GIORGIO ARMANI - užburiančios akys, sukurtos be pastangų

Firminis „Armani“ akių makiažas yra išskirtinai elegantiškas, pasižymintis grafišku, tačiau minimaliu meniškumu. Nūdienos gyvenimo kontekste akys įgauna naują reikšmę saviraiškoje. „Armani“ siūlo paprastą, veiksmingą būdą, kuris ištobulina žvilgsnį, suteikiant jam daugiau žavesio.

Skysti akių šešėliai „EYE TINT“ išryškina ir pabrėžia visų formų akis. „EYES TO KILL DESIGNER EYELINER“ ir „SMOOTH SILK EYE PENCIL“ suteikia akims intensyvų žvilgsnį, o „EYES TO KILL MASCARA“ padidina blakstienų apimtį, ilgį ir ryškumą. Galutinis tobulas akcentas – „HIGH-PRECISION BROW PENCIL“ suteikia antakiams dailią formą.


 

MENIŠKA AKIS, PERTEIKTA INTUITYVIAI NAUDOJAMUOSE PRODUKTUOSE.


 

„Armani“ akių makiažo teikiamam įvaizdžiui būdinga apibrėžta architektūrinė kokybė. Būdinga „Armani“ akis yra grafiška ir elegantiška, o jos dizainas ir forma išryškina žvilgsnio intensyvumą; šis žvilgsnis subtiliai pailgina natūralią akių formą ir glotnina ją iš visų pusių.

Akių žvilgsnis yra lengvai elegantiškas savo paprastumu.

Dūminis makiažas – tai unikali „Giorgio Armani“ tarptautinės makiažo menininkės Lindos Cantello technika, skirta intensyviai elegantiškoms spalvoms maišyti ir tepti, kad jos atrodytų lengvai, o ne pernelyg tiksliai. Įkvėptas šios nuotaikos, esminis dūminis makiažas atskleidžia elegantišką, rafinuotą, bet lengvai išgaunamą akių žvilgsnį.

Tuo tarpu Katės akys – tai dar vienas išskirtinis tikslus žvilgsnis, kurį sukurti apgaulingai paprasta, vos brūkštelėjus „EYES TO KILL DESIGNER EYELINER“.

O elegantiškų spalvų ir atspalvių kolekcija „EYE TINT“ reiškia, kad net ir sudėtingiausią podiumo akių makiažą galima atkurti sugaištant visai nedaug laiko ir minimaliomis pastangomis.

 

 

„Giorgio Armani“ tarptautinė makiažo meistrė

Linda Cantello

 

„Laikausi nuomonės, kad dūminės akys neturėtų būti pernelyg įmantrios. Mano mėgstamiausias būdas – paimti juodos arba bet kokios kitos pasirinktos spalvos pieštuką ir užtepti ant viršutinių ir apatinių blakstienų. Visai nebūtina siekti tobulumo. Svarbiausia, kad šešėlis siektų blakstienų pagrindą. Tada suliekite spalvą į išorę, kol gausite norimą formą. Jei norite intensyvesnio efekto, užtepkite daugiau pieštuko ar kontūro ant akių kampučių ir blakstienų šaknų.


 

„EYE TINT“


 

„EYE TINT“ – tai skysti akių šešėliai, išsiskiriantys savo unikalia technologija. 2014 m. sukurtas „EYE TINT“ iš esmės pakeitė akių makiažo taisykles. Vandens ir pigmentų suspensija tolygiai paskleidžia itin smulkias skystas perlamutro daleles ir suteikia gryną ir intensyvią spalvą, o makiažo pojūtis yra itin lengvas.

 

Atnaujintas universalus „EYE TINT“ aplikatorius leidžia tiksliai ir įvairiai tepti ir sukurti daugybę akių šešėlių ir akių kontūrų. 18 atspalvių „EYE TINT“ galima tolygiai tepti ant akių vokų kaip šešėlius, o atitinkamus atspalvius – ant odos kaip paryškinimo priemonę.

„EYE TINT“ yra keturių elegantiškų atspalvių: Silk – satininis, Smoke – matinis, Chrome – metalinis ir Acqua – blizgus. „EYE TINT“ galima maišyti ir sluoksniuoti, norint sukurti intensyvią gilią spalvą, o niuansuoti tonai pritraukia šviesą ir sukuria nuostabų žvilgsnį.


 

„EYES TO KILL DESIGNER EYELINER“


 

Viename akių pieštuke telpa visą dieną trunkantis komfortas, tikslumas ir ilgalaikis dėvėjimas. Neišsitrinantis ir iki 12 valandų išliekantis „EYES TO KILL DESIGNER EYELINER“ gali būti naudojamas vienas arba sluoksniuojamas ant akių šešėlių, kad būtų ryškesnis.

Dėl itin plono aplikatoriaus galiuko „EYES TO KILL DESIGNER EYELINER“ su vizažisto tikslumu itin išryškina akis. Formulė vandens pagrindu nušviečia akis vienu gražiu potėpiu. Dviejų santūrių matinių atspalvių „EYES TO KILL DESIGNER EYELINER“ paryškina akis ir suteikia elegantiško rafinuotumo.


 


 

„SMOOTH SILK EYE PENCIL“


 

SMOOTH SILK EYE PENCIL“, su švelnia kaip šilkas tekstūra, lengvai pasklinda ir subtiliai paryškina arba pabrėžia akis. 5 atspalvių „SMOOTH SILK EYE PENCIL“ apima subtilią paletę nuo gilios pilkos iki intensyvios juodos spalvos. Dėl integruoto suliejančio antgalio „SMOOTH SILK EYE PENCIL“ virsta dūminiu akių kontūro pieštuku.

Nubrėžę liniją ties blakstienų šaknimis, liniją akių pieštuku šiek tiek pratęskite už išorinio akių kampo. Tada, naudodami suliejantį antgalį, lengvai paskleiskite dažus, kad sukurtumėte itin žvilgantį įvaizdį.


 

„EYES TO KILL MASCARA“


 

Vos vieną kartą užtepus „EYES TO KILL MASCARA“ dėl „Micro-fil ™“ technologijos, užtikrinančią tobulą efektą, tolygiai padažo kiekvieną blakstieną, suteikia apimties.

Dėl trigubo padengimo sistemos „EYES TO KILL MASCARA“ yra lengvai tepamas, o jo tekstūra yra kreminė ir glotni.

„EYES TO KILL MASCARA“ aplikatorius – tai tekstūrinis šerelių pynimo šepetėlis, padedantis sukurti pilną blakstienų priauginimo efektą ir paryškinti jų išraiškingumą. Tušas turi gilų juodą atspalvį, yra stiprus ir malonus, suteikiantis tobulą baigiamąjį akcentą svajingoms dūminėms akims.


 

„HIGH-PRECISION BROW PENCIL“


 

6 valandas išliekanti vandeniui atspari formulė „HIGH-PRECISION BROW PENCIL“ ištaiso visus nelygumus ir atkuria natūralią antakių tekstūrą. Slystanti ir lengvai susimaišanti formulė, pasižyminti ilgai išliekančiomis savybėmis, užtikrina ilgalaikį dėvėjimą.

Atsparus klaidoms ir lengvai naudojamas „HIGH-PRECISION BROW PENCIL“ turi dvigubą dviejų galų su mikro pieštuku tiksliam tepimui ir plonomis šukutėmis formavimui. Kad rezultatas būtų tobulas, antakius iššukuokite meistro šukutėmis ir užpildykite švelniais potėpiais.


 


 

CHARIZMATIŠKAS ŽVILGSNIS

 


 

 „Eyes to Kill“ reklaminės kampanijos žvaigždė – aktorė Adria Arjona, „Armani“ grožio veidas, išreiškia intensyvų, charizmatišką žvilgsnį, kuris apibūdina „Armani“ akis.

 


 

Nuotraukos:

Įžymybė: Adria Arjona

Fotografija: David Sims

akių pieštukas Akių šešėliai Armani Beauty

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!