Makiažo ekspertės TOP 7 priemonės iš COLLISTAR

Nežinau kaip Jums, bet atėjus rudeniui man vėl norisi naudoti daugiau makiažo. Kiekvieną dieną atsiranda įkvėpimas išbandyti naujas pravedimų technikas, pamilti naujus produktus ir kurti grožį. Šį kartą visas dėmesys COLLISTAR produktams. Tai kosmetikos linija, kuri prasidėjo Milano širdyje ir jau daugiau kaip trisdešimt metų keliauja po visą pasaulį ir stebina ypatingu požiūriu į kokybę, kūrybiškumą bei grožį. Noriu su Jumis pasidalinti savo TOP 7 makiažo produktais, be kurių neįsivaizduoju savo kasdieninio rudeniško makiažo, su kuriuo galiu vykti tiek į paskaitas, tiek į darbą, tiek su drauge į kavinukę karštos, gardžios kavos .


 


 

 

Nemeluosiu, bet makiažo pagrindą naudoju beveik kasdien. Man patinka, kai odos atspalvis yra tolygus, paslepiami įvairūs nelygumai, tačiau oda vis tiek atrodo kaip oda. Ši kreminė pudra pasižymi itin švelnia bei glotnia tekstūra, dėl to ją labai lengva paskirstyti ant veido net pirštais (tiesa, beauty blender‘io nekeisčiau į nieką :) ) Gamintojas teigia, kad visi sudėtyje esantys ingredientai energizuoja odą ir atitolina odos senėjimo procesus, taip pat ši pudra turi SPF 15, kas man yra labai didelis privalumas. Tiesa, kadangi esu labai riebios odos atstovė, būtinai užtvirtinu dengimą kompaktine pudra, taip pudra išsilaiko žymiai geriau.


 


 

 

Kompaktinė pudra man tikrai yra life saver‘is. Visos, kurios turi riebią odą – mane supras. Esu išbandžiusi begalę įvairių, tačiau pirmą kartą pabandžius šią pudrą supratau, kad ji kitokia. Suteikia matiškumo, bet nesausina odos. Nerealu. Ir padengus šią pudrą šepetėliu - veidas atrodo lygus, bet neapkrautas. Kas man patiko labiausiai, kad jos nereikia pakartotinai tepti kas valandą. Išsilaikymas tikrai nuostabus, o ir sudėtis labai džiugina: be aliejų, nekemša porų. Na, o svarbiausia dėžutė labai draugiška aplinkai, kurią galima vėliau papildyti.


 


 

 

Kas domitės makiažo tendencijomis tikriausiai žinote, kad griežtas ir nenatūralus kontūravimas jau nebe madoje. Tačiau paryškinti savo skruostikaulius natūraliai ir suteikti odai skaistumo bei gyvybės – bus madinga visada :)  Nauji COLLISTAR Impeccable Maxi skaistalai turi 5 skirtingas spalvas, tad net neabejoju, kad atrasite sau tinkamą. Suteikia labai gražų švytinčios odos efektą, veido oda akimirksniu atrodo sveikesnė. Taip pat dėžutėje yra patogus šepetėlis bei veidrodėlis, todėl puiki išeitis keliaujant ar tiesiog nešiotis savo rankinėje ir dienos eigoje suteikti veidui gyvybės


 


 

 

Tam, kad akių makiažas neatrodytų nuobodus į pagalbą atskuba nauji COLLISTAR akių šešėliai. Dvylika skirtingų spalvų, trys skirtingos tekstūros – kiekvienam pagal poreikį. Mano mėgstamiausi yra matiniai. Kiekvieną dieną mėgstu tiesiog pirštu (kam nepatinka pirštu, šešėlio dėžutėje rasite teptuką) padengti visą akies voką švelnia spalva. Kas mane labai nustebino tai, kad šie šešėliai savo sudėty turi ekstrakto „Suberlift“ bei vitamino E, kuris drėkina bei pakelia akies voką. O ir išsilaikymas šių šešėlių nuostabus – iki 8 valandų :)


 


 

 

Tikriausiai pas kiekvieną kosmetinėje galima atrasti blakstienų tušą. Atrodo tiek nedaug reikia, bet patepus blakstienas tušu – žvilgsnis išryškėja, akys padidėja ir diena gražesnė pasidaro. Šis COLLISTAR Infinito blakstienų tušas man ne naujiena. Kai pirmą kartą jį pabandžiau, negalėjau suprasti kaip mano trumpos ir tiesios blakstienos galėjo taip pailgėti :D  Man labai patinka tai, kad jo nereikia daug tepti. Vienas sluoksnis – ir gana.  Na, ir silikoninis šepetėlis mano visiška meilė. Atskiria kiekvieną blakstieną, net pačią mažiausią. Unikalu tai, kad reikia tepti pirmiausią tušą su trumpesniais šereliais, o vėliau su ilgesniais šereliais, kurie paryškina ir atskiria blakstienas...


 


 

 

Eyeliner‘į darausi tikrai ne kasdien, tačiau mėgstu paryškinti blakstienų augimo liniją, na, o būna dienų, kai galiu į miestą išeiti ir su katės akimis Mano patys mėgstamiausi akių apvadai – markerio formos. Su jais man lengviausia nubrėžti tiek ploną, tiek storą liniją. Labai dažnai būna, kad tokie apvadai labai greitai pasibaigia arba išdžiūna L Šis Collistar Italian Beauty Schock akių apvadas mane nustebino savo stipria pigmentacija, ypatingai plona plunksnele ir puikiu išsilaikymu. Kas labai svarbu, kad sandariai užsidaro – tai užtikrina, kad produktas nereaguoja su deguonimi ir neišdžius!


 


 

 

Lūpų produktai tikriausiai užima paskutinę vietą mano kosmetikos krepšelyje. Nesu didelė ryškių lūpų fanė, tačiau lūpų blizgius tiesiog dievinu. Ypatingai tuos, kurie gerai išsilaiko ir nėra lipnūs. COLLISTAR Volume lūpu blizgis man buvo ypatingas tuom, kad juo patepus lūpos įgauna putlumo, labai stipriai drėkina, gerai išsilaiko ir suteikia apimties. Galima rinktis iš aštuonių skirtingų spalvų (net ryškiai raudonų). Mano patarimas – jeigu turite matinius lūpų dažus, kuriem trūkstą gyvybės, pabandykite ant viršaus užtepti šio lūpų blizgio, skirtumas bus akivaizdus.


 

Tai yra visi TOP 7 makiažo produktai, be kurių aš negaliu įsivaizduoti savo makiažo. Tai realiai yra viskas, ko reikia tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui sukurti. Produktų pasirinkimas tikrai platus, tad net neabejoju, kad rasite kas Jums reikalinga. Šiam kartui tiek. Tikiuosi, kad susipažinimas ar pasimatymas su COLLISTAR produkcija buvo įdomus. :)


 

Collistar collistar unico mascara douglas eksperto pasirinkimas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!