Straipsniai kategorijoje

Grožis

GrožisTamsūs paakiai: maskavimas ir priežiūra

Tamsūs paakiai ir patinimas gali greitai priversti tave atrodyti pavargusiu. Turime jums tobulus odos priežiūros ir makiažo pagalbininkus – kad paakių zona būtų švytinti!

GrožisKvepalai pavasariui

Pasiruošę pavasario karštligei? Kvepalai su vaisių, gėlių ir gaiviomis natomis puikiai išreiškia žydinčios gamtos grožį ir skleidžia pavasarišką nuotaiką. Įsimylėk sezono favoritus!

GrožisULTIMATE REPAIR - plaukų atkūrimas per 90 sekundžių?

WELLA PROFESSIONALS Ultimate Repair yra prabangiausia WELLA linija, kuri yra skirta atkurti plaukus iš vidaus ir iš išorės. Plaukai atgauna blizgesį ir minkštumą. Išmėgink šią liniją ir pamatyk stulbinantį rezultatą! Keli žingsniai link tobulų plaukų.

GrožisMakiažas = odos priežiūra?

Makiažo pagrindai, lūpų dažai ir kt. gali padaryti daug daugiau nei tik paryškinti tavo grožį. Praturtinti maitinančiais ingredientais, jie suteikia odai, lūpoms ir blakstienoms tikrą drėkinimą, slepia netobulumus ar suteikia švytėjimo. Atrask produktus, kuriuose derinamas makiažas ir odos priežiūra.

GrožisBlakstienų grožis: atrask tušų madas ir patarimus priežiūrai

Ilgos ir tankios blakstienos ne tik gražiai atrodo, bet ir suteikia tavo akims papildomo išraiškingumo. Pateikiame madingus blakstienų tušus, kurie išryškins tavo blakstienas, ir produktus, kurie padės lengvai jas prižiūrėti.

GrožisMagiškos dovanos iš legendinių prekės ženklų

GrožisMagiška aromatų terapija su SMELLS LIKE SPELLS

Mįslė - „Akys jo nemato, bet apie mus jis daug ką pasako“ Kas?

Tiesa, nėra tokios mįslės, berašydama sugalvojau. Bet... šiandien prisilieskime prie jo - KVAPO ir magijos, kurią jis dovanoja, kuri ne vienam mūsų tampa asmeninės išraiškos forma ar net manifestu... Mes apsisiaučiame ja norėdami atrasti naujus pojūčius, sužadinti malonius prisiminimus ar net padėti išsipildyti karščiausioms svajonėms... Saldžiai raganiška kvapo magijos mistika.

GrožisMOKOSH produktai - natūraliau nei natūralu

„Natūraliau nei natūralu“ arba „Duoklė gamtai“. Štai su tokiu manifestu šįkart skubu pas jus ir noriu supažindinti su natūralios kosmetikos prekės ženklu, kuris vilioja ne vien daugybe natūralių veikliųjų medžiagų, bet ir nuostabiais produktų kvapais. Tai lenkų prekės ženklas MOKOSH“. Pavadinimas kilęs nuo senosios slavų deivės Mokosz, kuri buvo žemės, derliaus, vandens ir moterų reikalų globėja.

GrožisVienas, du, trys ir tavo oda spindi!

Dabartiniais, didelės pasiūlos, laikais, odos priežiūros priemones išsirinkti gali būti ne tokia jau ir lengva užduotis. Kartais visai gerai, kai pats gamintojas aiškiai surikiuoja naudotinų priemonių eiliškumą. ONE.TWO.FREE!

GrožisGražus įdegis be saulės? Įmanoma!

Regis, vasara jau vilioja pasikaitinti saulėje, bet... niekaip nelieka laisvo laiko. Įtariu, kad aš tokia ne viena.

O pasižiūrėjus į „išbalusią“ kūno odą, mintį apie besiplaikstančią suknelę iškart „nulaikinu“. Kaip beneigtum, gyvename grožio kulto laikmetyje ir net stiprią asmenybę tie „standartai“ ima ir nejučiomis „pagraužia“

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!