INVITIVE linija – padės sušvelninti hormoninių pokyčių pasekmes

Žydrūnė
Odos ekspertė
Visi autoriaus straipsniai

Kiekvieną kartą, galvojant apie tai, ką norėčiau jums pristatyti, bandau pagauti emociją. Ir pirmiausia, savyje... Kosmetika, kaip žmonės - arba sukelia tam tikras vibracijas, arba... ne 😊. Bet kokiu atveju, toks rezonavimas padeda mums apsispręsti renkantis ir pajausti poveikį naudojant. O mano užduotis - šią „misiją“ palengvinti 😊.

Šiandien aš dainuoju „...Pas kiekvieną mumyse ateina metas, kai susilieja širdyse ugnis ir ledas...“. Jaunoji karta, greičiausiai, šios dainos nežino. Tačiau šįkart pažintis ir skirta „brandžios jaunystės kategorijai 😉. Gal nelauktai, bet visuomet ateina metas, kai kūnas neapsisprendžia, ugnis jis ar ledas 😊. Subtilus laikotarpis moters gyvenime - menopauzė. Tai tikrai ne senatvė, tai laikas ir užtarnauta galimybė daugiau laiko skirti sau, nes visos pagrindinės užduotys jau įvykdytos. O šiuolaikinės kosmetikos gamintojai stengiasi padėti įveikti kilusius nepageidaujamus pokyčius, kad šis laikinas etapas keltų kuo mažiau neigiamų emocijų.

Rasos lašeliais nusėtas, netikėtai raudoniu užsiplieskiantis veidas, staiga suglebusi oda, pagilėję veido linijos, labiau matomos poros... Ar šie simptomai jums pažįstami? Mums jau žinomas prekės ženklas Dr. Irena Eris, visai neseniai pristatė naują liniją, koreguojančią visus, hormoninių pokyčių įtakojamus požymius - InVitive.

Sumažėjus moteriškojo hormono estrogeno gamybai, oda sausėja, plonėja, atsiranda pigmentinių dėmių, atrofuojasi riebalų ir prakaito liaukos... Menopauzės metu taip pat lėtėja ląstelių oksidaciniai procesai,  kolageno gamyba, siaurėja ir silpnėja kraujagyslės. Amžiniai požymiai veide tampa akivaizdžiai matomais.

Pasitelkę naujausiais moksliniais tyrimais grįstas formules, visus šiuos požymius padės koreguoti naujoji Dr. Irena Eris InVitive linija.

Smalsumas gena pasižvalgyti, kokios gi medžiagos slepiasi kremų indeliuose 😉:

Labiausiai nemalonus dalykas šiuo laikotarpiu - odos „prakaitavimas“. Su tuo narsiai kovoja LOTOSO EKSTRAKTAS. Jis prislopina menopauzinį "rasoto veido" efektą, suteikia odai skaistumo ir elastingumo.

Odai elastingumo ir stangrumo suteikia bei veido linijų matomumu rūpinasi ir inovatyvus PSC III HEPTAPEPTIDAS, kuris kartu su KOLOIDINIO AUKSO dalelėmis, kaip teigia gamintojas, efektyviai skatina I ir III tipo kolageno gamybą (kurie labiausiai įtakoja odos būklę), didina odos tankį.

MĖLYNIEJI ir ŽALIEJI DUMBIAI turi unikalių biologiškai aktyvių medžiagų - mineralų, vitaminų, kuriuos natūraliai  menopauzės metu oda praranda dėl stipraus prakaitavimo. Dumblių galia skverbtis giliau, taip pat aktyvina kolageno gamybą ir rūpinasi, kad grožis netaptų suglebusiu 😊 

Na ir medžiagos, kurių negaliu nepaminėti - RETINOLIS ir PRO-RETINOLIS iš melsvadumblių. Retinolis- aktyviausia medžiaga kosmetikos rinkoje, veikianti visų odos senėjimo požymių mažinimą.

Beje, gryno retinolio rasite tik serume ir naktiniame kreme - jie skirti vakaro rutinai, o dienos metu naudojamuose kremuose įdėtas augalinis pro-retinolis, kuris veikia panašiai, kaip retinolis, tačiau absoliučiai nereaguoja į UV spindulius, jį galima naudoti dienos metu.

Asmeniniai įspūdžiai 😊. Nr. 1 mano vakarinėje rutinoje tapo InVitive Smoothing & Perfecting Night Serum. Nors menopauzės simptomų neturiu, tačiau retinolio gebėjimu mažinti senėjimo požymius mėgaujuos jau keletą metų (ir stropiai naudoju SPF!!! 😊). Šiame serume gryno retinolio yra 0,15% ir kartu su jau minėtomis medžiagomis jis puikiai rūpinasi odos būkle. Jaučiuosi „saugiose rankose“. Maloni pienelio tekstūra lengvai pasiskirsto ir greit susigeria, dovanodama absoliutaus komforto jausmą ir gaivios odos efektą. Jeigu oda riebi, šį serumą, dėl jo sudėty esančių emolientų gausos, galima tepti ir vieną, be kremo. Sausiaodėms per daug drėkinimo nebūna, tad rekomenduojama pasitepti ir kremu.

 

InVitive Age Correcting Moisture Eye Cream SPF 20 išskirtinis tuo, jog turi apsaugą nuo UV spindulių daromos žalos. Maloni kreminė tekstūra švelniai slysta odos paviršiumi, puikiai susigeria ir stropiai mažina nepageidaujamus paakių zonos odos pokyčius: raukšlelių matomumą, nuovargio ženklus ir paakių zonos patamsėjimus; padeda kovoti su paburkimais. Bekvapis (kaip visi šio gamintojo paakių kremai).

 

InVitive Wrinkle Minimizing Replenishing Night Cream - naktinės priežiūros karys, turintis sudėty 0,1% gryno retinolio ir dar vieną paslaptį! 😉 Azeloglicinas - medžiaga, pagaminta azelaino rūgšties pagrindu, veikianti panašiai tik turinti dar didesnę drėkinamąją galią. Taigi, puikiai koreguos odos „prakaitavimo“ pasekmes, suteiks skaistumo bei stangrumo. O svarbiausia - visiškai saugi net nenaudojantiems rūgštinių produktų. Įdomu- kremą testavusios riebiaodės kolegės atradimas: ryte oda nubunda gerokai labiau matine nei įprastai. Mano, sausiaodės įspūdis- nėra jokio tempimo jausmo. Štai taip! 😊

 

InVitive Wrinkle Smoothing Restorative Day Cream SPF 30 - tikras saulėtų dienų draugas! Jūsų odą nuo UV spindulių saugos net SPF30 (nereikės jokios papildomos priemonės). Lotoso ekstraktas, peptidai, pro-retinolis ir kiti ingredientai lengvins hormonų įtakojamus odos pokyčius. Šį kremą išbandyti taip pat paprašiau riebią odą turinčią kolegę. Ji buvo labai nustebinta, kad priemonė su tokiu aukštu apsauginiu filtru puikiai susigeria (nors reikia lukterėti minutėle ilgiau nei įprastai) ir išties, švelniai prislopina odos blizgumą. Makiažo priemones tepti nekyla sunkumų. Be to, kremas turi labai subtilų, malonų aromatą, keliantį nuotaiką 😊.    


 

Kaip supratot, ši linija puikiai tinkama ne tik menopauzės laikotarpį išgyvenančioms moterims. Ji tiks ir riebią, ir sausą odą turinčioms brandžioms moterims, norinčioms sumažinti amžinius laiko pėdsakus veide.

Linkiu, jog tai  taptų atradimu jūsų odai ir laikini nesklandumai neatimtų gyvenimo džiaugsmo. Tegul “Ugnis ir ledas” būna tik apie meilę, dovanojančią puikią nuotaiką ir naujus atradimus.

Tikėkite savimi ir spinduliuokite moterišką žavesį !


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!