DOUGLAS EKSPERTO PASIRINKIMAS: KIEHL'S Midnight Recovery Concentrate

Kam šis produktas skirtas?

Visiems, kas nori jaunesnės odos.

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Savo sudėtimi ir poveikiu😊 Jei nenustebina skaičiai (98, 6% natūralių ingredientų), tai sudėtyje esantys aliejai tikrai daro įspūdį!  Skvalanas, levandos eterinis aliejus, dvimetės nakvišos, kalendrų aliejai ir vaisių ekstraktai. Stipru! Veiksminga! Bet tuo pačiu ir saugu. Puikiai žinome, kad nakties metu mūsų oda atstato per dieną jai padarytą žalą. Tai šis koncentratas padeda regeneracijos procesui: oda atsigauna, švyti, sumažėja smulkios raukšlės ir pagerėja drėkinimo funkcija.

 

Kaip naudoti?

2- 3 lašus koncentrato užlašinkite ant delnų. Netrinkite tarp jų, o tik švelniai paglostykite. Atverkite delnus ir įkvėpkite malonaus aromato: jau čia prasideda koncentrato poveikis😊 Pirštų galiukus prispauskite prie kaktos, skruostų ir smakro. Tada švelniai įmasažuokite į odą. Labai svarbu nusiteikti ramiam miegui, oda jums už tai padėkos😊 Šį koncentratą reikia naudoti ant švarios tonizuotos odos vakarais prieš kremą arba vieną.

 

Kam šis produktas patiks?

Tiems, kas mėgsta vakarinius ritualus odai.

 

Kam jis gali nepatikti?

Tiems, kam nepatinka levandos eterinis aliejus. Nors jis čia nėra labai ryškus.

 

Koks kvapas?

Levandų eterinis aliejus puikiai dera su vaisų gaiva. Aromatas nuostabus😊

 

Kokia tekstūra?

Lengvo aliejaus- serumo. Ne sunki ir tikrai ne riebi😊

 

Koks pirmas įspūdis?

Tenka prisipažinti- įsimylėjau šį koncentratą😊 Naudoju jį po savo serumo prieš naktinį kremą. Man tai tobulas derinys. Mėgstu sluoksniavimą (tikiuosi, kad jūs taip pat). Nors mano oda plona, sausa ir brandi, nepatinka aliejinės tekstūros. O ši papirko savo lengvumu. Puikiai susigeria. Na ir aromatas... Laukiu vakaro, kada galėsiu jo įkvėpti😊 Poveikis jaučiasi jau po pirmo panaudojimo: ryte oda gaivi ir minkšta. Sumažėja smulkios raukšlelės, jaučiu odos putlumą. Taigi, dar vienas malonus atradimas.

douglas eksperto pasirinkimas Kiehls Naktinis veido serumas Unikalus produktas Veido serumas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!