Naujoji NIP+FAB linija - Hyaluronic fix Extreme4

Žydrūnė
Odos ekspertė
Visi autoriaus straipsniai

Mano kosmetikos stalelis ir vėl „alsuoja“ žaliąja gaiva 😊. Pamenat, kažkada klausiau, su kokia spalva jums asocijuojasi jaunystė? Šįkart, vėl žalia, tik labiau primenanti Karibų jūros vėsą... Ir tai, manau, neatsitiktinai parinkta spalva kosmetikos linijai, kuri išties dovanoja neįtikėtiną drėgmės pliūpsnį odai...

Tačiau apie viską iš eilės... 😉 Pastaruoju metu nemažai rašiau ir kalbėjau apie luxury klasės kosmetiką. Laikas grįžti „į žemę“ ir pasiieškoti malonių bei naudingų pažinčių čia 😊. Nenustebsiu, jei šiandienos susitikimas jums taps lauktu atradimu... Juk šiandienos herojaus credo: „Kiekvienas privalo turėti galimybę įsigyti veiksmingų odos priežiūros priemonių, suteikiančių matomus rezultatus“!

 

Taigi, su džiaugsmu pristatau jums britiškąjį prekės ženklą NIP+FAB. 2010 m. jį įkūrė Maria Hatzistefanis, Londone gyvenanti verslininkė, lektorė ir bestselerių autorė. Žinomų odos priežiūros prekių ženklų „Rodial“ ir „Nip + Fab“ įkūrėja jau daugiau nei 23 metus kuria geriausiai parduodamas odos priežiūros priemones. Pirmąją  šlovę pristatomam prekės ženklui dar 2012 m. atnešė „Glycolic Fix“ linija. „Nip + Fab“ tapo vienu iš pirmųjų gamintojų, pateikusių glikolio rūgštį plačiajai vartotojų grupei (tuo metu, tam tikrais ingredientais pagrįsta odos priežiūra buvo visai naujas dalykas). Priemonės su glikolio rūgštimi - tarsi šio prekės ženklo vizitinė kortelė (neabejoju, jog jaunoji karta tikrai apie jas girdėjusi 😉). Neabejinga joms buvo ir Kylie Jenner (prekės ženklo „Kylie cosmetics“ įkūrėja). 2015 m. Kylie tapo „Nip + Fab“ veidu ir pristatė jų gaminius vartotojams visame pasaulyje. Tai inspiravo didelę sėkmę kosmetikos rinkoje.

 

„Nip + Fab“ tikslas yra paprastas - kurti veiksmingas odos priežiūros priemonių formules, remiantis tam tikrų aukštos kokybės sudedamųjų dalių poveikiu ir supažindinti su jomis savo klientus (trumpi aprašymai yra ant pakuočių, o jų internetiniame puslapyje galite rasti išsamesnę informaciją). Jau daugiau nei 10 metų kuriamos rezultatais pagrįstos formulės, todėl nesvarbu, koks jūsų amžius ar jūsų odos problemos, kiekvienas asortimente atrasite jums ir jūsų odai tinkančią liniją.

Ir kas gi man alsuoja Karibų jūros vėsa? 😉 Tai ką tik atkeliavusi NIP+FAB HYDRATE - Hyaluronic fix Extreme4 linija. Drąsiai galiu vadinti ją „žaliąja pagunda“, nes dalinamės priemones su paaugle dukra ir atsisakyti nei vienos nesinori. Kiekvienos odai jos teikia neabejotiną naudą, nes geras drėkinimas- odos grožio ir jaunystės esminė sąlyga, kuri amžiaus cenzo neturi.

 

Pagrindiniai 4 šios linijos „herojai“, esantys visuose linijos produktuose

 

Didelės molekulinės masės hialurono rūgštis: užtikrina paviršinio odos sluoksnio drėkinimą, saugo nuo drėgmės netekimo, sumažina nemalonų odos tempimo jausmą, suteikia odos putlumo efektą;

Mažos molekulinės masės hialurono rūgštis: prasiskverbia giliau ir rūpinasi gilesnių epidermio sluoksnių drėgmės kiekiu.

Tremella („sniego grybas“): tai medicininis grybas, tūkstantmečius naudotas tradicinėje rytų medicinoje, augalinis hialurono rūgšties analogas. Turintis ne tik drėkinamąjį poveikį, bet gerinantis odos tonusą, saugantis nuo priešlaikinio senėjimo požymių atsiradimo, mažinantis senėjimo požymių matomumą.

 

Polyglutamino rūgštis: dar vienas naujųjų laikų ingredientas, galintis sulaikyti keturis kartus daugiau vandens nei hialurono rūgštis. Suteikia odai elastingumo ir glotnumo, įtakoja sveiką pH lygį, turi poveikį melanino gamybai.

Miceliniu skysčiu impregnuoti vatos diskeliai kelionių metu - nuostabus pasirinkimas. Bekvapiai, gausiai impregnuoti, negraužia akių (mano akims ne visi miceliniai vandenys tinka), labai patogūs naudoti. Greičiausiai besibaigianti priemonė mūsų namuose 😊.

Prausiklis - CLEANSING CREAM. Lengvos kreminės tekstūros priemonę lengva paskirstyti ant veido. Ji kaip kremas - lengva tepti tiek ant sausos odos, tiek ir ant drėgnos, jei prausiate veidą duše. Švelnios odai sudėties, todėl beveik neputoja. Nusiprausus, juntamas minkštumo ir švelnumo efektas, nėra jokio tempimo jausmo.


 

Serumas su pipete - CONCENTRATE 2%. Labai lengvos tekstūros drėkinantis serumas, dozuojamas pipete. Jį turėtų įsimylėti turintys probleminę ar pažeistą odą. Itin greitai įsigeria nepalikdamas jokio lipnumo jausmo, Extreme4 kompleksas puikiai drėkina. Nuo kito serumo - „kolegos“ skiriasi didesne „Sniego grybo“ ekstrakto koncentracija, kurio dar viena funkcija - padėti geriau jaustis tam tikrų faktorių nualintai odai. Be to, jame rasite ir pantenolio (B5). Tiek uždegiminių bėrimų kamuojamai, tiek ir sausai odai tai tikrai puikus pasirinkimas, nes drėgmė svarbi visiems😉.

Serumas su dozatoriumi HYDRATING SERUM - gelinės tekstūros priemonė visiems be išimties. Tepu ją kasryt, prieš savo įprastą serumą ir jaučiu, kad mano odos drėgmė yra saugiose rankose!


 

HYBRID GEL CREAM. Šio produkto net padoriai išbandyti nespėjau, nes pabandžiusi vos kartą, dukra pareiškė, jog juo nesidalins :D. Įdomus atradimas tas, kad lengvutės pienelio tekstūros visiškai pakanka net sausesnėms odos zonoms sudrėkinti. Štai kaip veikia veikliųjų medžiagų “kvartetas”. Man vis norisi atrasti ką nors įdomaus ir randu - tai baobabų aliejus. Gausus omega-3, todėl puikiai stiprina apsauginio barjero f-jas, ramina, suteikia skaistumo, nekemša porų, jis puiki prevencija nuo senėjimo požymių. 

EXTREME4 JELLY EYE PATCHES - vyšnaitė ant torto 😊. Šie paakių padeliai kaip gyvi, todėl, kad juos „sugauti“, komplekte įdėtos žnyplės. Lengvi, ploni, hidrogeliniai, prikimba kaip "antra oda" (tik nedėkite ant kremu pateptos odos, nes suorganizuos čiuožimo varžybas) Atradimas - Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract (rausvasis jūros dumblis) - tai augalinis silikonas, kuris visai nekemša porų; augalas turintis gausybę odai reikalingų medžiagų. Saugo nuo išsausėjimo, ramina, turi antioksidacinių savybių, meistriškai tvarkosi su amžiniais požymiais. Padeliai maloniai vėsina odą, o šį efektą dar labiau sustiprinti galite laikant juos šaldytuve. Tik 15 min. ir oda aplink akis tampa putlesne, gaivesne, sumažinamas mimikos raukšlelių ryškumas. Jie gali tapti puikia kavos gėrimo ritualo dalimi kiekvieną rytą 😊. Komplekte net 20 porų...


 

Štai tokie įspūdžiai ir atradimai iš Karibų jūrą primenančios drėkinančios NIP+FAB Hydrate linijos.

Linkiu ir jums išbandyti šios “žaliosios pagundos” galias. Juk vieną dalyką per mūsų bendravimo laikotarpį tikriausiai jau išmokom: “MES KAIP GĖLĖS, NELAISTYSIM - NEŽYDĖSIM!” 😊

Malonios pažinties!

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!