Kūno aliejus: ne tik sausai odai

Įvairūs aliejai nuo seniausių laikų buvo neatsiejami nuo grožio ritualų. Jais puoselėti plaukai, veido ir kūno oda, jie naudoti dėl savo skleidžiamo ir ilgai išliekančio aromato. Aliejus yra be galo turtingas įvairiomis prasmėmis. Ypač dabartiniais laikais, kai technologijos leidžia prie jų natūraliai turimų savybių pridėti ir papildomos naudos.

Šiandien noriu pakalbėti apie BIOTHERM Life Plankton Multi-Corrective kūno aliejų. Iš karto, nesileisdama į ilgesnius pristatymus, galiu drąsiai pasakyti – šis produktas man tikrai be galo patinka. O priežasčių tam daug.

PIRMAS ĮSPŪDIS

Kai bet koks naujas produktas tik patenka į rankas, bendras pirmas įspūdis susidaro iš komplekso niuansų: ar patinka pakuotė, ar patogus produkto aplikavimas ir kaip oda jaučiasi po panaudojimo.

Iš karto labai patiko pakuotė. Rankose jautėsi svoris ir kokybė. Buteliukas stiklinis, o forma tikrai elegantiška. Puikiai atrodo ant bet kokios lentynėlės.

Aplikavimas taip pat apgalvotas. Viršuje esanti pakuotės dalis leidžia pavertus lašinti aliejų tiesiai ant odos ir taip dozuoti. Nebaisu padauginti, kaip kad kartais nutinka su pompomis ir laisvu produkto liejimu. Paprastas, bet funkcionalus sprendimas.

Na ir poveikis. Oda suminkštėjo, pasidarė švelni ir lygi, nurimo. Kadangi tai aliejus, jam reikia šiek tiek laiko visiškai įsigerti.

KOREGUOJAMASIS POVEIKIS IR KOVA SU STRIJOMIS

Naudojant produktą labai svarbu, ką jis daro ne tik dabar, bet ką jis odai suteiks ir ilgalaikėje perspektyvoje. BIOTHERM Life Plankton Multi-Corrective kūno aliejus žada kelis dalykus. Pirmiausia tai pagerinta odos kokybė (stangrumas, lygumas, atstatytas drėgmės balansas). Kitas svarbus poveikis – mažinamos strijos.

Su strijomis (kaip ir raukšlėmis) geriausia kovoti, kol jų dar nėra. Bet lengviau pasakyti nei padaryti ir labai džiugu, kad yra priemonių, kurios padeda kovoti ir su pasekmėmis. Strijos atsiranda dėl įvairių priežasčių ir įvairiose kūno vietose. Ant pilvo neštumo metu, ant krūtinės jai staigiai didėjant ir ruošiantis vaiko žindymui, net ant kojų ir sėdmenų, jei paauglystėje įvyko spartus augimas, o oda nespėjo kartu temptis. Taip kad čia ne tik moterų problema, kaip kad dažnai manoma.

Nuoseklus ir kasdienis šio aliejaus naudojimas padeda palaipsniui mažinti strijas, jos tampa mažiau pastebimos.

Svarbu: jei žindai mažyli, prieš tai darant kruopščiai nuplauk prieš tai aliejumi pateptas krūtis.

SUDĖTIS

Na ir galiausiai pasigilinkime, kur slypi visas priemonės gerumas. Aišku, kad ingredientuose. Aliejų sudaro įvairių aliejų mišinys, kuris papildytas dar vienu labai svarbiu ir veiksmingu LIFE PLANKTON komponentu.

LIFE PLANTON komponentą galima rasti ir veido odos priežiūros linijoje – ČIA.

Pagrindinis ingredientas – planktonas. Šio mikroorganizmo gebėjimas nuolat atsinaujinti ir prisitaikyti  įkvėpė BIOTHERM biologus sukurti kai ką unikalaus, o odos priežiūros priemonėms suteikti nepakartojamų savybių:

  • Raminimas
  • Apsauga nuo taršos
  • Kova su dirginimu
  • Jautrumo požymių mažinimas
  • Drėkinimas
  • Regeneracija

Aliejus tikrai nėra skirtas vien tik sausai odai. Jis atlieka daug daugiau nei tik maitinimas. Taip, reikia palaukti, kol priemonė įsigers, bet kiekviena minutė to verta.

 

 

Tapk geriausia savo versija!

Viktė

Biotherm Kūno aliejus life plankton

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!