio įdegio priemonės efektas būna dar natūralesnis.

 

Kam jis gali nepatikti?

Gali netikti labai jautriai ir linkusiai į uždegimus odai. Juk tai rūgštinis produktas. Taip pat labai svarbu naudoti apsaugą nuo saulės.

 

Koks kvapas?

Gaivus citrusų, eukalipto ir mentolio.

 

Kokia tekstūra?

Lengvas skystis. Įtrinant putoja.

 

Koks pirmas įspūdis?

Pirmą kartą naudojau tokį produktą. Savaiminio įdegio priemones naudoju retai, tad tikrai pasitaiko nesėkmių:) Tai dabar esu rami, kad galėsiu pašalinti nelygius dryžius. Šis valiklis veikia švelniai. Galima palaikyti ir ilgiau nei 5 minutes. Aš laikiau 10 min. Nuplovus pamačiau, kad oda nenubalo visai, šiek tiek įdegio liko, bet jo spalva tolygi- be dryžių. Labiausiai patiko odos švelnumas - kaip lėliuko. Jau galvoju, kad naudosiu šią priemonę ir vietoje kūno šveitiklio :)

douglas eksperto pasirinkimas Unikalus produktas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!