LUMENE Nordic Tyyni - raktas į gražesnę odą

Kokia spalva jums asocijuojasi su jaunyste? Aš jaunystę nuspalvinčiau žaliai. Kodėl? Koks magiškas jausmas  stebėti neseniai nubudusios gamtos grožį... Ar pastebėjot, kokia gausybe žalios atspalvių šiuo metu pasipuošę miškai ir parkai? Pasižiūrėkit, gyvybė sugrįžta... Todėl ką tik išsprogęs, gaiviai žalias liaunas beržo lapas - nuostabus jaunystės „ambasadorius“ 😊...  Suprantu, kad nieko nesuprantat. Manot, šįkart ne apie kosmetiką? Ne ne, tik apie ją! Ir šiandien savo dėmesį norėčiau padovanoti jaunajai kartai 😉.

Suaugę kartais primiršta, kad jauname amžiuje taip pat reikia įveikti ne vieną iššūkį, ne viskas taip paprasta. Odos priežiūroje labai panašiai, kaip gyvenime - regis, stiprybės ir gyvybinės energijos pakanka, bet... atsiranda visai nelaukiami inkštirai, spuogeliai, paraudimai... Norisi švytėti grožiu, o veidas spindi nuo perteklinio sebumo kiekio... Ne vienam „jaunam daigeliui“ tai tampa netgi rimtu psichologiniu išbandymu...

Ramiai! Kosmetikos gamintojai jūsų niekada neužmiršta! Viską jau įmanoma kontroliuoti net dar nežinant visų odos priežiūros taisyklių. Tereikia pasirinkti tinkamą savo odos poreikiams liniją. Prieš mano akis išsirikiavusi naujoji LUMENE NORDIC CLEAR Tyyni. Štai, kas išprovokavo jauno beržo lapo asociaciją 😊. Visi buteliukai gaiviai žalsvos spalvos (beje, ne vienas kosmetikos gamintojas probleminės odos priežiūros linijas nuspalvina žalia spalva). Tai naujieji suomių gamintojo Lumene produktai, skirti riebios, mišrios, turinčios matomai išsiplėtusias poras ir postaknės dėmelių odos priežiūrai. Jaunimas dabar labai smalsus, tad „panardykime“ ingredientų sąraše 😉.

Balancing Clay-to-Foam Cleanser - tai ypatingai švelnus prausiklis be agresyviai odą valančių medžiagų (SLS). Pirmose gretose esantis KAOLINAS - baltasis molis (mineralas) nesausina, puikiai detoksikuoja, valo, slopina uždegimus, saugo nuo dėmelių atsiradimo, atgaivina, tinka net jautriausiai odai. Kanapių sėklų aliejus puikiai ramina, nekemša porų. Ypatingos šios linijos veikliosios medžiagos, su kuriomis verta susipažinti:

RHODIOLA ROSEA (ROSEROOT) ROOT EXTRACT- liaudyje vadinamas „Auksine šaknimi“, nuo senų laikų liaudies medicinoje šio augalo ekstraktas buvo naudojamas bėrimams slopinti ir žaizdoms gydyti; veikia priešuždegimiškai, ramina sudirgimus, detoksikuoja, tonizuoja.

SPIRAEA ULMARIA (MEADOWSWEET) EXTRACT (pelkinė vingiorykštė) - taip pat pasižymi uždegimus mažinančiomis savybėmis ir įdomiausia, kad tokį poveikį suteikia šiame augale esanti salicilo rūgštis! O kas gi geriau gali išvalyti poras nuo riebalinių sankaupų ir užkirsti kelią bėrimams…

 


 

Kitas dvi priemones - serumą ir drėkiklį, teko išbandyti paauglei dukrai. Jos atitiko spuogeliais nusėtos paaugliškos odos poreikį. Įvertinimas buvo - PUIKU!

Pirmiausia, užbūrė kvapas - žaliosios arbatos gaiva... Antrasis bonusas skirtas už tekstūras - lengvos, greitai susigeriančios ir nepaliekančios lipnumo jausmo. Trečiasis - už skalsumą, nes reikia nedaug, lengvai pasiskirsto ant odos. Rezultatams pamatyti, reikės ilgesnio nei savaitė laikotarpio, tačiau numesti į šalį noro nekilo, o tai jau geras įvertinimas 😊.

Aš gi pasmalsavau, kas slepiasi veikliųjų medžiagų sąraše:

Balancing Daily Serum - ir šioje priemonėje į pagalbą riebiai, mišriai ar probleminei odai skuba du, jau mano minėti augaliniai ekstraktai- „Auksinė šaknis“ ir pelkinė vingiorykštė. Visgi, serumas yra galingesnio poveikio produktas ir rezultatams padvigubinti jame yra dar vienas veikliųjų medžiagų duetas: CINKO GLIUKONATAS -  skatina žaizdų gijimą, turi antivirusinį poveikį, matizuoja odą ir jau gerai žinomas NIACINAMIDAS.  Pridėtinę vertę neabejotinai suteikia lengva gelinė tekstūra, kuri akimirksniu susigeria į odą ir nuostabus žaliosios arbatos kvapas.


 

Balancing Light Moisturizer - lengvas, greit įsigeriantis, kupinas drėkinančių ingredientų ir jau minėtų veikliųjų medžiagų (išskyrus niacinamidą) drėkinantis kremas. Taip pat gaiviai kvepia, o išskirtinė jo savybė - momentinis švelnus odos matizavimo efektas. Naudojant kartu su serumu daug greičiau pasieksite norimą rezultatą!

Manau, kad naujoji LUMENE NORDIC CLEAR Tyyni linija tikrai verta „jaunystės ambasadoriaus“ titulo. Tikiu, jog ne vienam jaunam žmogui ji taps raktu į gražesnę ir sveikesnę odą, padės lengviau kontroliuoti laikinus odos netobulumus. O kai rūpesčiai nekamuoja, telieka mėgautis gražiomis gyvenimo akimirkomis 😊.


 

lumene mišri oda

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!