Kasdienė odos priežiūra su SEBAMED

SEBAMED rinkoje tikrai ne naujokai ir savo gerbėjų ratą užkariavo ne įmantriomis pakuotėmis ar niekur dar nematytomis produktų sudėtimis, o paprastumu ir efektyvumu. Kokis jų sėkmės paslaptis? Gamintojas pasirinko aiškią kryptį – palaikyti natūralią odos pH. Ir tai veikia.

 

Visų lyg ir žinomas, bet visgi kartais pamirštamas terminas odos pH. Kas tai?

pH – tai rūgštingumo matas. Normalus odos pH yra tarp 4-6 pH. Šiam skaičiui kylant, sakoma, kad oda šarmėja. Tada galima pastebėti ir kai kuriuos odos pažeidimus. Pavyzdžiui yra ištirta, kad akne skundžiasi tie žmonės, kurių odos pH yra 6 - 6,5. Įprastomis sąlygomis organizmas pats reaguoja į sutrikusią odos barjerinę funkciją ir šarminę terpę. Visgi, dėl įvairiausių veiksnių organizmas kartais pats nebesugeba susitvarkyti ir jam reikia mūsų pagalbos.

Taigi rūgštinė terpė reikalinga sveikam odos balansui palaikyti. Idealiausia, kai pH yra artimas 5,5 pH. Būtent į šio kiekio palaikymą ir orientuojasi SEBAMED.

 

SEBAMED brandžiai veido odai

 

Gali pasirodyti, kad sutrikęs pH yra būdingas tik jaunatviškai, į spuogus linkusiai veido odai. Tai tikrai netiesia. Ši problema aktuali bet kuriame amžiuje. Ypač tada, jei buvo naudojamos netinkamos, agresyvios priemonės, prausiamasi muilu. Negana to, vyresniame amžiuje prie sutrikusios odos barjerinės funkcijos prisideda ir kitos problemos. Raukšlės, elastingumo praradimas, kitos amžiaus žymės.

SEBAMED ANTI-AGEING Q10 Protection veido kremas yra kaip tik tai, ko reikia norint išvengti ankstyvų amžiaus žymių ir dar palaikyti normalų odos pH.

 

Natūraliai Q10 galima rasti beveik visose mūsų organizmo ląstelėse. Jis yra stiprus antioksidantas, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, padeda išlaikyti odą stangria, išvengti ankstyvų raukšlių. Visgi su metais, kaip ir daugelio kitų medžiagų, taip ir Q10 kiekis pradeda mažėti. Tad sulaukus 30-mečio yra pats laikas pačioms stengtis ir papildyti šios medžiagos atsargas.

SEBAMED ANTI-AGEING Q10 Protection veido kremas yra lengvos, bet turtingos tekstūros. Užtenka nedidelio kieko, kuris lengvai pasiskirsto po veido odą. Sausai ar dehidratuotai odai vien šio produkto gali neužtekti, bet jautriai, į riebumą linkusiai odai – tai puikus pasirinkimas.

 

SEBAMED kūnui ir plaukams

Kai kalbame apie kūną ir plaukus, pH taip pat labai dažnai pamirštamas. Net dažniau, nei tada, kada kalbame apie veido odos priežiūrą. Tačiau tiek kūno, tiek galvos oda nusipelnė tokios pat rūpestingos priežiūros. Šioms sritims apsauginė barjerinė funkcija ir normalus pH yra ne ką mažiau svarbus.

 

SEBAMED Everyday plaukų šampūnas

Dažnas plaukų plovimas sausina ne tik patį plauką, bet ir odą. O sveiko ir stipraus plauko paslaptis pirmiausia ir slepiasi sveikoje skalpo odoje. Tačiau ką daryti, jei esame privesti galvą plauti kiekvieną dieną? Rinktis tam pritaikytas priemones.

SEBAMED Everyday plaukų šampūnas atliepia kasdien galvą plaunančių žmonių poreikius. Lengvas, švelniai drėkinantis produktas nesausina nei plauko, nei galvos odos. Itin švelni priemonė tiks ir normaliems, sausiems plaukams, todėl nereikės bijoti ilgalaikių pasekmių. Jei dar galvoji, kokį plaukų šampūną visada turėti sporto krepšyje, tikrai rekomenduoju suteikti šansą SEBAMED Everyday.

 

SEBAMED Olive Face & Body Wash

Jei po dušo ritualo jaučiamas tempimo pojūtis, sausumas, kartais reikia ne tik gausiai naudoti drėkinančias priemones, bet ir peržiūrėti savo naudojamas prausimosi priemones. Gali būti, kad produkte esantys muilai daro daugiau žalos nei naudos.

SEBAMED Olive Face & Body Wash yra bemuilis kūno ir veido (taip, taip, tinka ir veidui!) prausiklis, todėl tinka jautriai, sausai odai. Jis ne tik padeda palaikyti normalų odos pH ir apsauginė barjerinę odos funkciją, bet sudėtyje esantis alyvuogių aliejus užtikrina papildomą maitinimą ir minkštumą. Tai tikrai puikus pasirinkimas kuriant kasdienę savo odos priežiūrą.

apsauginis veido kremas Odos pH Odos priežiūra Sebamed švelnus plaukų šampūnas veido kremas nuo raukšlių

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!