DRIU BEAUTY Wise Cosmetics veido kremai mišriai ir jautriai odai. Kurį pasirinkti?

Visai neseniai susipažinau ir apžvelgiau tikrai nuostabias DRIU BEAUTY plaukų priežiūros priemones galvos odai. Ši patirtis sužadino smalsumą ir norą pasinerti į dar vieną kelionę. Tad šį kartą pakalbėkime apie DRIU BEAUTY Wise Cosmetics veido odos priežiūros liniją.

 

Pats gamintojas šią liniją pristato kaip skirtą šiuolaikiškai moteriai. Jai svarbu, kad viename produkte tilptų iš tiesų daug teigiamų ir dabartiniam gyvenimo ritmui pritaikytų savybių. DRIU BEAUTY Wise Cosmetics tą ir siūlo:

 

*įgauti bei palaikyti sveikos, švytinčios odos išvaizdą

*apsaugoti odą nuo žalingo aplinkos poveikio

*kovoti su raukšlėmis ir kitomis amžiaus žymėmis

 

DRIU BEAUTY Wise Cosmetics turi ką pasiūlyti kiekvienai savo klientei. Serumai patenkina tam tikrus odos poreikius ir padeda siekti trokštamo rezultato. O prausikliai bei kremai išskirstyti pagal odos tipus. Pastaruosius ir nusprendžiau išmėginti.

 

 

Wise Cosmetics Face Cream mišriai odai ir Wise Cosmetics Face Cream jautriai odai

 

Tikrai dažnai būna, kad mums pačioms sunku nustatyti, koks yra veido tipas ir tada dar sunkiau nuspręsti, kokius produktus jai būtina parinkti. Ypač sudėtinga mišrios veido odos savininkėms. Jos susiduria su labai skirtingomis problemomis, todėl lengva suklysti. Svarbu sau pačioms atsakyti į klausimą – mano veido oda tikrai yra mišri, o gal ji visgi linkusi į jautrumą?

Pradėkime nuo to, kad abu šie kremai tinka mišriai, normaliai odai. Šiuo atveju pagrindinis darbas yra gerai suprasti savo odos poreikius ir pasirinkti efektyvesnį produktą tiems poreikiams patenkinti.

Wise Cosmetics veido kremai mišriai odai ir jautriai odai vizualiai mažai juo skiriasi. Abu lengvi, greitai įsigeriantys, bet efektyviai drėkinantys ir minkštinantys odą. Tekstūra jų taip pat labai panaši, o spalva skiriasi vos keliais tonais. Tad koks iš tiesų yra skirtumas ir kurį pasirinkti?

Pradėkime nuo to, kas šiuos abu produktus sieja.

 

Abiejų sudėtyje yra:

*hialurono rūgšties

*vitaminų B3 ir E

*keramidų kompleksas

*prebiotikų

*SKINectura kompleksas

*žaliosios arbatos ir alijošiaus ekstraktas

 

Tad kuo skiriasi?

Jautri oda gali sureaguoti į tokias veikliąsias medžiagas kaip vitaminai A ir C, tas jos panaudotos tik mišriai odai skirtame veido kreme.

Nors žaliosios arbatos ekstrakto yra abejuose produktuose, žaliosios arbatos aliejus yra itin svarbi veido kremo jautriai odai gamyboje. Jis padeda stiprinti apsauginį barjerą, užtikrina gerą drėkinimą, yra žinomas dėl savo priešuždegiminių savybių. Taip pat žaliosios arbatos aliejus yra puikus antioksidantas.

Taigi reziumuojant – mišrios veido odos savininkės gali drąsiai rinktis bet kurį iš šių kremų ir tikrai neprašaus. Na, o tos, kurių oda vis gi yra kiek jautresnės, komfortą atras specialiai jautriai odai sukurtame produkte. Abejais atvejais bus užtikrintas optimalus drėkinimas čia ir dabar bei juntama nauda ilgalaikėje perspektyvoje.

Tiesa, tiesiog negaliu nepaminėti pakuotės. Ta aukso spalva, pati pakuočių grakšti forma ir atidžiai apgalvotos puošnios detalės tiesiog kvepia prabanga ir elegancija.

Straipsnį apie DRIU BEAUTY produktus galvos odos priežiūrai galite rasti ČIA.

Driu Beauty jautri oda jautrios odos priežiūra mišri oda veido odos priežiūra

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!