Karštos sezono naujienos iš SISLEY

Žydrūnė
Odos ekspertė
Visi autoriaus straipsniai

Pamenat, žadėjau, jog įtrauksiu jus į Grožio rinkos madingų tendencijų sūkurį? Taigi,“ prisisegam saugos diržus“ ir neriam į naujas pažintis su šio sezono grožio puoselėjimo hitais 😉.

„Diena - naktis“... Vaikystėje žaisdavom tokį žaidimą. Galvojant apie šios dienos kosmetikos žvaigždes, jis visai nejučia iškilo atmintyje 😊. Su kuo asocijuojasi diena? Tai šviesa, aiškumas, paprastumas, viskas, kas išoriškai matoma, kas džiugina akis... Naktis... ji dovanoja atsipalaidavimą, poilsį, ramybę, atsinaujinimą. Kartu, tai kažkas mistiško, ko negalime pilnai suvokti, bet ji kaip magija - keri ir traukia įminti paslaptį...


 

Supremÿa At Night The Supreme Anti-Aging 

Naktinis veido losjonas nuo senėjimo požymių

 

 

 

 

Nuo naktinės magijos ir pradėkime.  Poilsis ir atsipalaidavimas naktį - tema apie mus, o ką naktį veikia oda? Ji tikrai nemiega. Visi aktyviausi odos regeneracijos procesai vyksta mums nematant - paslaptingai, tyliai ir  nesuvokiamai. Oda labai savarankiška ir „dirbti“ kartu nereikalauja. Visgi, galime jai palengvinti procesą, į pagalbą pasitelkdami naujausiais tyrimais grįstas kosmetikos priemonių formules. Vienas iš tokių „naktinių patrulių“ yra Sisley naktinis veido losjonas nuo senėjimo požymių „The Supreme Anti-Aging Skin Care Lotion“.

 

Mados tendencija jis tapo ne dėl to, jog yra naujovė. Į topų viršūnes šį losjoną iškėlė mokslo progresas. Keičiantis aplinkai, kurioje gyvename ir prisitaikant prie skubančio žmogaus poreikių, gamintojai ieško, kaip kiekvieną priemonę padaryti daugiafunkcine. Jau nebeužtenka, kad ji atliktų tik klasikinę funkciją, pvz. subalansuotų odos pH lygį ir tonizuotų. Sisley naktinis losjonas jums padovanos daug daugiau. Vien pavadinimas įpareigoja, nes žodis  “Supremÿa“ reiškia aukščiausią prabą. Joks gamintojas savo reputacija dėl žodžių nerizikuos, tad poveikis- viena iš esminių šios Sisley linijos sąlygų! 

 

Pirmiausia - DRĖKINIMAS. Pakanka tyrimų, įrodančių, jog tinkamai sudrėkinta oda 10 k. geriau įsisavina visas, odai dovanojamas medžiagas. Prisiminkite, koks vargas palieti perdžiūvusią gėlę, juk vanduo “pabėga” per plyšelius ir šaknys jo negauna, kol žemės nesuminkštiname 😊. Taigi, „Supremÿa At Night“ losjono drėkinamųjų medžiagų derinys idealiai paruošia odą kitiems ritualams ir paskatina optimalią kitų priemonių sudedamųjų medžiagų absorbciją.  Antra - ANTI AGE poveikis - prisotina odą svarbiausių senėjo požymius neutralizuojančių medžiagų, todėl suaktyvinami naktiniai jos atsinaujinimo mechanizmai. Luxury klasės kosmetika pelnytai didžiuojasi savo veikliųjų medžiagų ir idealiai veiksmingų formulių galia.

 

 

Trečia - JUTIMINIS MALONUMAS - lengviausiai įvertinamas faktorius. Tekstūra minkšta ir švelni, kaip lengvo pienelio; greitai įsigeria ir jau po akimirkos jauti rezultatą - aksominį odos švelnumą. O kur dar aromaterapijos galia... Prabangus kvapas - ne vienai iš mūsų suteikia begalę gražių emocijų. Užmigti su šypsena tikras malonumas, o atsikelti gaiva trykštančiu veidu - dar didesnis😊. Štai tokia mano patirtis. Ir kaip galėčiau nepasidalinti magija, kuri nereikalauja jokių pastangų, bet įgalina įminti odos jaunystės paslaptį...


 

Phyto-Rouge Shine Lipstick
Lūpų dažai

 

Dabar sugrįžkime į dieną - laiką, kai norisi švytėti grožiu. Antroji dovana sau - lūpų dažai Phyto-Rouge Shine. Absoliuti palaima lūpoms! Ir vėl - daugiafunkcinė priemonė, suteikianti spindesio kaip lūpų blizgis, komfortą – kaip lūpų balzamas ir tolygią spalvą – kaip lūpų dažai. Sunkiausia - nustoti dažytis 😊. Tekstūra tokia ypatinga, jog drėkinimo efektas juntamas tik prilietus, maloniai slysta lūpomis, galima išgauti norimą spalvos intensyvumą pagal progą. Minkštas, veidrodinis spindesys - kerinti moteriškumo išraiška (mano balzamai jau išleisti atostogų 😊). Tobulas finalinis akordas - pakuotė! Sisley sukūrė priemonę, priversiančią sukirbėti kitų moterų “pavydo kirminą”. Tai komfortas, stulbinantis vizualusis efektas ir prabanga viename… Jūs to neabejotinai vertos! Juk diena- puikus laikas džiuginti akis..

Nr. 10 Sheer Nude

Nr. 21 Sheer Rosewood

Nr. 41 Sheer Red Love

Madingos tendencijos nėra užgaida, tai žingsnis link tobulesnių sprendimų.

Dieną ar naktį, grožio ritualai- tai meilė sau, kuri daro mus stipresnėmis. Dovanokite sau nuostabius atradimus! O aš padėsiu jums jausti Grožio rinkos pulsą 😊


 

Drėkinantys lūpų dažai kreminiai lūpų dažai Lūpų dažai Sisley

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!