DOUGLAS EKSPERTO PASIRINKIMAS: naujos kartos vitamino C galia iš COLLISTAR

 

Žiema – puikus metas kovoti su odos trūkumais. Ypač, jei pasiryžai pagaliau sukontroliuoti pigmentines dėmes, jas pašviesinti. COLLISTAR Pure Active Vitamin C linija pasiruošusi padėti!

COLLISTAR Pure Active Vitamin C linija ypatinga savo gryna formule.  Sudėtyje įtraukta naujos kartos askorbo rūgštis, kuri tirpi vandenyje. Toks vitaminas C yra itin stabilus ir priemonei suteikia puikų įsigėrimą.

Nereikėtų pamiršti, kad vitaminas C  atlieka ne vieną svarbų vaidmenį. Jis ne tik šviesina pigmentines dėmes, bet yra ir stiprus antioksidantas, apsaugo ląsteles nuo laisvųjų radikalų žalos, skatina kolageno gamybą.

Rezultatas: apsaugota, skaisti, jaunatviškai ir gyvybingai atrodanti oda.

Liniją sudaro du produktai. Lašai pasižymi galingesniu skaistinamuoju poveikiu, o kremas – stipresnis antioksidantas, tad jie itin efektyvūs naudojant kartu.

Kam šis produktas skirtas?

Visiems, kieno odai reikia energijos, skaistumo ir tolygaus atspalvio. Nėra amžiaus apribojimų.

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Dviejų galingų ingredientų deriniu. Stabili ir veiksminga vit. C forma. Etilo Askorbo rūgštis - antioksidantas. Taip pat skaistina odą ir gerina kolageno gamybą. O Alpha Arbutinas veiksmingai mažina melanino sankaupas.

 

Kaip naudoti?

Ryte ir (arba) vakare, kruopščiai nuvalę veidą ir kaklą, ant odos švelniai užtepkite kelis lašus priemonės arba naudokite ją prieš tepdami įprastą veido kremą

 

Kam šis produktas patiks?

Patiks tiems, kas nori sumažinti pigmentinių dėmių matomumą.

 

Kam jis gali nepatikti?

Gali netikti labai jautriai odai paūmėjimo metu.

 

Koks kvapas?

Vos juntamas gaivumas. Produktas neturi parfumuotų medžiagų.

 

Kokia tekstūra?

Skysta, lengva. Puikiai skirstosi ant odos ir nepalieka lipnumo jausmo.

 

Koks pirmas įspūdis?

Pirmas įspūdis labai geras, nes efekto ilgai laukti nereikėjo. Jau po savaitės naudojimo oda akivaizdžiai atsigavo: tapo skaistesnė, švelnesnė. Sumažėjo nuo vasaros likusių pigmentinių dėmių matomumas.

Kam šis produktas skirtas?

Visiems odos tipams. Suteikia spindesio ir energijos. Nėra amžiaus apribojimų.

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Antioksidantų kiekiu. Naujos kartos vit. C forma Etilo Askorbo rūgštis ir Ferulinė rūgštis papildo viena kitą. Tai puikus derinys, kovojantis su saulės pažeidimais, odos nuovargiu ir papilkėjimu. Taip pat skatina kolageno gamybą - stiprina odą ir saugo nuo senėjimo.

 

Kaip naudoti?

Ryte ir (arba) vakare į veidą ir kaklą švelniai įmasažuokite kremą arba prieš jį tepdami panaudokite geriausiai jūsų poreikius atitinkančius lašus COLLISTAR Pure Actives.

 

Kam šis produktas patiks?

Patiks tiems, kas nori sveikos, švytinčios odos.

 

Kam jis gali nepatikti?

Kam nėra poreikio odą skaistinti.

 

Koks kvapas?

Vos juntamos gaivos. Produktas neturi parfumuotų medžiagų.

 

 Kokia tekstūra?

Iš pradžių gali pasirodyti, kad kremas tirštos tekstūros. Bet vos patekęs ant odos, puikiai tirpsta ir skirstosi. Jis bealiejinis, todėl tinka visų tipų odai, neapsunkina ir nekemša porų.

 

Koks pirmas įspūdis?

Komforto ir gaivos. Besvorė kremo tekstūra neapsunkina odos, bet visą dieną išlaiko komforto jausmą. Oda ne vien jaučiasi gerai, bet ir atrodo pailsėjusi, skaistesnė, tolygesnė.

antioksidantai Collistar collistar veido priežiūra nuo pigmentinių dėmių vitaminas C

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!