EISENBERG Paris - viskas, ko reikia odos senėjimo požymiams sumažinti

Žydrūnė
Odos ekspertė
Visi autoriaus straipsniai

Ach, kaip plastiškai valso ritmu už lango ant žemės leidžiasi spalvoti medžių lapai... Viens du trys... viens du trys... Žvilgsnio „atplėšti“ neįmanoma... Žiūri, siela nurimsta ir, regis, nieko daugiau nesinori tik svajoti... Dieviškas gamtos grožis... Ir nežinau ar vaizdas pritraukia pojūčius, ar pojūčiai sufokusuoja žvilgsnį į vaizdą, bet beskaitinėjant apie vieną iš kosmetikos rinkos korifėjų, akį patraukia tokia eilutė: „...vienas iš pagrindinių kompanijos tikslų yra atnešti grožį į vyrų ir moterų gyvenimą...“ O kai apie grožį kalba Jose Eisenberg - dailininkas, mados, elitinio meno ir grožio guru, sumanęs sujungti šias dvi sritis į vieną, netikėti neįmanoma... 😊 Taigi, šiandien jums pristatau parfumerijos ir kosmetikos prekės ženklą „EISENBERG PARIS“. Apie itin stilingus ir charakteringus kvapus, kurių autoriumi yra pats įmonės įkūrėjas, gal papasakos kolegės. Mano sritis - odos grožis... „Eisenberg Paris“ kosmetikos priemonių linija ne tik nenugesina rudeniškai elegantiškos emocijos, bet kelia susižavėjimą ir stiprų norą jus greičiau supažindinti... 😉 Taigi.

 

Kompanija įkurta 2000 metais. Požiūris į odos priežiūros liniją iškart buvo labai ambicingas. Ji kilo iš idėjos sujungti aukštųjų technologijų naujoves ir natūralius ingredientus. 13 metų Šveicarijoje - preciziškumo ir inovacinių tyrimų mekoje, buvo atliekami tyrimai, vėliau, dar 2 metus vyko klinikiniai, farmakologiniai, medicininiai, toksikologiniai ir kt. bandymai. Galų gale, po 15 metų gimė bazinė „Eisenberg Paris“ odos priežiūros produktų formulė Trio-Moleculaire, kuri užpatentuota visame pasaulyje ir yra kiekvieno produkto sudėtyje. Matot, ir vėl: viens du trys... Tobulas ritmas 😊.  Tai trys natūralios kilmės molekulės, kurių sąveika paveikia aktyvią odos ląstelių regeneraciją, odos aprūpinimą deguonimi bei gyvybiniams procesams reikalinga energija. Paprastai kalbant - tai viskas, kas svarbiausia odos senėjimo požymiams mažinti. Visa kita - firmos paslaptis. O daugiau mums žinoti, juk ir nebūtina! 


 

Ir šįkart, pradėsiu nuo labiausiai nustebinusio produkto - Trio-Molecular Firming Remodelling Mask. Dar nesu bandžiusi tokios kaukės, kurios efektas taip matomas jau po pirmojo panaudojimo. Neįtikėtina! Su kolege atlikome eksperimentą, užsitepdamos kaukę ant vienos veido pusės (beje, ir paakių zonoje!). Skirtumas buvo akivaizdus. Ši kaukė iš tiesų yra tikras jaunatviško skaistumo pliūpsnis Jūsų odai! Greitam lygesnės, stangresnės, labiau švytinčios odos efektui pasiekti pakanka 5 minučių. Skubančiam žmogui - tai ypatingas atradimas! Ji vadinama prekės ženklo vizitine kortele, o klientai ją praminė “Pelenės kauke”. Ši priemonė papildyta vitaminų A ir E mikrokapsulėmis, vynuogių sėklų aliejumi ir žaliosios arbatos ekstraktais, kurie suteikia stangrumo, mažina raukšlelių ir dėmelių matomumą. 2011 m. ji pelnė “Cosmopolitan” metų produkto apdovanojimą, kaip geriausia selektyvių prekės ženklų odos priežiūros priemonė kaukių kategorijoje.


 

Su malonumu išbandžiau ir veido kremus Trio-Molecular Moisturising Rich Cream ir Trio-Molecular Moisturising Fluid Cream. Jų funkcija ta pati - drėkinti, apsaugoti, mažinti laiko ženklų požymius. Pora “perliukų” sudėtyse: nakvišų aliejus - moters sveikatos ir grožio puoselėtojas, itin gausus stipraus antioksidanto vitamino E bei makadamijų aliejus - turintis net 12 riebiųjų rūgščių, gausus B grupės vitaminų, stropiai rūpinasi natūralia apsaugine odos funkcija, neleidžia odai pasiduoti laiko pokyčiams. Tekstūros lengvai slysta odos paviršiumi, greitai susigeria, palikdamos aksominio švelnumo pojūtį. Kol buvo šilčiau, naudojau lengvą fluidą. Nustebino tai, jog net sausiems skruostams jo drėkinimo visiškai pakako, jokio diskomforto jausmo nesukėlė. Visgi, šiuo metu, vėstant orams, ranka jau tiesiasi prie sodresnio kremo. Matyt, psichologinė priklausomybė. O jau kvapas... kaip besvorė, bet kūną ir mintis tonizuojanti emocija... Prancūziškai elegantiška paslaptis... 😉


 

Trio-Molecular Youth Elixir priverčia odą akimirksniu nubusti ir būt pasiruošusia pasitikti dieną geriausios formos. Lengvas, greitai susigeriantis serumas panaikina visus nuovargio ženklus, tinka net lepiai paakių zonai, puikus makiažo pagrindas. Ginkmedžio ir žaliosios arbatos ekstraktai tonizuoja odą, o formulėje „gyvenantys“ dumbliai skatina odą atsinaujinti. Net jei miego buvo mažoka, niekas to neįtars 😊.


 

Vasaros malonumu tapo ir Trio-Molecular Eye Contour Gel. Šis lengvas gelis kaip ledo kubelis paakių odai. Nešaldo, tačiau gaivos pojūtis toks, lyg praustumeisi šaltinio vandeniu. Puikiai sudrėkina, tačiau maloniausias efektas tas, kad į pasaulį, regis, imi žvelgti plačiai atmerktomis akimis. "Paslepia" rytines „miego“ raukšleles aplink akiduobes. Turėtų tapti geru pagalbininku tiems, kieno veidas linkęs į paburkimus. Aš jį netgi dienos eigoje pasitepdavau. Makiažo negadino, „pagirdydavo“ nuo kondicionierių išsausėjusius paakius.


 

Didžioji dalis produktų turi dozatorius, o tai neabejotinai kelia vertę. Saugu ir ekonomiška. Visos priemonės gaminamos Prancūzijoje.

Nuostabi patirtis, džiuginanti pažintis ir pasididžiavimo jausmas! Kaip gera kai gamintojai atsakingai atlieka savo darbą. Mums belieka pasitikėti ir mėgautis savo bei gamtos dovanojamu grožiu… Koks plastiškas rudeninių lapų šokis… Viens du trys… viens du trys… 😊

 
Tobuliausi dalykai įvyksta tada, kai gamta žengia koja kojon su mokslu. 
Visame pasaulyje pripažinti EISENBERG tyrimai sujungia šiuos elementus ir džiugina pasaulį pažangiomis ir gamtos įkvėptomis gražios odos puoselėjimo priemonėmis.
 
Stebėk Laimos rezultatą testuojant EISENBERG stangrinamąją veido kaukę TIK ant vienos veido pusės.

 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!