SISLEY Izia La Nuit - odė nakčiai, pažadinanti pojūčius!

Aromatas įkvėptas originaliųjų Izia kvepalų kurie yra ryškaus, erdvaus gėlių kvapo. Tačiau naktinė sesuo La Nuit siūlo atnaujintą intensyvumą...

Tai rožės interpretacija. Duoklė paslaptingai, unikaliai rožei, kuri buvo auginama grafienės Isabelle d'Ornando (Sisley namų įkūrėjos) sode. Ji žydi tik kartą per metus ir labai trumpą laiką.

 

Izia La Nuit yra sudėtingas, gilus ir modernus kvapas. Tai uoslės kelionė, tarsi susitikimas pažadinantis pasąmonę ir stimuliuojantis pojūčius. Aromate išryškėja jausmingų, pilnų, spinduliuojančių natų rinkinys, kuris laikui bėgant vystosi ir vystosi... kaip daugybės meilės aspektų metafora. Tai kelionė šipro, gėlių, medienos taku, kuris yra toks pat intensyvus, kaip romantiško susitikimo prisiminimas.

Aromate rožė iškili, jausminga ir gundanti, bet nebanali. Jai leidžiama žydėti,  spindėti ir skleistis visame grožyje. Derinta su juodaisiais serbentais, mandarinų ir kardamono kvapu, kad atskleistų romantišką frezijų, magnolijos ir rožių puokštę. Turtingą ir velvetinį užbaigimą sukuria medienos, patčiulio ir vanilės natos.

Tai Prabangu. Aristokratiška. Paslaptinga. 

Izia La Nuit - sukurtas taip, kad padidintumėte savo žavesį! Ir ne tokiai moteriai, kuri norėtų likti nepastebėta. Tai kvepalai drąsiai, elegantiškai moteriai, kuriai įėjus į kambarį jis užliejamas magija... o jos kvepalų šleifas išlieka labai ilgai. Šis kvapas įtraukia, norisi paskęsti jame, jis toks daugialypis, turtingas, rodos įgalina įgyti pasitikėjimo, kai bet kurioje situacijoje galime atrasti save.

Viršutinės natos: juodieji serbentai, kardamonas, mandarinas - gaivu ir ryšku

Vidurinės natos: rožė, frezija, magnolija - švytėjimas

Bazinės natos: pačiulis, labdanum, ambroxanas, vanilė - jausmingumas.

 

Buteliukas - gryna prabanga. Menininko Bronislavo Krzysztofo sukurtas buteliukas papuoštas paslaptingu, blizgiu laku. Jo gylus, juodas atspalvis kontrastuoja su švelnia auksine plėvele, kuri atspindi šviečiančias sultis. 

Žiema. Šėlsta vėjas. Įsivaizduokite žvaigždėtą dangų, o galbūt artėjančią naujametę naktį...

Tą vakarą galime pasitikti išskirtinę moterį, su prabangia žemę siekiančia šilko suknele, inkrustuota kristalais ir užburiančiu nakties aromatu. Tikroji elegancija, tai meistriškai išreikštas žavesys. O su Izia La Nuit, bet kokia proga bus įsimintina.


 

gėlių kvepalai gėlių kvepalai moterims išskirtiniai kvepalai kvepalai kvepalai moteriai kvepalai moterims Sisley Sisley Izia

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!