PRADA - moteriškumo paradoksas

Kiekviena moteris savo kasdienybėje atlieka begalę vaidmenų ir ne kiekvienas jų leidžia mums būti tuo, kuo norime būti ar esame iš tiesų. Mūsų norai ir tikrovė, lūkesčiai ir įsipareigojimai, vidinės dramos ir aplinkos įtakotos situacijos, labai dažnai bando įsisprausti į rėmus, visuotinai priimtas normas ir nebylias taisykles kuriuose, nelieka vietos individualumui ir nevaldomai emocijai. Parodaksalu, bet kuo labiau tai varžo, tuo garsiau apie savąjį „aš“ norisi pranešti visam pasauliui. Tad kodėl to nepadarius akivaizdžiu, bet tuo pačiu subtiliu būdu, pasitelkus išraiškingą ir pilną gyvybės PRADA „Paradoxe“ aromatą?

Šiame be galo moteriškame ir įvairialypiame aromate save atras kone kiekviena. Tai avangardinis laikui nepavaldžių gėlių aromatas, kuriame kvepalų meistrams Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu ir Antoine Maisondieu bendradarbiaujant su PRADA mados namų korifėjais Miuccia Prada ir Raf Simons pavyko suderinti iš pažiūros nesuderinamus dalykus: amžinybę ir avangardą bei gamtą ir technologijas.

 

„Paradoxe“ aromate tarsi be pastangų į nedalomą visumą susipina neroli pumpurų gaiva, svaigus gėlių aromatas ir biologiškai išgauto gintaro šiluma. Ši kombinacija taip meistriškai subalansuota, kad priverčia mus atrasti visiškai naujus pažįstamų kvapų akordus. Pirmiausia mus pasitinka salsva gaiva, palaipsniui įtraukianti į malonų gėlių jūros aromatą, kuris abgaubiamas neįkyrioms ir subtiliomis gintaro natomis. Godžiai mėgaujantis šia aromatų puokšte nė nepajauti, kaip mintimis persikeli į savo asmeninę meditacijos erdvę, kurioje norisi užsibūti. Pavyzdžiui mane aplankė jausmas, tarsi jaukiai sėdėčiau prie židinio ir tuo pat metu mėgaučiuosi lietaus nuplauto žydinčio sodo aromatais...

Dažnai, kai pavyksta sukurti sėkmingą unikalų aromatą, jį lydinčios detalės tarsi nublanksta, tačiau PRADA „Paradoxe“ atveju atskiro pagyrimo reikalauja ir jo atstovaujamos vertybės bei estetinis išpildymas. Pradėkime nuo to, kad kvapiojo vandens „Paradoxe“ buteliukas gali būti pripildomas pakartotinai. Tvarumo idėjos puikiai atspindi „Prada“ esmę ir iš naujo įkūnija kultinį prekės ženklo kodą. Pakreiptas, bet tvirtas, neįprastas, bet stabilus, šio aromato buteliukas sukuria taisyklingą kampą, kylantį aukštyn nuo pagrindo iki dangtelio. Drąsi ir kiek įžūli trikampio forma sušvelninama užapvalintais kampais, o švelni koralų rožinė kvepalų spalva kontrastuoja su tamsiai juodu „Prada“ herbu. Buteliukas yra moteriškas, bet kartu ir iš karto atpažįstamas – jo viršuje yra auksinis dozatorius, atspindintis auksinį logotipą, įspaustą ant juodos spalvos dangtelio.

Stilingas, tvarus, konseptualus ir išskirtinis. Ko dar reikia kad šis aromatas taptų šio sezono atradimu ir ištikimu palydovu?  Prada „Paradoxe“ gali tapti išlaisvinančiu atvirumu ir drąsiu asmenybės manifestu, apgaubtu jaukios šilumos ir jasmingo moteriškumo. Šis gėlių aromatas – tai kvietimas tyrinėti ir išreikšti paradoksalų moters daugialypiškumą. Proga niekada nebūti tokiai pačiai, bet visada išlikti savimi. Kai kurių dalykų neapibūdinsi net vaizdingiausiais žodžiais, todėl kviečiu pasmalsauti ir patikrinti, kur šis paradoksas nuves Jus...


 

aromatas moterims jausmingi aromatai

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!