MIZON: sraigių ekstraktas tavo grožiui

MIZON garsėja savo pažangiais sprendimais, kokybe ir gebėjimu sukurti nepriekaištingą odos priežiūros rutiną kiekvienam odos tipui. Viena pagrindiniu sėkmės paslapčių – sraigių ekstraktas. Apie jį ir pakalbėkime.

Kas yra sraigių ekstraktas?

Visi esame matę sraigės paliekamą šlapią ruožą jai prašliaužus. Būtent tas klampus skystis aplink kūnelį ir yra vadinamasis „sraigių ekstraktu“. Jų pirminė paskirtis – apsaugoti gležną ir lengvai pažeidžiamą kūną, gydyti esamas žaizdas ir įbrėžimus, neleisti atsirasti bei plisti uždegimams.  Tai pastebėjus, sraigių ekstraktas buvo pradėtas naudoti odos priežiūros priemonių gamyboje.

Surinktas sraigių ekstraktas yra filtruojamas ir tada naudojamas grožio pramonėje. Efektas – stangresnė, lygesnė, skaistesnė oda.

All-In-One veido kremas su sraigių ekstraktu

Jei nori išbandyti sraigių ekstrakto galią, bet nežinai, nuo ko pradėti, puiki pradžia būtų All-In-One veido kremas.

Pirmiausia dėl to, kad jis veikia net kelias skirtingas veido odos problemas, bet tuo pat metu atlieka stipraus drėkiklio darbą. Pats produktas yra tikrai labai skalsus, net skystas. Neapversk indelio, nes turinys garantuotai išbėgs! Tik pasitepus jaučiasi keli dalykai – lengvas patempimas ir drėgmė. Atrodytų, tai du dalykai, kurie viename sakinyje nelabai dera, bet toks poveikis yra dėl didelės sraigių ekstrakto koncentracijos – net 92 proc.

Ilgalaikėje perspektyvoje šis produktas kovoja su pigmentinėmis dėmėmis ir net su nuo spuogelių likusiais randeliais. Sraigių ekstraktas skatina regeneracinius procesus, todėl veikia kelias sritis tuo pat metu.

Tiesa, tikrai sausai odai vien šio kremo gali atrodyti mažoka, todėl ant jo norėtis ir ko riebesnio. Visgi tai atperka tikrai didelis produkto kiekis. Indelis net 75ml.

Snail Cushion putojantis veido prausiklis

Jei sraigių ekstrakto poveikis „užkabino“, siūlau jo į savo rutiną įtraukti ir daugiau. Snail Cushion veido prausiklis masažuojamas švelniai putoja, bet efektyviai valo poras, neleidžia joms užsikimšti. Nusiprausus jaučiamas švaros, gaivos gūsis. Tiesa, šis produktas labiau turėtų patikti riebios/mišrios ar stipriai užterštos odos savininkėms. Nusiprausus jaučiamas lengvas tempimas, tad neapsigauk, jei tavo oda linkusi kiek į sausesnę pusę. Jaučiamas tempimas ne sausinimas, o stangrinimas.

Snail Repair Intensive Gold hidrogelio paakių kaukė

Tai produktas, kuris tavo odos priežiūros rutiną papildys aiškiai matomu ir be galo maloniu efektu. Tikrai patariu nepatingėti ir pasilepinti tiek prieš darant makiažą, tiek gulit vonioje, tiek tiesiog ilsintis prieš televizorių.

Ši kaukė žavi keliais aspektais. Pirmiausia sudėtimi ir jos suteikiamu efektu. Tarp ingredientų yra ne tik sraigių ekstraktas, bet ir niacinamidas. Šis itin tinka jautriai, saulės pažeistai ir pigmentinėmis dėmėmis išmargintai odai. Palaikius nurodytą laiką, lakšteliai lieka beveik sausi, o visas serumas efektyviai susigeria. Oda tikrai atrodo šviesesnė, pailsėjusi ir patempta. Puiki priemonė prieš darant makiažą.

Dar vienas nuostabus dalykas – kainos ir kiekio santykis. Pakuotėje yra net 60(!!!) lakštelių, t.y:.30 porų. Tikrai labai labai apsimoka. Plius pakuotėje pridėta mentelė, kuri padeda kaukę išminti. Nereikia to daryti pirštais. Liuks!

Norisi daugiau išbandyti daugiau MIZON produktų su sraigių ekstraktu? Žvilgtelėk ČIA. Pasirinkimas tikrai platus.

Na, o jei domina kitos mano išbandytos ir pamiltos šio ženklo priemonės, siūlau paskaityti ankstesnę apžvalgą ČIA.

 

Tapk geresne savo versija!

Viktė

mizon snail. sraigių ekstraktas Veido kremas veido odos priežiūra veido priežiūros rutina Veido valymas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!