Pačiulių šokis jusles žadinančiame BVLGARI Splendida Patchouli Tentation

Subtilus, kūniškas, gundantis ir jusles sužadinantis – toks yra BVLGARI Splendida Patchouli Tentation.

Viename aromate telpa ištisos istorijos, jausmai, prisiminimai, slapčiausios mintys. Kvapai atsiskleidžia palaipsniui atsiverdami vis nauja nata. Tereikia atrasti tą kompoziciją, kuri ne tik apsuptų kūną, bet sužadintų visas jusles.

 

BVLGARI Splendida Patchouli Tentation – naujausias Splendida kolekcijos šedevras. Parfumerė Sophie Labbé atidavė duoklę tikram gamtos lobiui ir sukūrė tikrų tikriausią odę pačiuliui. Be šio komponento sunkiai įsivaizduojamas parfumerijos pasaulis. O čia jų turime net kelis.

 

NATOS

ĮŽANGINIS AKORDAS – KERINTIS ŠVYTĖJIMAS

Šviesus, švytintis, elegantiškas

Balio pačiulių eterinis aliejus, baltieji persikai

 .

VIDURINYSIS AKORDAS – YPATINGA SIELA

Auksiškas, prašmatnus, gundantis

Balio pačiuliai, Italijos vilkdalgių eterinis aliejus

 .

BAIGIAMASIS AKORDAS – SALDI GLAMONĖ

Tamsus, apgaubiantis, pavergiantis

Indonezijos pačiulių eterinis aliejus, baltasis muskusas

 

Tik užuodus pirmas aromato natas, kūną apgaubia šiluma ir elegantiškas šydas. Iš karto uoslę užplūsta išraiškingi, abejingų nepaliekantys kvapai. Pirmai bangai atslūgus, aromatas pasidaro subtilesnis, prabangesnis ir aristokratiškai viliojantis. Galiausiai išryškėja baltojo muskuso saldumas, kuris, susijungęs su Indonezijos pačiuliu, visą kompoziciją praturtina gilia ir net kiek tamsia branda.

BVLGARI Splendida Patchouli Tentation – tai prabangiausias šilko rūbas apjuosęs nuogą kūno odą. Jis erotiškas, labai moteriškas, bet tuo pat metu elegantiškas ir nepasiekiamas.

 

Buteliuko dizainas

Buteliuko dizainas labai daugialypis ir savyje slepiantis ne vieną žinutę. Nekaltumą simbolizuojanti balta spalva susijungia su prabangą alsuojančiomis aukso detalėmis. Apatinė flakono dalis tobulai nugludinta. Tuo tarpu viršus – su aštria brauna. Tai tobulai įkūnija tiek patį kvapą, tiek jo atskleidžiamą moters charakterį. Gali būti aštri, kieta, aistringa, bet tuo pat metu švelni ir paslaptinga.

Bvlgari kvepalai kvepalai moteriai moteriški kvepalai

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!