JURLIQUE - odos priežiūros puoselėtojas

Žydrūnė
Odos ekspertė
Visi autoriaus straipsniai

Kaip gražiai šiais metais su mumis sveikinasi pavasaris. Ilgai nematyta saulė suaktyvino visas vidines gyvybines galias, atsirado juntamai daugiau energijos ir noro „semti“ gyvenimą 😊. Gamtos galios magija... 

 

Nesinori pamesti tokios gražios emocijos, o kalbant apie grožio rinką, net ir neįmanoma. Šimtmečiais odą puoselėjantys  augaliniai ingredientai turi nenuginčijamą reputaciją. Mokslas atranda vis naujas jų ypatingąsias galias. Gamta mus myli, o mylėdami bei saugodami ją, galėsime dar ilgai džiaugtis ir mūsų grožį puoselėjančiais produktais. Štai tokie, visai nesudėtingi mainai 😊. Šiai mano nuomonei pritartų ir Ulrike Klein - “Jurlique” prekės ženklo įkūrėja, kuri sakė:

 

 

 “Mūsų svajonė buvo sukurti efektyviausias odos priežiūros priemones pasaulyje, pačioje gryniausioje Žemės vietoje, naudojant gamtos galią.”

Kviečiu susipažinti - pasaulyje gerai žinomas natūralios odos priežiūros puoselėtojas, prekės ženklas „JURLIQUE“, gimęs 1985 m. tikrame rojaus kampelyje - pietų Australijoje (greičiausiai, ne vienas iš mūsų yra bent tyliai pasvajojęs ten apsilankyti...). Nenusižengiant steigėjos filosofijai, „Jurlique“ ūkis įsikūręs Adelaidės kalvose ir yra ne tik ekologiškas, bet ir biodinamiškas. Biodinamika – tai holistinis, ekologinis ir etinis požiūris į ūkininkavimą. Man šis žodis buvo negirdėtas, galbūt ir jums įdomu ką jis reiškia?  Ogi, jame laikomasi gamtai draugiškų taisyklių: jokių sintetinių pesticidų, herbicidų ar trąšų,  naudojami tik nekenksmingi augalams ir dirvožemiui preparatai; atsižvelgiama į gamtos ciklo procesus: saulę, mėnulį ir planetas, turinčius įtakos sodinimui, auginimui ir derliaus nuėmimui. O įdomiausia, jog visi ūkio augalai prižiūrimi tik rankomis. Atėjus laikui, gėlės ir žolelės taip pat skinamos rankomis, kad būtų išsaugotos brangiosios jų esencijos, o iš natūraliai išdžiovintų augalų išgaunamas ekstraktas. Augalų galia padidinama naudojant išskirtinį „Bio-Intrinsic ™“ metodą, kurio procese, distiliuojant garais, iš džiovintų augalų išsiskiria subtilūs eteriniai aliejai, maistinės medžiagos ir skysčiai, vėliau kelias dienas vyksta intensyvumo didinimas, o trečiame etape suintensyvinti augalai sudeginami iki pelenų, taip sukuriant natūralius mineralus ir druskas labai koncentruotame ekstrakte. Toks intensyvus ekstraktas ir tampa kiekvieno Jurlique produkto pagrindu. Specialistų komandai tereikia užbaigti formulę ir gamtos galia atsiduria mūsų rankose. Belieka tuo pasinaudoti grožio vardan. Grožio, kuris puoselėjamas neardant gamtos balanso😉.

Rašau ir kutena sielą... Pasaulis pilnas nuostabių žmonių, kuriems jis rūpi... 😊

O šią emocijų grandinėlę noriu pratęsti daug labiau apčiuopiamais įspūdžiais, nes pirmajam „pasimatymui“ pasikviečiau Moisture Plus Rare Rose liniją dehidratuotai odai su dominuojančiu drėkinančiu Jurlique rožių ekstraktu. Kodėl ją? Ogi, ant mano veido greičiausiai juntamas drėkinamasis priemonių efektas. Po žiemos ir dėl ilgo sėdėjimo prie kompiuterio, drėkinimo niekada nebūna per daug! Ir ką gi, vėl siurprizas, nes pirmiausia mano dėmesį pasiglemžė kvapas. Tikras, ne sintetinis (!) rožės kvapas. Akimirksniu prisiminiau namus ir mamą 😊. Nuostabi asociacija... Beje, aromaterapija - dar vienas šios kosmetikos gerasis aspektas. Pasidomėjus, kaip veikia rožės kvapas, nustebau. Pvz.: „...mūsų, moterų, lengvai besikeičiančias nuotaikas greičiausiai „subalansuoja“ rožės; rožių substancijos padeda įveikti PMS, jos vertinamos dėl poveikio emocijoms ir yra laikomos veiksmingomis „liūdesio sklaidytojomis“... Intriguoja... 😉

Tiek Moisture Plus Rare Rose Lotion, tiek ir Moisture Plus Rare Rose Cream tekstūros ypatingai malonios, slystančios, jas lengva paskirstyti ant odos. Ji tampa minkšta ir švelnia. Puikus niuansas, jog greit įsigeria, todėl nereikia ilgai laukti prieš darantis makiažą (o juk ryte dažnai svarbi kiekviena minutė). Jei abejojate dėl kvapo, irgi veltui. Susigerdamas, kremas nusineša su savimi ir aromatą. Lieka tik lengvutis, subtilus „rožių brizas“ nuotaikai pagerinti. Drėkinimo efektas idealus. Tekstūros labai universalios, manau, pagal sezoniškumą pritaikomos visiems odos tipams. Žinoma, losjono - lengvesnė, kremo - sodresnė, tačiau šiuo atveju, pasirinkimą gali lemti labiau psichologinis aspektas.

 

 

Būtent jis suveikė išbandant prausiklį -  Revitalising Cleansing Gel. Pamačiau, kad gelinė tekstūra ir užsispyriau - noriu kreminio! (dar rožių kremo nebuvau užsitepusi😉). Nors jokio tempimo ir diskomforto, labai subtilus odai ir švelniai prausia. Reabilitavo kvapas. O, dievai… nežinau, kuris augalas taip skaniai kvepia, bet šį prausiklį galiu uostyti net nesiprausiant… Papuoliau į aromaterapijos žabangas. 😊

Tikiu, jog ši pažintis taps malonia bundančios gamtos  dovana jūsų grožio rutinai!  JURLIQUE misija -  “Įkvėpti žmones gerovei per ryšį su gamta, savimi ir kitais“. Šiomis dienomis, tai gyvybiškai svarbu... Neabejokim ir būtinai pavyks!!!

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!