Motinos diena: ką padovanoti šiemet?

 

Kada paskutinį kartą išreiškėte mamai padėką už jos rūpestį ir meilę?

Motinos diena – nuostabi proga priminti savo mamai, kaip stipriai ją mylite ir branginate tai, ką ji daro dėl jūsų. Šia proga skirkite mamai ypatingą dėmesį ir nustebinkite ją mielomis, bet tuo pačiu ir praktiškomis dovanomis. O kad tai padaryti būtų paprasčiau, DOUGLAS parengė gausybę idėjų, kuriomis nori Jus įkvėpti.

 

ESTÉE LAUDER Power Nap Facial Starter Set 

Tai puikus rinkinys padėsiantis atgaivinti veido odą bei paakių zoną. Šiame rinkinyje rasite net keturias priemones: paakių želė, veido losjonas, serumas bei kremas. Šie produktai pridrėkina odą, mažina senėjimo požymius bei atgaivina. Naudojant šias priemones kasdien, oda tampa skaistesnė, švytinti ir nuraminta.

 

 

ESTÉE LAUDER Going Out 5 Mini Products Set

Šis veido odos priežiūros ir kosmetikos rinkinys pradžiugins ne vieną moterį. Šiame rinkinyje galima rasti net penkis produktus: veido kremą, akių makiažo valiklį, blakstienų tušą, veido serumą bei mini lūpų dažus. Šie produktai tiek padės patobulinti vakarinį makiažą, tiek paruoš odą poilsiui.

 

 

BIOTHERM Blue Therapy Amber Algae Cream 50ml Set

Šis rinkinys tinka visų tipų odai ir yra skirtas veido odos atjauninimui bei regeneracijai. Jis sudarytas iš keturių produktų: veido, paakių bei naktinio kremų ir taip pat serumo. Toks rinkinys – tai atpalaiduojanti spa procedūra ir terapija, po kurios oda atrodys sveika ir žvilganti.

 

 

MITOMO Face Mask Set

Šį dovanų rinkinį sudaro net 8 skirtingos veido kaukės, kurių sudėtyje gausu aukso dalelių ir  bičių nuodų, taip pat žaliosios arbatos ir sraigių ekstrakto. Šios kaukės suteikia odai elastingumą, švytėjimą bei drėkinimą. Taip pat padeda atkurti pažeistas ląsteles ir apsisaugoti  nuo kenksmingo aplinkos poveikio. Aukšta japoniška veido kaukių kokybė užtikrina veiksmingą poveikį ir sveikos odos efektą.

 

 

ARMANI BEAUTY Prive Gardenia Antigua 100 ml

Kvepalai – tradicinė, tačiau prabangi ir džiuginanti dovana. Pavasarinėms nuotaikoms šis kvapas itin tinkamas, jame dominuoja gėlių, citrusų, gaivaus vandens natos – pojūtis tarsiesate po Pietų saule, prie žydro užburiančio vandens. ,,Gardenia Antigua“ pavadinimas ir aromatas sufleruoja bei nukelia į Antigvos salą.

 

 

LANCOME La Vie Est Belle Soleil Cristal 

Saulės spindulių kupini kvepalai, kurie įkvepia būti laiminga ir šypsotis! Šiame buteliuke dominuoja gėlėtas trio: jazminai, apelsinų žiedai bei kvapiosios kanangos, kurį papildo saulėtojo kokoso kreminė ir aksominė tekstūra. O nuostabų derinį užbaigia bergamotės bei mandarinų aliejaus natos. Tai puikus kvapas džiaugsmingai moteriai, kuri spinduliuoja teigiamas emocijas it saulė danguje!

 

 

Leilani Bliss Gift Set

Aromatingas kūno pirežiūros priemonių rinkinys - dovana ir kūnui ir streso išvargintam protui. Rinkinį sudaro kūno šveitiklis, prausiamosios putos, losijonas bei rankų kremas. Egzotiškų kvapų prisotinti produktai grąžina prisiminimus iš atostogų, o baltųjų gėlių žiedai ir kokoso pieno gaivastis primins aukščiausio lygio SPA procedūras. 

Mamos diena Profesionalūs patarimai

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!