Nepriekaištingos blakstienos su ISADORA

Per visą savo gyvenimą esu išbandžiusi tikrai nemažai blakstienų tušų. Nors ir negaliu pasigirti ypatingai ilgomis, riestomis bei tankiomis blakstienomis, bet gero rietiklio ir tušo pagalba – kiekvienas iš mūsų tokias blakstienas gali turėti! Man svarbiausia, kad tušas nesukabintų blakstienų, suteiktų apimties bei ryškumo ir išsilaikytų visą dieną. Šiandien noriu apžvelgti būtent IsaDora blakstienų tušus ir pasidalinti su Jumis nuoširdžia savo nuomone.


 

IsaDora Build-up Extra Volume Mascara


 

 

 

Pradėsiu nuo savo mėgstamiausio. Kadangi mano blakstienos yra ganėtinai retos, šis blakstienų tušas suteikia nerealios apimties! Labiausiai man patinka tai, kad šis tušas „pagauna“ net pačias smulkiausias mano blakstienas ir jas nudažo, o nudažo labai natūraliai, ne per ryškiai. Išlieka visą dieną, nealergizuoja akių, nes nėra jokių kvapiųjų medžiagų. Galima rinktis tarp penkių skirtingų spalvų – ypatingai juodos, tamsiai rudos, juodai rudos, tamsiai mėlynos bei karališkos mėlynos. Mini patarimas – pabandykite pasirinkti mėlynos spalvos tušą apatinėm blakstienom, pamatysite kokį skirtumą suteiksite savo įvaizdžiui.


 

IsaDora Build-up Extra Volume Mascara WaterProof


 

 

 

Mano mėgstamiausias blakstienų tušas iš IsaDora turi ir vandeniui atsparią versiją. Nemeluosiu, kiekvienai dienai tikrai nemėgstu dažytis su tušu, kuris yra vandeniui atsparus. Tačiau šis blakstienų tušas yra TOP 1, kai noriu, kad mano akių makiažas išliktų visa dieną ir tam yra reikiama proga. Pasidažius šia priemone drąsiai galima mėgautis tiek vasaros, tiek žiemos pramogomis ir būti užtikrintu, kad pandos žymių po akimis tikrai nebus! 


 

IsaDora 10 Sec High Impact Volume Mascara


 

 

 

Drąsiai galiu teigti, kad šis blakstienų tušas tikras išsigelbėjimas tiems, kas skuba. Vos per dešimt sekundžių blakstienos tampa lengvai paryškintos, akimirksniu storesnės bei ilgesnės. Labai patogus šepetėlis, kuris prisitaiko prie natūralios akių formos ir nudažo net pačias mažiausias blakstienas. Galimybė rinktis tarp keturių skirtingų spalvų: juodos, rudos, mėlynos bei žalios. Žalių bei mėlynų akių atstovai, ar kada bandėte savo akis padažyti būtent rudu blakstienų tušu? 

Pabandykite, rezultatas tikrai nustebins.


 

IsaDora Volume Lash Styler


 

 

 

 

Šis tušas yra mano TOP 2 iš visų IsaDora blakstienų tušų. Priskirčiau jį jau prie tų, kurie ryškiau dažo, suteikia blakstienoms „vėduoklės“ efektą. Mano trumpas blakstienas tikrai labai gražiai prailgina, kitaip tariant – padažius su šiuo tušu, mano blakstienos tampa matomos. Patiks tiems, kuriems tinka, kai blakstienos pasidengia tirštu storinamuoju tušo sluoksniu. Būtent silikoninis šepetėlis atskiria kiekvieną blakstieną ir duoda ryškią juodą spalvą.


 

IsaDora Grand Volume Lash Styler


 

 

 

 

Visi, kas mėgsta natūralų blakstienų efektą – šis blakstienų tušas to tikrai nesuteiks. Ypatingai storinantis ir ilginantis blakstienų tušas, suteikia MAX apimties, sukuria vadinamąjį “vėduoklės” efektą. Atsparus drėgmei, tačiau tikrai lengvai nusivalo su bet kokiu makiažo valikliu. Man asmeniškai jį labai patinka naudoti ant klientų po dirbtinių blakstienų klijavimo. Duoda labai gera sukibimą ir išsilaikymą, o ką jau bekalbėti apie blakstienų ryškumą…


 

IsaDora Grand Volume Lash Curler Mascara


 

 

 

 

Nemeluosiu, tačiau savo blakstienų dažymo ritualo neįsivaizduoju be gero blakstienų rietiklio. Todėl, nes mano blakstienos yra ypatingai tiesios ir pakelti jas vien tušo pagalba yra pakankamai sudėtinga. Tačiau, blakstienų rietiklis + šis blakstienų tušas = neįtikėtinai riestos bei ryškios blakstienos. Labai dažnai riečiantys tušai greitai stingsta ir apsunkina blakstienas. Šio tušo sudėtyje yra bičių bei karnaubo vaško, kurie minkština bei drėkina, dėl to blakstienos išlieka lanksčios ir neapsunkintos! 


 

IsaDora Stretch Lash Mascara


 

 

Vienas įdomiausių bei unikaliausių tušų, kuriuos man teko naudoti. Išskirtinė savybė – galima pasukti blakstienų tušo dangtelio viršų tam, kad šepetėlis pailgėtų arba patrumpėtų. Būtent ilgas šepetėlis ir suteikia blakstienoms ilgio, atskyrimo bei įprastos apimties, o trumpas -suteikia papildomos apimties ir dar didesnio ryškumo. Idealus variantas tiems, kuriems vieną dieną norisi natūralumo, o kitą dieną norisi visus apkerėti savo ilgomis bei gražiomis blakstienomis. Būtent šio tušo konsistencija man pasirodė ypatingai kreminė – galima tušą drąsiai sluoksniuoti bei būti užtikrintu, kad išsilaikys visą dieną! Mini patarimas – labai patogu šį tušą aplikuoti zigzag‘o judesiais 


 

 

IsaDora tušais esu labai patenkinta tiek asmeniniam naudojimui, tiek darbui su klientais. Išbandykite ir Jūs ir nebijok spalvų! Iki kito karto.


 

apimties suteikianti blakstienų tušas blakstienų tušas ilginamasis blakstienų tušas Isadora riečiantis blakstienų tušas tankinamasis blakstienų tušas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!