Atnaujink savo kosmetinę kartu su ISADORA

Naujieji metai jau įgavo pagreitį, o tai tikriausiai reiškia, kad Naujųjų metų pažadai taip pat. Kada, jei ne pavasarį, geriausias metas atnaujinti ne tik savo spintą, bet ir kosmetinę? Šiandien visą dėmesį skirsiu ISADORA kosmetikos priemonėms ir tikiuosi, kad rasite kuo papildyti ar atnaujinti savo dekoratyvines priemones.

 

 

Asmeniškai man, makiažo pagrindas yra svarbiausia priemonė dekoratyvinėje kosmetikoje. Be jos neįsivaizduoju savo makiažo. Ši kreminė pudra yra atspari prakaitui, drėgmei, vandeniui, trynimui. Žodžiu - išsilaikymas tiesiog nerealus. Patiks tiems, kam patinka pilnas maskavimas, dengimas. Tikrai nėra iš "lengvų" pudrų, kurių nesimato. Idealus variantas aktyviems žmonėms, kuriems reikia, kad makiažas ilgai išsilaikytų. Tarp veikliųjų medžiagų įeina vitaminas E bei glicerolis, kas užtikrina odos drėkinimą. Tikrai nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti! 

 

 

 

Šią kreminę pudrą labiau rekomenduočiau normaliai, sausai arba mišriai veido odai. Jeigu oda itin riebi, gali būti, kad greitai oda pradės blizgėti. Jei atvirai, mano veido oda labai problematiška, daug bėrimo elementų, todėl man iš šios pudros trūksta maskavimo. Bet suprantu kodėl ši priemonė vadinasi "Wake up Make-up", nes tikrai labai gerai paslepia nuovargio žymes ir veidas atrodo gyvas, pridrėkintas bei švelnus. Turi SPF 20, kas yra tikrai idealu, nes saulė vis labiau ir labiau lepins mūsų veidus. 

 

 

 

Man, kaip riebios odos atstovei, biri pudra yra MUST HAVE.  Būtent ši biri pudra pasižymi tikrai labai lengva, minkšta tekstūra, neapsunkina veido odos, bet labai gražiai bei natūraliai sulygina odos atspalvį. Sudėtyje esantis fitoskvalanas (tai augalinės kilmės minkštinamoji priemonė), kuris apsaugo, kad oda neprarastų drėgmės. Mini patarimas: šią pudrą galima naudoti ir vieną, oda atrodys itin natūraliai. 

 

 

 

Jei prieš tai minėjau, kad biri pudra man yra MUST HAVE, tai kompaktinė pudra yra MUST HAVE Nr. 2 :D Esu iš tų merginų, kuri gali su savimi nepasiimti jokio lūpų blizgio ar lūpdažio, bet negaliu išeiti iš namų be šios priemonės. Nekeliu labai didelių reikalavimų kompaktinei pudrai, bet visada atkreipiu dėmesį į sudėtį. Būtent ši pudra suteikia odai matiškumo bei išlygina odos tekstūrą, o svarbiausia neapsunkina veido odos. Tikrai labai pigmentuota formulė, todėl skalsiai naudojasi. Labai rekomenduoju!


 


 

 

 

 

Nors ir nesu didelė korektorių fanė, būtent šios linijos žalios spalvos maskuojamoji priemonė man labai patinka. Labai patogu naudoti, nes šis maskuoklis turi aplikatorių su minkšta kempinėle, labai gerai išlieka ir nesubėga. Tiesa, pigmentas tikrai labai intensyvus, todėl reikia labai nedaug netobulumams paslėpti. Mėgstu tokias priemones sklaidyti su pirštu, nes nuo kūno šilumos žymiai lengviau sklaidosi ir natūraliau atrodo. 

 

 

 

 

Tai viena mylimiausių mano maskuojamųjų priemonių. Ypatingai kreminė konsistencija, labai gerai sklaidosi, iššviesina centrinę veido dalį. Naudoju šią priemonę kasdien. Sudėty esantis vynuogių ekstraktas suteikia priemonei antioksidacinį poveikį, skatina kolageno gamybą, todėl nereikia bijoti, kad priemonė apsunkins paakius ir subėgs į raukšleles. Labai lengva aplikuoti, verta turėti savo kosmetinėje!

 

 

 

Nemeluosiu. Ši priemonė man buvo visiška naujiena. Kai norėjau ją išbandyti, reikėjo net paskaityti instrukciją, kaip gi ją naudoti... :)  Tai yra kreminis – kompaktinis makiažo pagrindas, kuris pasižymi itin lengva, kremine tekstūra bei kompaktiška forma. Patiks tiem, kam patinka ne per daug matinis efektas. Iš ties, atrodo labai natūraliai, nes tepant jaučiasi, kad priemonė pradeda tirpti ir itin gerai pasiskirsto. Idealus variantas turėti kosmetinėje, nes turi ir veidrodėlį ir kempinėlę.

 

 

 

Švytinti bei skaisti oda dabar ypač ant bangos (tikriausiai visada bus...) Tam, kad sukurti tokį efektą yra reikalinga tinkama veido odos priežiūra, tačiau padėti gali ir kreminis skaistinamasis pieštukas! Jį galima naudoti ant kreminės pudros arba vieną patį ant dieninio kremo, kai norisi veidui suteikti dar daugiau švytėjimo bei gyvybės. Labai gražus spalvų pasirinkimas, visiems odos atspalviams. Mini patarimas: galima šį pieštuką naudoti ir kaip lengvą kreminį šešėlį ant voko, itin gerai laikosi.


 


 

 

 

 

Jeigu dar esate nusiteikę prieš skaistalus ir jų nenaudojote, labai rekomenduoju įsigyti būtent šiuos skaistalus ir išbandyti. NEREALU, kaip oda įgauna gyvybės! Labai gražus spalvų pasirinkimas, lengvai sklaidosi. Būtent sklaidymui labiau rekomenduočiau naudoti kempinėlę, o ne šepetėlį, žymiai natūraliau atrodo. Be to, sudėty yra rozmarinų aliejaus ekstrakto, kuris pasižymi antibakteriniu poveikiu, o tai reiškia, kad oda yra apsaugota bei nuraminta. Mini patarimas: šiuos skaistalus galima naudoti ir ant lūpų.

 

 

 

Na, o jeigu kreminės konsistencijos skaistalai Jums ne prie širdies, siūlau išbandyti šį variantą. Tai šilkiniai pudriniai skaistalai, kurie labai gerai išlieka, o įdomiausia tai, kad atspalvį galima tepti keliais sluoksniais ir taip susikurti norimą įvaizdį. Man šiuos skaistalus dar labai patinka naudoti kaip akių šešėlius, nes jie labai lengvai sklaidosi ir natūraliai atrodo.

 

 

 

Apie šią priemonę noriu šaukti garsiai – PRIVALOMA TURĖTI!!! Tai vienas geriausių mano bandytų modeliavimo pieštukų. Kreminė konsistencija super kreminė, labai tolygiai skirstosi, nepalieka jokių plėmų ir greit nestingsta. Turi sudėtyje SPF 30, kas užtikrina odos apsaugą nuo UV spindulių. Mano mėgstama spalva – 34 numeris. Labai natūraliai atrodo, veidas įgauna natūralų įdegio efektą. Tiesiog nereali priemonė, rekomenduoju išbandyti. Tikiu, kad nenusivilsite. Tiesa, priemonėje esantis šepetėlis – man nepasiteisino, mieliau renkuosi priemonę sklaidyti kempinėlės pagalba.

 

 

 

Šią paletę pamėgsite tie, kurie mėgsta 3IN1! Šioje paletėje yra viskas ko reikia – bronzantas tam, kad paryškintumėte savo bruožus, skaistalai – suteikti veidui gyvybės ir skaistinanti priemonė – suteikti veidui švytėjimo. Nepasakyčiau, kad pasižymi itin stipria pigmentacija, todėl nereikia bijoti priemonės padauginti, labai lengva su ja dirbti bei prie jos priprasti. Puikiai tinka ir pradedantiesiems, kurie niekada dar nesusidūrė su veido modeliavimu. P.S. pasigendu šioje paletėje vienintelio dalyko – veidrodėlio…


 


 

 

 

 

 

 

Drąsiai galiu teigti, kad ISADORA makiažo priemonės pasižymi labai gera kokybe. Realiai, jeigu turėčiau tik šias dvylika priemonių savo kosmetinėje, man jų užtektų, kad susikurčiau įvairius įvaizdžius.

Dieninis makiažas gaivus makiažas Isadora kasdienis makiažas lengvas makiažas makiažo pagrindas Skaistalai

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!