LUMENE [Lähde] - kokybiško drėkinimo ir tvarumo sąjunga

Kas aktualu žiemą? Kokybiškas odos drėkinimas. Kas svarbu visada? Tvarumas.

LUMENE gauna pliusus prie abiejų. Visų pirma – tvarumas. Tai nėra visiškai pėdsakų pasaulyje nepaliekantis prekės ženklas, tačiau jis tikrai juda tvarumo link ir kartais rodos net greičiau, nei tie, kurie apie draugiškumą aplinkai kalba daug daugiau. Iki 2025 LUMENE siekia tapti CO2 neutraulia įmone ir jei patikrintum jų tvarumo ataskaitą, matytum, kaip sparčiai judama šio tikslo link – tai tikrai nėra tuščias pažadas. Tarp pokyčių, kuriuos galime pastebėti aiškiausiai – vaganiškos sudėtys ir produktų pakuotės. Vis didesnė popierinių pakuočių dalis turi FSC ženkliuką, kuris reiškia, kad popierius gaunamas pagal atsakingos miškininkystės principus. Didžioji (ir vis didėjanti) plastikinių pakuočių dalis – itin lengvai perdirbama, o dabar jau turime ir papildomas pakuotes.

Net penki atsinaujinusios LAHDE linijos veido kremai turi papildomas pakuotes. Ir tai tik pradžia. Taip, pradžios gali būti sudėtingos, tačiau pati pabandžiau pakeisti kremo indelio turinį ir turiu pasakyti, kad tai paprasčiau, nei galėtų atrodyti! 

Taigi, kaip pakeisti LUMENE papildomą pakuotę? Vos vos atsuk kremo dangtelį, suimk tvirčiau dangtelio šonus ir trūktelk į viršų. Daug jėgos tikrai nereikia ir pasibaigusio kremo vidinis indas išsiima. Tuomet imk naują papildymo pakuotę, ir ją įspausk tuščiame inde. Nuplėšk apsauginę foliją ir užsuk dangtelį (prieš tai nepamiršk jo vidaus išvalyti popierine servetėle). Viskas – kartu su LUMENE žengei žingsnį tvaresnio grožio link.

Grįžkime prie kokybiško drėkinimo. Vos tik paspaudžia šaltukas (arba kitaip – vos prasideda šildymo sezonas), daugumą mūsų ima kamuoti išsausėjusi oda. Net riebios odos savininkus, kaip mane. Tuomet laikas kiek pakeisti grožio ritualą. Aš stengiausi įtraukti kuo daugiau LAHDE produktų ir tuoj išduosiu visas paslaptis, kodėl.

 

 

Prausiklis„Oat milk oil cleanser“. Kodėl? Aliejiniai prausikliai puikiai valo makiažą, odos riebalus, apsaugą nuo saulės, o odos nesausina. Būtent šis – be kvapiklių. Turėtų tikti net jautriai odai. Mano riebiai odai jis puikiai tarnauja, kaip vienintelis prausiklis po nakties arba kaip pirmasis po dienos su makiažu ir SPF apsauga. Vakare po jo dar mėgstu naudoti vandens pagrindo prausiklį, tačiau jei tavo oda sausa, turėtų užtekti ir šio vieno. Tik nepamiršk naudoti ant sausos odos, o tik po to naudoti vandenį.

 

 

Po mėgstamo toniko imu LADHE serumą. Jį bandžiau ne kartą ir kiekvieną žiemą mielai vėl priimu į kosmetikos spintelę. Po visų vasaros ir rudens eksperimentų šis serumas man padeda grįžti prie to, kas svarbiausia – skaisčios ir sudrėkintos odos. Peržvelgusi sudėtį net negaliu patikėti, kaip tokiame lengvame serume įmanoma sudėti tiek drėkiklių. O kur dar odą nuraminti galintys padėti ingredientai – pats tas odai, kurią kankiname kontrastingu oru – tai šiltas patalpose, tai šaltas lauke. Negaliu nepasidžiaugti, kad šio serumo beveik neįmanoma prilašinti bet kur – indelio kaklelyje esanti detalė veikia magiškai ir neleidžia eikvoti serumo. Tobula! Labai mėgstu jį naudoti du kartus per dieną, tačiau jei nakčiai naudoju retinolių turintį serumą, tuomet šis lieka rytui. Nebijok, makiažo nesugadina. Net priešingai – gerai sudrėkinta oda dar geriau atrodo ir su makiažu.

LAHDE drėkiklį, kuris tinka tau, rasi be vargo. Balzamas sausiaodžiams, drėkinamasis kremas normalios ar mišrios odos savininkams, kremas be kvapiklių jautresniems, naktinis visiems ir mano favoritas – gelis riebiaodžiams (ar mišriai odai, jei nepatinka sunkesni kremo variantai). Šis veido gelis drėkina itin stipriai, tačiau neapsunkina odos, nepriverčia jos blizgėti. Neturėjau jokių problemų naudodama įprastą apsaugą nuo saulės ir makiažo pagrindą po šio gelio. Tai kiek neįprasta mano riebiai odai. Didelis džiaugsmas sudėtyje – niacinamidas, kuris serumuose su cinku gali sausinti odą, o čia cinko nerandame, tačiau randame gausybę puikių drėkiklių. Net trys skirtingos hialurono rūgštys padės drėkinti ir išorę, ir gilesnius odos sluoksnius. Galėčiau prisiekti, kad net po poros savaičių „prieš“ ir „po“ nuotraukos atrodytų itin įtikinamai – šio kremo norėtų visi. Realybėje skirtumą tikriausiai pastebiu tik aš, bet tai juk svarbiausia, ar ne?

Visos priemonės kartu (ypač serumas ir drėkiklis) tikrai padeda odą sudrėkinti tiek, kad jausčiau jos didesnį putlumą, matyčiau švytėjimą ir jausčiausi net atrodanti jauniau (gaivi oda man visad sukelia tokį jausmą). Skamba, kaip iš reklamos, bet jei tik galėčiau plėstis be galo, dar ne tiek visko prirašyčiau – LUMENE tikrai manęs nė karto nenuvylė ir be galo žaviuosi jų puikiais rezultatais siekiant tvaresnį grožį priartinti prie mūsų kasdienybės.


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!