Gražus įdegis be saulės? Įmanoma!

Žydrūnė
Odos ekspertė
Visi autoriaus straipsniai

Regis, vasara jau vilioja pasikaitinti saulėje, bet... niekaip nelieka laisvo laiko. Įtariu, kad aš tokia ne viena.

O pasižiūrėjus į „išbalusią“ kūno odą, mintį apie besiplaikstančią suknelę iškart „nulaikinu“. Kaip beneigtum, gyvename grožio kulto laikmetyje ir net stiprią asmenybę tie „standartai“ ima ir nejučiomis „pagraužia“ 😊. Bet nėra to blogo! Kai labai norisi, tai ir randi sprendimą.  Todėl pasidalinsiu patirtimi ir emocijomis, kaip tapti vasariškai žavia be saulės ir didelių laiko sąnaudų😉. Atradau SAVAIMINIO ĮDEGIO priemones!

Žinau, jog tai nėra rinkos naujovė, tiesiog visuomet į jas žiūrėjau skeptiškai. Mačiau ne vieną nesėkmę, kai merginos tampa dryžuotomis, kaip zebrai arba kelia įtarimą, kad senokai nesiprausė…  O kur dar tas “apelsino sindromas” ant odos… Visi guosdavo, kad reik tik įgūdžių… Bet aš nenoriu treniruotis, aš iškart noriu būti graži (gi neužsiklijuosi “klevo lapo” ženklo ant kojos)! Ir vėl galiu tiesiog mėgautis mokslo progresu, nes kosmetikos rinkai stagnacija negresia. Šia savaitę daug kartų buvau paklausta, kur buvau išskridusi? Vat vat, klausė ne prie kokio ežero buvau, vadinasi, įdegio efektas gavosi absoliučiai jūrinis. Pasigyriau, dabar eikim prie techninių smulkmenų.

 

Kaip teisingai naudoti savaiminio įdegio priemones?

 

Šioje kategorijoje esu visiška nulinukė, tačiau kūno oda rūpinuos, nes jau ir amžius neleidžia atsipalaiduoti. Taigi, kartą per savaitę darau kūno šveitimą, o drėkinu kaskart, nusipraususi po dušu. Visgi, oda pas kiekvieną skirtinga, priežiūros įpročiai - taip pat, tad prieš tonuojant, rekomenduoju dieną prieš atlikti šveitimą ir gerai sudrėkinti, kad priemonė pasiskirstytų kuo tolygiau. Kodėl prieš dieną? Ogi, kad oda nurimtų po stiprios procedūros ir susibalansuotų jos pH lygis (tai irgi susiję su rezultatu). Tai startiniai veiksmai, o toliau jau einam prie “meninės” dalies.

Nusitepti visą kūną vienai - užduotis ne iš lengvųjų, tad įdarbinau dukrą. Kadangi bandžiau kremą, putas ir purškiklį (ant skirtingų kūno vietų), pirmiesiems dviems užtepti naudojau pirštinę. Fantastika!!! Daug greičiau, daug tolygiau ir jokių rudų panagių!!! Rekomenduoju! Purškiant dulksną, svarbu išlaikyti atstumą, kad priemonė netekėtų.

 

IŠVADOS: patiko visos priemonės, nes šiuolaikiniai gamintojai ištobulinę formules taip, kad mes netaptume apelsinais. Įdegis tikrai atostogų spalvos! Svarbu, tiksliai laikytis instrukcijų dėl atspalvio intensyvumo. Kremas davė švelnesnį rezultatą, jis saugus naudoti šviesiaodėms ir efektas atsiranda palaipsniui. Dviejų kartų per savaitę sveikai rusvos odos efektui išlaikyti, tikrai pakanka. Purškalo dar iki galo nesupratau, bet jis labai patogus kojoms tonuoti, kaip, beje, ir servetėlės. Didžiausią efektą suteikė putos, nes bijodama, kad bus per blanku, palaikiau 15 min. ilgiau nei rekomenduojama (jas po 1 val. reikia nuplauti vandeniu). Atsikėliau su  Havajų įdegiu 😊. Kadangi atspalvis gražus, tai nebuvo blogai, bet kitą kartą tiek nelaikysiu.

Taigi, AČIŪ PROGRESUI, o kadangi, labai nuvylusių priemonių nebuvo, aukso medalį kabinu PIRŠTINEI. Tai būtinas atributas pradedantiems, kad rezultatas nenuviltų 😉.

 


Truputis edukacijos. Kas suteikia tokį priemonių efektą? Savaiminio įdegio priemonėse yra medžiaga DIHIDROKSIACETONAS (DHA)- sacharidas, kuris dažniausiai išgaunamas iš cukrinių runkelių ar cukranendrių. Tai jo reakcija su odos paviršinio raginio sluoksnio aminorūgštimis ir suteikia odai atspalvį. Tik pačiame paviršiuje oda ir nusispalvina, todėl tai saugus būdas.  Į naujosios kartos priemones dedama  papildomų medžiagų, padedančių tolygiau išskaidyti pigmentą, greičiau pasiekti spalvinį rezultatą ir neutralizuoti oranžinį atspalvį. Gausu ten ir antioksidantų, minkštinančių bei drėkinančių ingredientų. Viskas įskaičiuota! (kažkuriame mačiau, kad net celiulitą mažina)😉

DHA koncentracija atsakinga už spalvos intensyvumą: 1-3% duos švelnų efektą šviesiai odai, 3-5% - universaliausias - Medium efektas, o 5-8% ir daugiau - šokoladinis efektas, pvz. kultūristams. Dažniausiai, gamintojai žymi: Light - Medium - Dark. 

 

SVARBU. Didelę įtaką galutiniam rezultatui daro prigimtinis mūsų odos atspalvis (individualūs melanino sintezės ypatumai) ir odos Ph lygis (dėl ko ir reikėtų palaukti po odos šveitimo, ją drėkinti)!

Pagal kolegių stebėjimo rezultatus, tikimybė tapti apelsinu dažniau atsiranda toms, kurios turi šviesią odą, bet griebiasi per didelės koncentracijos priemonių. 

Beje, SAVAIMINIO ĮDEGIO PRIEMONĖS NUO UV SPINDULIŲ NEAPSAUGO!!!

Tikiuosi, baimės eksperimentuoti liko mažiau. Juk suknelės jau dabar laukia išėjimo į viešumą! 😊

 

Tiek “emocijų pabarstukų” iš Žydrūnės 😉

savaiminio įdegio priemonės

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!