Grožio miegas su COLLISTAR

Būkime sau atviri – naktiniai kremai visuomet turi potencialo daug kam nepatikti. Dažnai jų tekstūra būna itin turtinga ir tai nuoširdžiai patinka tik tiems, kurių oda – sausa. Visgi, realybėje šis įsitikinimas trukdo atrasti ir lengvesnius, tačiau ne mažiau veiksmingus kremus, kurie mūsų grožiu rūpinasi naktį.

Išbandžiau COLLISTAR „Rigenera Notte“ naktinį veido ir kaklo (!) kremą ir turiu pasakyti, kad jis puikiausiai gali paprastą miegą paversti grožio miegu visiems tiems, kurie mėgsta lengvesnes kremų tekstūras. Tad nuo jos – tekstūros ir pradėkime. Kremas nėra gelinis, tačiau pakankamai lengvas, kad patiktų mano riebiai odai. Užsitepus lipnumo pojūčio nėra, kremas greitai susigeria, juntamai drėkindamas. Nuostabus gėlių kvapas palydi visą ritualą. Išbandžiau jį kartu su ne vienu skirtingos tekstūros serumu ir visi jie „draugavo“ su šiuo kremu, tad trikdžių darniai įsilieti į tavo vakarinį odos priežiūros ritualą šiam kremui tikrai nėra.

O kas vyksta grožio miego metu? Specialūs ingredientai padeda naudingąsias kremo sudėtines medžiagas nugabenti giliau, nei įprasti dieniniai kremai. Sudėtyje esanti mažos molekulinės masės hialurono rūgštis leidžia jos naudomis odai pasinaudoti taip pat kiek giliau. Kreme rasime ir peptidų, kurie yra galingas ginklas nuo odos senėjimo požymių, padedantis atkurti odos barjerą. Sudėtyje randame ir antioksidantų, tad veiksmingai kovojame su aplinkos poveikiu mūsų odai. Jei to pakanka, šį kremą gali naudoti, kaip naktinį veido kremą, tačiau ypatingomis progomis tikrai verta išbandyti ir kitą būdą – kremo užtepti kiek daugiau ir palaikyti 10 minučių. Po to tiesiog užtenka nuvalyti perteklių, tačiau nebereikia praustis – juk tai jau naktinis kremas. Tai ne tik puikus būdas greitai pasimėgauti veido kauke, tačiau ir proga pajausti kremo poveikį dar stipriau. Rekomenduoju pabandyti!

Viena itin džiuginanti detalė – šio kremo indelis stiklinis. Tai ne tik prabangos pojūtis kiekvieną vakarą imant indelį į rankas, bet ir švari sąžinė, kai ateina laikas su tuščiu indeliu atsisveikinti – stiklas, įmestas į stiklo konteinerį, gali būti perdirbtas neribotą kiekį kartų.

Primenu, šis kremas tinka ir kaklo odos priežiūrai. Kaip žinia, čia senėjimo požymiai išryškėja itin anksti, tad nepamiršk lepinti kaklo odą kiekvieną vakarą - taip išsaugosi jos grožį ilgiau.

Amžių išduoda ir mūsų lūpos – jų kontūras praranda ryškią liniją, lūpos praranda putlumą. Tam COLLISTAR „Rigenera“ linijoje pristatė ir lūpų kremą. Ir jis puikus. Negaliu atsidžiaugti ant lūpų tepdama ne balzamą (jie vis kažkur pradingsta), o kremą – drėkinantį poveikį jaučiu daug stipriau. Šis kremas šiek tiek lūpas „pašildo“ ir taip lengvai jas paputlina, paryškina jų natūralią spalvą ir veikia kontūrą – jis atrodo ryškesnis. Dėl aplikatoriaus, kremu naudotis gali bet kada ir itin patogiai.

Visos šių produktų pakuotės sukurtos galvojant apie tvarumą. Apie stiklinį indelį jau užsiminiau, tačiau ir visos plastikinės pakuočių dalys yra lengvai perdirbamo plastiko, o kartoninės dėžutės – iš tvarių šaltinių ir perdirbamas. Džiaukis ne tik grožio miegu, bet ir savo indėliu į aplinkos išsaugojimą!


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!