Hair Rituel by SISLEY - inovatyvios formulės, aromatai ir ilgalaikis poveikis

Mano rankose atsidūrus „Hair rituel by SISLEY“ priemonėms, pirmas dalykas, kurį puolu daryti – uosti jas. SISLEY visuomet žavi natūraliu žoleliu aromatu ir plaukų priežiūros priemonės – ne išimtis. Antra – apima palengvėjimas, kai suprantu, kad priemonės skirtos plaukų apimčiai didinti. Rudenį ėmiau gerti vitaminus, tačiau organizmas poveikį pajus tik po 2-3 mėnesių, o slenkančius plaukus norisi pagauti jau dabar.

Plaukų serumas

 

Žinoma, išslenkančių plaukų jau nepriklijuosi, bet padėti išsilaikyti ir puikiai atrodyti tiems, kurie liko, verta padėti. Plaukams itin svarbi galvos odos būklė - sveika galvos oda leidžia džiaugtis sveikais ir gražiais plaukais. Galvos oda pasirūpinti gali padėti ir vitaminai, ir intensyvios priemonės. „Revitalizing Fortifying Serum“ gali tapti puikiu pasirinkimu tiems, kam nepatinka įvairios ampulės ir kuriuos gasdina jų užimamas ir taip nuolatos per mažas plotas vonios spintelėje. Tai itin stilingame buteliuke esanti puikaus aromato priemonė, kurią lengvai dozuosi viduje esančia pipete. Bandžiau tai daryti ir ant sausos galvos odos, ir ant drėgnos po galvos plovimo. Abiem atvejais losjonas pasiskirstė labai paprastai. Jei tavo oda jautri, rekomenduočiau losjoną naudoti ant sausos galvos odos. Nesijaudink – plaukai greitai išdžiūna ir nelieka sulipę, ši priemonė nepaveikia jų išvaizdos, tačiau aktyviai rūpinasi galvos oda. Priemonės sudėtyje esančios medžiagos pasirūpina galvos oda taip, kad plaukai atrodytų vis tankesni ir net ne taip greitai žiltų (!). Priemonę užtepus ant galvos odos iškart pajunti, kad plaukai tarsi „nubunda“, o naudojant ilgesnį laiką pastebimai ima tankėti. Kai myli savo galvos odą, ji myli plaukus...


 

 Plaukų šampūnas 

 

...kuriuos visgi reikia plauti. Apimties suteikiantis šampūnas nustebino savo švelnumu – jo sudėtyje esančios valomosios sudėtinės medžiagos labai švelnios (tinka naudoti kasdien). Dėl šios priežasties šampūnas gali nelabai patikti riebesnių plaukų savininkams, jie galėtų išbandyti Gentle Purifying Shampoo. O man – sausenių plaukų šeimininkei – šampūnas patiko. Visų pirma – jis pakankmai gausiai putoja, o tai man buvo netikėta dėl švelnių valomųjų medžiagų, bet kam gi nepatinka putojantis šampūnas? Mano vyrui tikrai patiktų. Patiko ir man. O dar tas SPA primenantis aromatas... Apimties suteikiantys šampūnai pasižymi tuo, kad plaukai nelieka itin švelnūs po plovimo (tokia jau ta purumo kaina), tad geras kondicionierius ar kaukė – tiesiog privalomi. Žinoma, kad ir ką pasirinksi, neturėtum čiupti itin drėkinančios ar maitinančios formulės, nes ji panaikins šampūnu pasiektą rezultatą. Tad ieškome plaukų purumu pasirūpinančios sudėties.


 

 

Plaukų kaukė

 

Ir tokią randame – HAIR Rituel by SISLEY kondicionieriaus šiam atvejui nesiūlo, tad renkamės kaukę „Regenerating Hair Care Mask“. Tai nėra tiesiogiai „apimties suteikiantis“ produktas, o labiau investicija į ilgalaikį rezultatą. Nepatikėsi, bet šią kaukę tepti reikia ne tik ant plaukų, bet ir ant galvos odos (primenu – sveika galvos oda = gražus plaukai). O ten atsidūrusi, ši kaukė atlieka svabių darbų. Sudėtyje esantys antioksidantai, raminantys ir drėgmę sulaikantys ar drėkinatys ingredientai pasirūpina, kad tavo plaukai ne tik atrodytų nuostabiai dabar, bet ir gražėtų laikui bėgant.


 

 

Plaukų aliejus

 

O pabaigai mano (ir tikiu ne mano vienos) manija – plaukų aliejus. Tai lyg kvepalai, užbaigiantys viso įvaizdžio kūrimą. Tobulo aromato aliejaus porą lašų įtrinu delnuose ir kai jau rodos, kad nieko ant delnų neliko, juos panardinu į plaukus. Plaukai akimirksniu ima žvilgėti, pasišiaušėliai plaukeliai grįžta arčiau brolių ir sesių, o aš esu pasirengusi žengti iš vonios. Šį aliejų naudoju ir ant šlapių plaukų (jei jiems leidžiu džiūti natūraliai), ir ant sausų (po džiovinimo plaukų džiovintuvu, patikėk – plaukų šis aliejus nesuklijuoja ir neapsunkina). Abiem atvejais rezultatas puikus. Ir taip pat nėra trumpalaikis – sudėtyje esantys aliejai plaukus maitina ir padeda išlaikyti jų drėgmę. Mano akimis – puiki priemonė.


 

 

 

 

Prabangios pakuotės, formulės, aromatai ir ilgalaikis poveikis – taip trumpai apibūdinčiau visas priemones, kurias išbandžiau ir raginu išbandyti kitus. Tau tikrai patiks produktai, kurie ne tik papuošia vonią, bet ir iš tikrųjų veikia.


 

aliejus plaukams nepaklusnių plaukų priežiūra pažeistų plaukų priežiūra Sisley valomasis plaukų šampūnas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!