ERBOLINEA - jaukių ir rafinuotų namų aromatai

Kai kiemą už lango užkloja sniego patalai – namuose leisti vakarus traukia dar labiau. Čia žybsi eglės lemputės, garuoja ką tik užplikyta arbata, o kambarį užpildo mylimas namų kvapas. Pastarąjį renkuosi, atsižvelgdama į metų laiką, o kartais į nuotaiką. Šią žiemą namų jaukumą išpildau ERBOLINEA Prestige Rosato Di Vino ir Vin di Vino aromatais.

 

Ši prestižinė namų kvapų linija pasižymi ilgai išliekančiais, bet neįkyriais kvapais. Natūralūs, bet tuo pačiu be galo saviti kvapai užpildo erdvę užburiančiu jausmu. Sakoma, kad „Erbolinea“ kvapai sukuria ypatingą nuotaiką bei svetingumo atmosferą. Tai kvapai, kurie maloniai nuteiks ne tik namų šeimininkus tačiau ir svečius. O juk švenčių laikotarpy svečiai mus aplanko vis dažniau. Aš esu įsitikinusi, kad pirmas namų įspūdis sudaromas iš kvapo. Tad aromato buteliukas su lazdelėmis prie lauko durų – sprendimas geras, o jei aromatas svečius lydi visos pažinties su namais metu – įspūdis dar didesnis!

 

Raudono vyno aromatą primenantį kvapas, kuris pasidabinęs diktuojančiu pavadinimu Prestige Rosato Di Vino. Šiame kvape jaučiu vynuogių ir mėlynių fragmentus, kurie persipina su vaisių natomis. Gaivus, energingas kvapas man teikia džiaugsmą. Neįkyrus, neerzinantis, tačiau juntamas tiek, kiek reikia. Raudono vyno užuomina suteikia jaukumo pojūtį.

Kadangi mano namų lentynas visuomet puošia namų kvapų buteliukai, esu jų bandžiusi įvairių. Teko ne kartą „pasimauti“ ant nuomonės formuotojų liaupsinamos produkcijos, kai tobulai paruošta pakuotė neatitiko turinio, nes kvapas tiesiog nesklido po namus. ERBOLINEA namų kvapai supakuoti į juodas pailgas dėžutes. Paprasta, minimalistinė, tačiau su tikrai kokybišku turiniu!


 

 

 

Kitas aromatas - Prestige Vin Di Vino, kuris turi intensyvų, bet tuo pačiu labai aksominį vynuogių, mandarinų, serbentų ir vyno kvapų derinį. Visa tai persipina į dievišką trimatį aromatą, kuris apgaubia kiekvieną patalpos kampelį.  

Prestige Vin Di Vino - unikalus, kerintis ir ilgai išliekantis aromatas. ERBOLINEA turi dar 2 aromatus, kurie tikrai užburs kiekvieną - Prestige Melagranata (granatų bei kitų egzotinių vaisių kvapų mišinys) ir Prestige Terrae (citrusinių vaisių aromatas su šiltais medienos kvapais).

Beje, specialistai dirbantys aromatų pasaulyje prasitarė, jog artimiausius porą sezonų karaliaus "vyno" aromatai, kuriuos rasime visur: namų kvapuose, žvakėse ir kvepalų pasaulyje.

 

ERBOLINEA namų kvapai su lazdelėmis yra pagaminti iš kruopščiai atrinktų ekstraktų bei aukštos kokybės žaliavų, tad laikau juos tokioje namų vietoje, kuri visuomet apsupta žmonių, nes jei kvapas teikia džiaugsmą man – teiks ir kitam!


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!