Lyg muzika užvaldantis PACO RABANNE Lady Million Fabulous aromatas

 

 

Naujausias PACO RABANNE Lady Million Fabulous įkūnija energingą, be jokių pastangų į save dėmesį atkreipiančią moterį. Ji galinga ir charizmatiška, kaip pati muzika. Ne veltui PACO RABANNE Lady Million Fabulous moteris – tikra šokių aikštelės karalienė. Ji eina užkariauti pasaulio ir mėgaujasi kiekviena gyvenimo minute.


NATOS

Viršutinės natos: mandarinai, rausvieji pipirai

Vidurinės natos: tuberoza, jazminai, kvapioji kananga

Apatinės natos: vanilė, tongapupės, samanos


 

 

PACO RABANNE Lady Million Fabulous kontrastingas ir išsiskiriantis, kaip ir juo besikvėpinanti moteris. Energija užlieja nuo pat pirmo kvapo ir odos susiliejimo. Tai viršutinių natų – rausvųjų pipirų ir mandarinų, nuopelnas. Po tokios žaismingos pradžios laikas tikrai aromatų puokštei – po truputį skleidžiasi tuberoza, jazminai, kvapioji kananga. Galiausiai viską vainikuoja vanilė, kurią subtiliai papildo tongapupės ir samanos.

Tai drąsos ir pasitikėjimo savimi kvapas. Juo besikvėpinanti moteris mėgaujasi kitų žvilgsniais. Ar tai būtų gatvė, ar - sausakimša šokių aukštelė. Ji su minia tikrai nesusilies.

PACO RABANNE Lady Million Fabulous flakono forma – ikoniškas ir puikiai atpažįstamas deimantas. Jis tikrai neliks nepastebėtas. Kaip ir pats aromatas ir juo apsigaubusi moteris.

kvepalai kvepalai moteriai

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!