EKSPERTO PASIRINKIMAS: HERMZ prausiklis visiems

Jei tavo vonios kraštas per siauras galybei buteliukų, kurie ten apsigyvena, turiu puikių naujienų. Dabar galėsi visiems šeimos nariams skirti vieną prausiklį. Kaip?

Vyrams. Pradėkime nuo to, kad jis turi dozatorių. Itin patogu. Mano antroji pusė visas priemones su dozatoriais vertina daug palankiau. Tikiu, kad jis ne vienas. Šio prausiklio kvapas malonus, ne per stiprus, gana greitai išsisklaidantis. Nebus įvertintas, kaip „tik moterims“. Sudėtyje yra kanapių ir CBD. Jis gali net nežinoti, kuo tai gerai, bet skamba, pripažinkim, smagiai.

Vaikams. Išbandžiau šį prausiklį dvimečio prausimui. Nesausina, net drėkina. Neerzina jautrios odos. Negaliu garantuoti, kad tiks tikrai visiems mažiesiems, tačiau išbandyti verta. Dozatorius ir šiuo atveju – itin vertingas pliusas.

Moterims ir tiems, kas skaito etiketes. Šio prausiklio sudėtis – itin drėkinanti, maitinanti ir puoselėjanti odos barjerą. Puikiai tinka, jei kankina į sausumą linkusi oda. Tinka ir šildymo sezono metu, ir kaitrios vasaros saulės svilinamai odai. Sausą ir sudirgusią odą ramina omega rūgštys. Kanapių aliejus, probiotikai ir kanabidiolis užtikrina ilgalaikį drėkinimą ir komfortą. Antioksidantai padės saugoti odą nuo aplinkos poveikio.

Jau pamirštame laikus, kai prausikliais bandėme nuplauti VISAS ant kūno esančias bakterijas ir žinome, kad ją plauti geriau kuo švelniau, saugant odos drėgmę, barjerą, kitaip net ir atspariausia oda ima šerpetoti, niežėti, rausti. Šis prausiklis puikiai tiks būtent tokiam puoselėjamajam prausimui. Kas jis? HERMZ „H+P Body Wash“.

Mano patirtis – puiki. Tiko ir patiko visai šeimai. O baltas, minimalistinis indelio dizainas tikrai prisidėjo ir prie švaros pojūčio ant vonios krašto.

Beje, HERMZ prausiklis pagamintas Europoje, o ant savo pakuotės dugno turi aiškiai nurodytą galiojimo datą. Mažos smulkmenos, tačiau gali būti svarbios.


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!