Sveika oda ir dailus įdegis – su COLLISTAR pagalba

PAGALIAU VASARA!!! Ne vien kalendorinė, bet ir ta tikroji, kuri kviečia mėgautis šiluma, saule, skoniais ir neatrastais dalykais Atrodo, kad vasarą net mūsų oda atsigauna ir nebereikalauja tiek daug rūpesčio ir pastangų. Juk taip? Drėkinam, saugom nuo saulės ir džiaugiamės gyvenimu.

Saulė vėl šviečia, į lauką kviečia...  Kas gi slypi po laisvalaikio malonumais? Ogi, tiek gerasis, tiek ir šalutinis spindulių poveikis. Gerasis - tai puiki nuotaika, šiluma, vitamino D resursų atstatymas... Visgi, užmiršus saugumo taisykles, kyla pavojus odos jaunystei ir sveikatai. Pasikartokime ABC  Mums svarbiausi dviejų rūšių UV spinduliai - UVB ir UVA.

UVB („burn“) - veikia tik paviršiniame odos sluoksnyje ir provokuoja odos įdegį arba... nudegimus, pigmentaciją, odos sausėjimą ir ragėjimą (kas labai nenaudinga probleminei, į bėrimus linkusiai odai). Jie silpnina odos imunitetą!

UVA („age“) - baisusis odos jaunystės priešas. Nesisaugant, jie sukelia priešlaikinį senėjimą - fotosenėjimą. Apie 70-80% fotosenėjimo požymių yra UVA spindulių poveikis. UVA spinduliai pavojingi tuo, jog jiems “sienų nėra”. Jie giliai įsibrauna į odą; pralenda pro debesis ir stiklą, tad gali mus veikti net dirbant patalpoje ar ūkanotu oru, visuomet, kol šviesu.

Neišsigąskite, juk gyvename mokslo progreso laiku, todėl jei yra “nuodas”, atsiras ir “priešnuodis”. Tai PRIEMONĖS SU APSAUGINIU SAULĖS FILTRU - SPF. Įvairovė didelė, belieka adaptuoti savo odos poreikiams.

Norint papildyti vit. D atsargas, nereikia visą dieną degintis- užtenka kasdien 15 min. pasimėgauti saulės spinduliais. Kad oda nenudegtų, naudojame priemones su SPF. Bet kaip tada pasisavinamas vit. D? Specialistai apie tai vis dar diskutuoja. O kol jie diskutuoja, COLLISTAR sukūrė apsaugos nuo saulės liniją Smart Sun Protection. Ši priemonių nuo saulės linija ypatinga tuo, kad saugo nuo žalingų saulės spindulių, padeda greičiau įdegti, bet nenudegti ir pastiprina vit D įsisavinimą. Taigi, sumažinama žala ir padidinama nauda. Technologijų pagalba filtrų proporcijos sudėliotos taip, kad blokuotų UVA, o UVB spinduliams leidžia mus aprūpinti vit. D be odos pažeidimo.

Noriu pristatyti keturias COLLISTAR priemones, kurios ne tik pasirūpins odos apsauga nuo žalingo saulės spindulių poveikio, bet ir užtikrins, kad oda įgautų nuostabų bronzinį atspalvį.


 


 

 

Įdegis ir apsaugota oda - įmanoma?! TAIP! COLLISTAR įdegį skatinantis sausasis aliejus su SPF30 - ideali priemonė visiems, kas trokšta intensyvaus įdegio ir optimalios apsaugos.

Inovatyvaus sausojo aliejaus sudėtyje dera nuostabaus įdegį skatinančio morkų aliejaus ir melanino pirmtako kompleksas su vitaminu E, puikiai drėkinančiomis ir elastingumo odai suteikiančiomis medžiagomis. Tobulas sprendimas sausai odai. 

Aliejus greitai ir gerai susigeria, netepa drabužių, nelimpa ir nuostabiai kvepia. Juo galima tepti tiek kūną, tiek veidą ir net plaukus, siekiant juos apsaugoti nuo druskingo vandens.

 


 


 

Purškiamasis pienelis nuo saulės lengvai ir greitai įsigeria, yra praktiško dizaino ir specialios sudėties, tinkamos jautriai odai. Labai patogus naudojimas - purškiklis užtikrina, kad priemonė neišbėgs ir neišteps daiktų. Labai švelni ir lengva tekstūra, kuri nepalieka to būdingo riebumo ir sunkumo. Gaivus ir greitai užtepamas pienelis tinka kiekvienam, taip pat ir vaikams iki 3 metų ir net jautriausiai odai.

Kuri rinktis: SPF30 ar SPF50? Priklauso nuo veiklos būdo ir noro sąžiningai teptis priemonę. 

Mes - šviesiaodžiai, tad skaičiuodami priemonės veikimo laiką, apsaugos faktoriaus skaičių dauginkite iš 10-ties (tiek minučių be apsaugos, šviesi oda saulėje nesudega). Pvz. SPF30 x 10 = 300 min. apsaugos. Jeigu suprakaitavote, maudėtės, nusišluostėte rankšluosčiu, apsaugą BŪTINA atnaujinti. Labai rekomenduoju naudoti SPF50 tiems, kurie turi labai šviesią odą, kuri greitai nudega ir yra jautri. Taip pat, šis apsaugos faktorius idealus mažiesiems, kurie daug laiko praleidžia lauke ir labai nekantriai laukia, kol užtepsite apsaugą nuo saulės. 


 


 

 

 

Ieškai kompaktiškos, efektyvios ir tinkančiai net ir lepiausiai odai priemonės? Tai tavo atsakymas - COLLISTAR apsauginis pieštukas nuo saulės su SPF50. 

Skaidrus pieštukas užtikrinantis didelio spektro apsaugą. Greitai užtepamas patogus kietasis gelis įsigeria vos per kelias sekundes ir nepalieka jokių likučių, o tik maloniai padrėkinta odą. Ideali priemonė pačioms gležniausioms veido ir kūno vietoms (nosiai, lūpoms, sričiai aplink akis, ausims, pigmentinėms dėmėms, randams, apgamams) bei tatuiruotėms. 

 

Mano visiškas atradimas ir mėgstamiausias produktas iš visos kolekcijos, kuris visur keliauja su manimi - į pasivaikščiojimus, pasivažinėjimus dviračiu, išvykas į gamtą ir kelionės (nėra skystis, todėl labai patogu transportuoti lagamine ar net mažiausiame rankinuke).


 

 

Dažniausiai priemonių su SPF vengiame dėl jų tekstūros ir nemalonaus pojūčio ant odos, o tik vėliau susimąstome apie jų naudą. O čia suderinta viskas: komfortas, nauda ir malonumas naudoti. Tikrai geras jausmas be sąžinės graužaties lepintis saulės spinduliais. 

Taip pat svarbus aspektas - COLLISTAR rūpinasi planeta: buteliukas pagamintas iš 100% perdirbamo R-PET, o priemonės sudėtis yra draugiška koralams, todėl rūpindamiesi savimi ir savo oda - saugote ir mūsų palnetą. 

Prisiminkite, kad įdėgis ateina ir išeina, o oda lieka ir ja turime rūpintis ir mylėti. 

 

Gražaus ir saugaus įdėgio!


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!