DOUGLAS EKSPERTO PASIRINKIMAS: MARIO BADESCU Drying Lotion

Kam šis produktas skirtas?

Spuoguotai probleminei odai.

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Tai kultinis MARIO BADESCU produktas nuo spuogų baltomis viršūnėmis. Jis sukurtas dar 7-ajame dešimtmetyje ir iki šiol yra vienas perkamiausių. Losjonas per naktį išdžiovina spuogus ir mažina uždegimą. Sudėtis kaip sunkioji artilerija: salicilo rūgštis, siera ir cinkas pašalina nešvarumus kol jūs miegate, o kalaminas ir kamparas vėsina bei ramina odą.

 

Kaip naudoti?

Prieš naudojimą NEREIKIA suplakti. Tiesiog ausų krapštuką įmerkti į rožinę masę buteliuko dugne ir tepti lokaliai ant spuogų. Oda turi būti švari. Svarbu neužtepti plačiau nei reikia, nes gali džiovinti odą aplink spuogus. Palikti per naktį. Ryte prausti veidą ir naudoti įprastas priemones.

 

Kam šis produktas patiks?

Tiems, kas kovoja su spuogais baltomis viršūnėmis. Nesvarbu ar bėrimai dažni, ar pavieniai.

 

Kam jis gali nepatikti?

Gali nepatikti skubantiems ir nemėgstantiems vakare pasirūpinti oda. Bet efektas šiuos įpročius gali greitai pakeisti :)

 

Koks kvapas?

Stiprus ir aštrus. Įkvėpus net akys ašaroja:). Kitaip ir negali būti, juk siera ir kamparas tikrai turi specifinį kvapą. Gerai tai, kad šis kvapas greitai nugaruoja.

 

Kokia tekstūra?

Tekstūra dvifazė - viršuje skystis, o buteliuko dugne tiršta emulsija.

 

Koks pirmas įspūdis?

Spuogai man gyvenimą sugadina retai. Bet kai tai nutinka, visada žinau kas išgelbės. Neatidėlioju ir tepu iš karto, kai matau, kad kyla nenaudėlis pačioje matomiausioje veido vietoje:).  Jau po vienos nakties jis apdžiūna ir nuslūgsta. O dar po paros dingsta visai. Smagu tai, kad nelieka dėmelės kaip dažnai nutinka ilgiau gydant spuogus. Kvapas nežavi, bet rezultatas tai nustelbia :).

douglas eksperto pasirinkimas Profesionalūs patarimai

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!