ERBORIAN Milk&Peel: lyg naujos odos efektas!

Skaisti, švari, sudrėkinta, tiesiog sveika ir švytinti oda. Juk to siekiame ryte ir vakare atlikdamos savo n-tąjį rutinos žingsnį. Vienoms tas tikslas pasiekiamas lengviau, kitoms, deja, tenka metų metus ieškoti tinkamų priemonių. Jei dabar esi toje kryžkelėje ar tiesiog ieškai veiksmingų ir kokybiškų produktų, stabtelėk – turiu tau kai ką!

ERBORIAN Milk&Peel linija sukurta siekiant nudžiuginti dvigubu efektu – efektyviai drėkinti odą ir ją atnaujinti.

Pagrindinis raktas į sėkmę – sezamų sėklų „pienas“. Tai ingredientų visuma, kurie išgaunami iš korėjietiškųjų sezamų. Pastarieji gerai žinomi ir plačiai vartojami dėl savo vertingų medžiagų: proteinų, riebiųjų rūgščių, mineralų, vitaminų.

 

Milk&Peel Balm

Tikrai be galo didelį įspūdį palikęs aliejinis balzamas. Toks skalsus, švelnus, tobulai nuvalo makiažą ir kitus nešvarumus. Bet kas svarbiausia, oda po to prausimo tampa itin švelni, minkšta, pamaitinta. Pojūtis toks, kad jau ir serumu, ir kremu pasitepiau. Nerealu! Itin patiks sausos odos savininkėms, pažadu. O ir žiemą toks produktas tiesiog tikra atgaiva bet kokiai odai.

Nepaisant to, kad šis produktas primena aliejų, jis tuo pat metu švelniai šveičia, giliai valo odą. Tik nesuklysk, prausiantis nieko panašaus į granules nepajusi – visą darbą atlieka šveičiamieji fermentai, tad puikiai tinka naudoti kasdien.

Beje, noriu pagirti ir kvapą. Neįkyriai saldus ir labai malonus.

 

Milk&Peel Mask

Nevyniojant į vatą iš karto ir pasakysiu – tai viena geriausių ir man viena labiausiai patikusių veido kaukių. Ją bandėme kartu su vyru, tad gavosi mini eksperimentas.

Vyras paprastai skeptiškai žiūri į tokias grožio procedūras ir jas iškenčia sukandęs dantis. Bet šį kartą net jis liko sužavėtas. Jo oda riebi, su plačiomis poromis, kurios linkusios kimštis. Po 5 minučių oda akivaizdžiai švaresnė, lygesnė, poros tapo ne tokios pastebimos. O jo paties įvertinimas pasakė viską: - „aš švyčiu!““.

Mano oda jautresnė, mišri, vietomis sausa. Skirtingai nei vyrui, laikant kaukę jaučiau nedidelį perštėjimą, bet rezultatas nudžiugino ne ką mažiau. Odą net norisi liesti, ko nerekomenduoju daryti, bet susivaldyti labai sunku. 

Paviršius tikrai atrodo lygesnis, švelnesnis ir minkštesis. Ir dar net netepus jokio kremo ant viršaus.

Visa paslaptis sudėtyje. Enzimai šalina negyvąsias odos ląstele, sezamas lygina mikro-reljefą, sezamo aliejus ir 7 žolelių kompleksas ramina, veikia kaip antioksidantas, padeda sukurti apsauginį barjerą ir maitina.

 

„Lyg iš pieno plaukusi“- teko girdėti tokį frazeologizmą? Dabar tai ne tik skambus posakis. Ir tuo nesunkiai galėsi įsitikinti su ERBORIAN Milk&Peel duetu.

 

VIKTĖ

erborian korean beauty korėjietiškas grožis Veido valymas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!