Naujosios kartos moksliškai pagrįsti produktai iš GROWN ALCHEMIST

Įsivaizduokite: rytas... įsipilate puodelį kvapnios kavos, susirangote dar nepaklotoje lovoje, akimis suskaičiuojate besimėtančius daiktus, kuriuos reikės susitvarkyti, įsijungiate rytinę žinių laidą ir bandote susikaupti naujai darbo dienai... Laikas spaudžia.

Kita vizija: susisupę į minkštą chalatą, uosdami rankose garuojančios kavos aromatą, įšeinate į terasą, kur už keletos žingsnių ramiai  tyvuliuoja vandens lelijų patale įsisupęs ežeras. Įsitaisote patogiame krėsle, jaučiate vandens gaivą ant odos... užsimerkiate ir bandote į save įgerti magišką rytinių gamtos garsų eklektiką... Laikas tampa beribiu...

Kava tonizuos abiem atvejais, sutinkat? Bet kelias į kūno nubudimą, visiškai skirtingas 😉.

Taip ir su kosmetika - funkciškai, visa ji lyg ir atlieka tuos pačius darbus, tačiau priemonės rezultatui pasiekti, visiškai skirtingos.

Jau laikas išduoti, kas gi „sukuteno“ manąsias emocijas. Tai GROW ALCHEMIST - dviejų brolių iš Australijos Jeremy ir Kestono Muijs‘ų sukurtas brendas, kuris į rinką buvo paleistas tik po 10 metų intensyvių tyrinėjimų ir atradimų (ach, ta mano silpnybė žavėtis mokslo galia). Komanda, kurią sudaro CHEMIKAI, ŽMOGAUS BIOLOGIJOS ir SUDEDAMŲJŲ DALIŲ SPECIALISTAI, remdamasi absoliučiai holistiniu požiūriu, pateikia mums naujosios kartos moksliškai pagrįstas formules įrodydami, kad nuolatinis natūralių veikliųjų medžiagų naudojimas pagerina odos ląstelių būklę, optimizuoja odos regeneracijos funkcijas ir aktyvuoja natūralų kūno gebėjimą sulėtinti senėjimo procesus.

Grown Alchemist filosofija panaši į malonųjį kavos gėrimo ritualą - „Grožis ir sveikata yra susieti tiek biologiniais, tiek cheminiais tiek ir fiziologiniais saitais“. Taigi, galime pabudinti tik kūną arba pasinaudoję gamtos galia, prisikėlimui pakviesti tiek kūną, tiek sielą, tiek mintis 😉 (didesnėse rinkose, galima rasti ir jų maisto papildus). Visi produktai turi ACO (Australian Certified Organic) sertifikatus.

Manau, emocijų pribarsčiau pakankamai, net pati kompiuteriui šypsausi 😊. Paverskime mintis kūnu!

Pirmuosius du produktus įsimylėjau tik atsiradus Grown Alchemist mūsų parduotuvėse ir su džiaugsmu įtraukiu juos į dovanų sąrašą, kai kam nors pritrūksta idėjų mano gimtadieniui😊. Pirmasis - LŪPŲ BALZAMAS SU VANILĖS IR ARBŪZO EKSTRAKTAIS. Kvapas subtilus, balzamas turi skysto vaško tekstūrą, lengvai pasiskirsto ir greitai suminkština lūpas, jos nuostabiai spindi. Per šventes jį tepu ant lūpdažio, kad lūpos įgytų veidrodinį blizgesį. Beje, aktorė Gwyneth Paltrow, neabejotinai man pritartų, nes nesiskiria su šiuo balzamu net per apdovanojimų ceremonijas.

Antrasis, nuolatinis „rankinės gyventojas“ - RANKŲ KREMAS SU VANILĖS IR APELSINŲ ŽIEVELIŲ EKSTRAKTAIS. Kai kalba pasisuka apie cheminius kvapus, aš dingstu. Tačiau natūralūs ekstraktai, absoliučiai kitas reikalas. Pirma, jie malonūs nosiai, nes neagresyvūs, o antra - pakankamai greitai nuslopsta, nespėję suerzinti. Akimirka momentinės aromaterapijos ir citrusinio tonuso suaktyvuotas neri į savo veiklas. Tekstūra nėra labai sunki, vidutiniškai kreminė, tad greit susigeria, nepalieka lipnumo jausmo, kas ypač vasarą, pakelia pridėtinę vertę, bet svarbiausia - šilko švelnumo rankų oda... Moterys tikrai supras 😉. 

Su kitais produktais vyko maloni, nauja pažintis. Negalėjau nepabandyti SPF priemonės. Nuolat ieškau kažko tobulo šioje kategorijoje. Ne paslaptis kodėl raginu pasimokyti iš svetimų (MANO) klaidų ir nesusigadinti odos visam likusiam gyvenimui. Neturėjau anuomet gero patarėjo, o pati pagudrėjau jau po fakto, taigi, pigmentacija- nesibaigiančio darbo ir priežiūros reikalaujantis mano rūpestis. Gal kažką išgelbėsiu neslapukaudama 😉... Taigi, čiupau ir šį: NATURAL HYDRATING SUNSCREEN SPF30. Pirmasis įspūdis buvo keistokas. Užtepiau teisingą kiekį (apie 0,5 šaukštelio veidui ir kaklui) ir teko ilgai laukti, kol įsigers. Laukdama tyrinėjau: cinko oksidas pirmoje vietoje, tai puiku, nes mineraliniai filtrai puikiai saugo net lepią odą, tik reikia ilgėliau palaukti, kol įsigers. Toliau, puokštė įvairiausių aliejų, kurie taip pat turi mažą, bet apsaugą, jau nekalbant apie kitus jų poveikius odai, kvapas beveik nejuntamas, tekstūra nėra lengva, kaip nurodyta aprašyme, juk vandens šiame kreme nėra, tik aliejai. Štai ir įminiau paslaptį. Mano oda (tai visai nereiškia, kad ir jūsų) kažkodėl nemėgsta aliejų. „Nelenda“ jie į mano kūną. Jokio čia streso, juk visi mes skirtingi ir dėl tokio mūsų unikalumo kosmetikos pasiūla ir yra tokia didelė. Tai visai nereiškia, kad produktas blogas! Faktas, kurį patikrinau: nors man jis visai netinka kaip dieninė apsauginė priemonė, bet paplūdimy, kur grožio taisyklės kitokios, atidirbo 100%. Draugystė pasiteisino, laukiu atostogų.

Abipusę simpatiją (tikiuosi), sukėlė HYDRA - REPAIR DAY CREAM. Knaisiotis šio brendo priemonių sudėtyse poreikio nejaučiu, tikiu jais. Įkišau nosį tik iš įpročio ir ką matau? Pirmoje vietoje alavijų ekstraktas. Kaip tik dariau naują IG video apie odos priežiūros rutiną po atostogų ir prašom - puikus pretendentas! Visi kiti ingredientai irgi puikūs, bet noriu pasidalinti jutimais: kvapas maloniai subtilus, citrusų; tekstūra- lengvo kremo, susigeria greitai. Visgi, pats nuostabiausias efektas - aksomo švelnumo oda...Tai pats stipriausias ir džiugiausias momentinis įspūdis. Vis paglostau sau skruostą.

 

Uch... šįkart „pabarsčiau“ emocijų... :D Viskas, pakaks, pasipurškiu DETOX - HYDRA MIST (tikras gelbėtojas su fantastiškai kokybišku purkštuku!) ir einu gert kavos… Be malonių ritualų šįkart, bet… atostogos  “coming soon”…

Prisijunkit 😉

apsauga nuo saulės Grown Alchemist lūpų balzamas Rankų kremas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!