Galiu lažintis, iki šiol šį prausiklį naudojai neteisingai!

Clinique sukurtos linijos Take The Day Off makiažo prausiklis – balzamas bei ilgalaikio akių ir lūpų makiažo valiklis pašalins bet kokio makiažo likučius ir pasirūpins Tavo veido odos švara.

Iš daugelio savo kolegių bei draugių išgirdau, jog nerealią priemonę Take The Day Off Cleansing Balm jos naudoja neteisingai. Dėl to negali pasidžiaugti nuostabiu efektu. Tad nedaugžodžiaudama savo įrašą pradėsiu trumpu video, kaip teisingai naudoti šį makiažo valiklį.

O dabar jeigu trumpai:

Sausais pirštais paimk priemonės iš indelio ir tolygiai paskirstyk ją tarp pirštų.

Balzamu švelniai masažuok akis, lūpas ir visą veidą. Žodžiu, tas zonas, ant kurių tepei makiažo priemones.

Kai pirštais pajausi, jog ant blakstienų nebeliko tušo ir kad veidas jau švariai nuvalytas, aliejinį balzamą nuprausk vėsiu vandeniu.

Kai tik veidą palies vanduo, iš karto pajausi, kaip aliejus tirpsta ir lieka tik malonus švarios odos pojūtis. Ir jokio odos tempimo ar sudirgusių akių kaip kad būna nuo kitų intensyvių prausiklių.

 

Jokiais būdais nedrėkink veido ir pirštų prieš pradedant veidą prausti prausikliu.

Veidas ir pirštai turi būti sausi!

Bent kartą teisingai nusiprausk juo veidą ir, pažadu, kito prausiklio Tu nebenorėsi :)

Take The Day Of Makeup Remover – priemonė, skirta nuvalyti ilgalaikį akių ir lūpų makiažą. Tiesiog akimirksniu ištirpdo net vandeniui atsparų tušą, akių pieštuką ar intensyvių spalvų šešėlius. Juo taip pat puikiai nuvalysi matinius lūpų dažus.

Sudrėkink vatos diskelį, kuriuo valysi akis bei lūpas.

Valiklį labai gerai suplak ir užpilk ant sudrėkinto vatos diskelio.

Vatos diskelį priglausk prie norimos nuvalyti vietos ir palaikyk kelias sekundes. Tuomet švelniai patrink ir pašalink visus ištirpusio makiažo likučius.

Po to nuvalytas vietas būtinai nuprausk vėsiu vandeniu. Tokiu būdu pašalinsi aliejaus likučius bei apsaugosi jautrią paakių odą.

Gintarė

akių makiažo valiklis Clinique makiažo valiklis prausiklis jautriai veido odai švelnus veido prausiklis veido prausiklis

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!