Odos cukravimasis. Kas tai?

Apie cukrų ir jo poveikį organizmui dabar kalba daug ir visi. Bet kaip tai veikia odą? Nuoširdžiai pasakius, apie tai tikrai nebuvau nei susimąsčiusi, nei plačiau domėjusis. Iki tol, kol į rankas pakliuvo DERMA COSMETICS.

Kai renkamės odos priežiūros priemones, visada tai darome atsižvelgdami į odos tipą ar ją kamuojančią problemą. Vis gi retai smūgiuojam tiesiai į tos problemos šaltinį. O kartais net nežinome, koks jis. Oda suglebusi, atsiranda pirmos raukšlės, o gal jau kelios ir gilėja, todėl logiška, kad bėgame rinktis stangrinamojo veido kremo. Bet ar tikrai tą suglebimą sukėlė natūrali laiko tėkmė?

Taip sąžiningai permąsčius savo mitybos įpročius, tikėtina, kad cukrus labai stipriai prisideda prie savijautos ir vaizdo veidrodyje. Pasirodo, kad jo poveikis pasireiškia ne tik bėrimais, kaip daugelis esam susidūrę.

 

GLIKACIJA – odos cukravimas. Vartojant daug cukraus, toli gražu ne visos jo molekulės yra perdirbamos ir pašalinamos. Organizme kyla įvairūs uždegiminiai procesai, kurie ir yra dažna aknės priežastis, o likusios cukraus molekulės prisijungia prie tokių baltymų, kaip kolagenas. Jos tarytum suragėja. Taip sutrinka kolageno įsisavinimas, o tai jau ir iššaukia pirmąsias nepageidaujamas raukšles.

 

DERMA COSMETICS

 

Tai vokiečių mokslininkės, Dr. Susanne von Schmiedeberg, išplėtota odos priežiūros linija nuo senėjimo. Jos pagrindas – kova su cukravimosi procesu, kurį įveikti pasitelktas L-Carnosine. Anot įvairių tyrimų, ši veiklioji medžiaga puikiai stabdo glikaciją.

Svarbu pabrėžti, kad šioje linijoje L-Carnosine naudojamas veido kremuose. Tačiau tam, kad ne tik būtų stabdomas cukravimosi procesas, bet oda atgautų prarastą spindesį ar sparčiau susigrąžintų savo elastingumą, būtina oda rūpintis kompleksiškai.

 

Gamintojas siūlo ne tik kremus, bet ir kelių rūšių serumus. Jei oda papilkėjusi, rinkitės serumą su vitaminu C bei veido kremą su L-Carnosine. Taip kovosite su glikacija, o antioksidantas saugos ir skaistins odą.

Kitas svarbus dalykas – jei glikacijos pasekmės jau matosi, kartu su L-Carnosine patariama naudoti ir stangrinamąjį ar regeneruojamąjį veido serumą. Kadangi cukravimasis ypač veikia kolageno gamybą ir jo įsisavinimą, tiek Firming Power Serum, tiek Lifting Power Serum stimuliuoja šiuos procesus.

Didžiausias skirtumas tas, kad Lifting serumo sudėtyje didelį vaidmenį atlieka retinolis. Jis itin stiprus pagalbininkas norint sumažinti jau esančias raukšles, regeneruoti ląsteles. Retinolis, arba vitaminas A, įsiskverbia į gilius odos sluoksnius, lygina raukšles, paviršių. Net padeda kovojantiems su akne ar pigmentinėm dėmėm. Tik svarbu atsiminti, kad šios medžiagos geriau vengti besilaukiančioms ar maitinančioms mamos.

Tuo tarpu Firming serumas savo sudėtyje turi EGF medžiagą, kuri skatina ląstelių dalinimąsi. Tokiu būdu yra didinamas odos tankis, o kartu su tuo grįžta ir stangrumas.

Manau, kad labai svarbu pabrėžti, kokią žalą mes savomis rankomis darome organizmui. Be galo mėgstu saldumynus. Gėda pripažinti, bet dažnai prarandu saiką. Labai džiaugiuosi, kad domėjimasis odos priežiūros naujovėmis atvėrė akis ir davė neblogą spyrį. Ir ne tik dėl to, kad tai tiesiogiai veikia vaizdą veidrodyje, bet davė supratimą, kaip cukrus molekulės lygmenyje keliauja organizmo viduje. Sveikesnis vidus – sveikesnė ir išorė.

 

Tapk geriausia savo versija!

Viktė

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!