Naujasis Serpent Bohème - drąsiai ir pasitikinčiai savimi moteriai

Naujasis prekinio ženklo BOUCHERON parfumuotas vanduo Serpent Bohème

yra skirtas laisvai, nepriklausomai ir elegantiškai moteriai.

Šis saldus aromatas idealiai tiks tai, kuri kiekvieną dieną nori kvepėti išskirtinai prabangiai.

 

 

 

 

Viršutinės natos:

  • Mandarinas
  • Juodieji serbentai

 

Vidurinės natos:

  • Turkiška rožė
  • Arabinis jazminaitis

 

Pagrindinės natos:

  • Pačiulis
  • Santalas
  • Baltasis muskusas
  • Švitrūnas

Atėjus vėsesniems orams mane visuomet ima vilioti saldesni, sodresni kvapai. Todėl džiaugiuosi, jog šis aromatas man į rankas papuolė kaip tik dabar.

Papurškus šiuos kvepalus ant drabužių jie ilgiau išlaiko saldų aromatą, kiek vėliau ima skleistis gaivesnės natos. O štai papurškus ant odos aromatas man pasirodė intensyvesnis ir žymiai greičiau atskleidė savo aštresnes ir stipresnes natas.

Aromatas laikosi tiesiog puikiai, dar ir kitą dieną galima jį užuosti ant drabužių. O stilingas ir subtilaus dizaino buteliukas ras savo vietą kiekvienos moters kvepalų lentynėlėje.

 

 Jau kelis dešimtmečius gyvuojanti Serpent Bohème juvelyrikos kolekcija yra skirta laisvoms ir ryžtingoms moterims. Ši kolekcija yra žinoma kaip viena žymiausių bei turinti savo istoriją ir simbolius.

Būtent šie juvelyriniai dirbiniai įkvėpė BOUCHERON sukurti ir kvepalus, kurie tiesiog puikiai perima visas šios papuošalų kolekcijos verybes.

Šios papuošalų kolekcijos įkvėpėja buvo Frédérico Boucheron žmona Gabrielle. Dėl to ir šie kvepalai yra tarsi dar vienas būdas atiduoti duoklę Frédérico gyvenimo moters asmenybei.

 

 

 

 

 

 

 

 

Šis kvapas kaip tik Tau, jei nori spinduliuoti elegancija, drąsa ir pasitikėjimu savimi.

O kiekvienam vyrui kvepalai su tokia nuostabia istorija gali būti tiesiog ideali dovanos idėja savo moteriai Kalėdoms :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gintarė

išskirtiniai kvepalai jausmingi kvepalai moterims kvepalai kvepalai moterims Kvepalų naujienos moteriški aromatai moteriški kvepalai saldūs moteriški kvepali

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!