AVANT - švytinčios odos šaltinis

Žydrūnė
Odos ekspertė
Visi autoriaus straipsniai

Kiek jums svarbus jūsų įvaizdis? Ar stengiatės, kad jis atspindėtų ne tik jūsų grožio suvokimą, bet ir vidines vertybes? Mėgstu sėdėti parke vidury dienos ir stebėti žmones. Kartais žaidžiu žaidimą „Pasikeičiam stiliais“. Bandau įsivaizduoti, kaip atrodytų pro šalį einantis laisvos sielos, ekstravagantiškos išvaizdos menininkas, įvilktas į jį lenkiančio klerko griežtą klasikinį kostiumą ir atvirkščiai... Dažniausiai, tokia vizualizacija sukelia tik juoką, nes tai nedera. Mūsų įvaizdis - vizitinė kortelė, vaizdinė žinutė apie tai, kas mes ir kaip suprantame pasaulį, apie tai, kaip norėtume, kad mus priimtų. Tai svarbu. Ir svarbu ne tik žmonėms. Reprezentacija itin rūpinasi kiekviena, save gerbianti įmonė, kurdama savo įvaizdį per prekės ženklus su tam tikra filosofija ir vertybėmis...

 

Šiandien supažindinsiu su prekės ženklu, kuriam dizainas- labai svarbi komunikacijos su klientu forma.

Tai britiškasis - AVANT. Gimė jis 2016 m. Londone, Old Street’e ir ši vieta inspiravo Avant sukurti išskirtinį, modernų stilių, atspindintį prekės ženklo deklaruojamas vertybes. 100% perdirbamos pakuotės, neapsunkintas spalvomis dizainas. Fasadinėje dėžučių pusėje surašytos kiekvieno produkto pagrindinės sudedamosios dalys. Kitoje - išsamiau aprašytas šių ingredientų poveikis; o unikalus grožio ritualas detaliai aprašomas  kiekvienos dėžutės trečioje pusėje. Informatyvu, naudinga, tik tai, kas svarbiausia ir jokių paklaidų naudojant priemones 😊.

AVANT prekės ženklo tikslas - visuomet būti žingsniu priekyje! Kartu su dermatologais, mokslininkais pasitelkus inovatyviausias gamybos technologijas, kuriamos formulės, galinčios suteikti odai absoliutų komfortą ir efektyvumą. Šios komandos prioritetas - atrasti unikalias augalinių ingredientų galias ir, pasinaudojus moksliniais metodais, įdarbinti „gamtos dovanas“  maksimaliai puoselėti mūsų jaunystę ir odos grožį. Todėl kiekviena sudėtinė dalis yra kruopščiai ištiriama prieš ją naudojant. AVANT siekiamybė yra padaryti taip, kad kiekvienas jaustųsi komfortabiliai savo kūne ir galėtų pasitikėti savo oda.

Dar vienas įdomus aspektas: AVANT prekės ženklas žymi lūžio tašką odos priežiūros filosofijoje, nes nei produktai, nei pats prekės ženklas nėra susiję su lytimi, odos spalva ar etnine kilme, o tik su tuo, ko reikia odai!

Teorinė pažinties dalis, tikiuosi, pakankamai išsami įspūdžiui susidaryti, tad laikas pereiti prie praktinės 😊.


 


 

Vienas populiariausių serumų iš Avant asortimento. Kaip žinia, gero drėkinimo niekada nebus per daug, tai esminė gražios ir jaunatviškai atrodančios odos sąlyga. Todėl šios priemonės populiarumas visai nestebina. Jame gausu drėkinančių ir drėgmę saugančių medžiagų, kurias tikrai žinote: hialurono rūgštis, glicerinas, hidrolizuotas kolagenas (kurio molekulinė masė mažesnė, todėl gerai įsigeria ir puikiai saugo drėgmę). Serumas nėra mažakomponentis, todėl poveikio spektras pakankamai platus. Jis gausus aminorūgščių (kurios yra sudėtinė baltymų, pvz. kolageno, medžiaga), jame daug antioksidantų, kurie neleis odai būti paveiktai aplinkos ir prieš laiką išryškėti senėjimo požymiams... Labai įdomus ingredientas- Didžiosios nasturtės ekstraktas. Pamenat jas iš vaikystės? 😊 Būtent jis čia „vadovauja“ grožio paradui, nes turi labai daug vitamino C, kitų vitaminų, puikiai mažina odos senėjimo ženklus. Be to, nasturtės ekstraktas palengvina deguonies ir maistinių medžiagų paskirstymą, minkština ir drėkina odą. Taigi, tai ne vien drėkinantis serumas!

Tekstūra lengvai gelinė, puikiai susigeria, neturi įprastinio lipnumo jausmo. Pridėtinę vertę suteikia dozatorius. Šis serumas neabejotinai nusipelnė leisti jam pasirūpinti jūsų grožiu 😉.


 


 

Antrasis, mane nustebinęs produktas buvo serumas lūpoms. Ir čia jau nesinori vardinti ingredientų, o pasidalinti emocija. Pradėjau jį naudoti, kaip tik po covid atakos 😊. Lūpų sausumas buvo aiškiausiai juntamas šalutinis reiškinys. Šis serumas padėjo atsikratyti nemalonaus lūpų sausumo pojūčio! Dar vienas pastebėjimas - lūpų dažai ne taip greitai ir stipriai išsilieja už lūpų kontūro ir ne taip matomai subėga į raukšleles. Jis labai skanus. Reikia sekti save, kad nevalingai nenulaižytum nuo lūpų šio saldumyno 😊... Lūpos jaučiasi tarsi užklotos, saugiai. Bet svarbiausia- nedžiūsta!!!


 


 

Paakių kremas, turintis tikslingai amžinius požymius veikiančią “komandą”. Čia ir hialurono rūgštis, ir hidrolizuotas kolagenas, ir jūros vanduo, savyje kaupiantis aibę odos jaunatviškumą saugančių medžiagų. Stangrumo odai suteiks aminorūgštys… Be viso kito, tekstūra itin lengvai skirstoma, reikia minimalaus kiekio. Šis kremas nepalieka jokio blizgesio paakių zonoje. Atrodytų, lyg švelniai matizuoja (nors jokio tempimo jausmo tikrai nėra). Manau, tai galėtų būti svarbu esant ypatingame moters brandos laikotarpyje, kai veidas vis nubarstomas prakaito lašeliais ir išlaikyti tušą ant blakstienų tampa sudėtinga (teorinė prielaida)… Būtų labai įdomu pasidalinti tokiomis įžvalgomis 😊.


 

Ultimate Hyaluronic Acid Resurfacing DUO Moisturiser

Dieninis ir naktinis veido kremas


 

Tai dar vienas produktas iš Avant populiariausiųjų sąrašo. Kai pamatau sudėty taukmedžio sviestą, visuomet prisimenu Kleopatrą, kuri labai mėgo juo lepinti savo odą 😊. Jis puikiai atstato natūralią apsauginę odos funkciją, minkština, drėkina, netgi turi raminantį poveikį. Veikia itin subtiliai, todėl dedamas į vaikų kosmetiką. Kitos įdomesnės medžiagos - jūros vanduo su gausybe vitaminų ir mineralų; jau gerai pažįstamas niacinamidas, kurio gerajį poveikį odai net išvardinti sunku; žinoma, drėkikliai su „vadu“ - hialurono rūgštimi. Sakyčiau, teisingas bazinės priežiūros produktas visiems. Tekstūra - lengva kreminė. Labai greitai susigeria, nepalieka riebaus blizgesio, tad makiažą galima darytis ilgai nelaukiant. Turi neaštrų, tačiau juntamą gėlių kvapą...

Ar Avant įvaizdžio filosofija sutampa su jūsiške? Gal jis galėtų tapti jūsų grožio ritualų „vizitine kortele“? 😉

Nepabandžius, vargu ar įmanoma sužinoti... Bet tai jau antrasis pažinties etapas, jei įvaizdis atliko savo darbą 😊.


 

brabangi odos priežiūra išmani odos priežiūra švytinti oda veido odos priežiūra

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!