Palepink savo plaukus!

Jeigu pajutai, jog Tavo plaukai prarado gyvybingumą ar išsausėjo nuo saulės bei formavimo priemonių naudojimo, labai rekomenduoju išbandyti naująsias John Frieda priemones Hydrate & Recharge.

Šampūno, kondicionieriaus bei kaukės sudėtyje yra Monoi aliejaus bei keratino. Būtent dėl jų plaukai taps pamaitinti ir itin švelnūs.

 

 

Malonaus bei švelnaus kvapo šampūnas puikiai putoja. Reikia nedidelio kiekio, kad išplautum iš savo plaukų visus nešvarumus ir juos atgaivintum.

Noriu priminti, jog šampūnu reikia trinti tik plaukų šaknis, nešvarumai nuo plaukų galiukų nusiplaus savaime tuomet, kai kruopščiai išskalausi šampūną. 

Jeigu nori visiško gaivos pojūčio, galvai plauti naudok kaip įmanoma vėsesnį vandenį. Tokiu būdu ne tik užtikrinsi sveiką plaukų išvaizdą, bet ir pamatysi, jog plaukus plauti reikia rečiau nei buvai įpratusi.

 

 

Kreminės tekstūros kondicionierius lengvai pasiskirsto ant plaukų ir akimirksniu juos atgaivina bei suminkština.

Kondicionieriumi patariu tepti plaukus nuo vidurio iki plaukų galiukų (kadangi kondicionierius drėkina plaukų folikulus, ypač kruopščiai ištepk plaukų galiukus).

Jeigu pajutai, kad plaukams reikia papildomo drėkinimo, tačiau šampūnu plauti jų dar nereikia, tiesiog sudrėkink plaukų galiukus, ištepk kondicionieriumi ir išskalauk.

 

Gaiva ir švara kvepianti kreminės tekstūros plaukų kaukė per labai trumpą laiką sugrąžins Tavo plaukams drėgmę iš švelnumą.

Jeigu nori greitai atgaivinti plaukus, tiesiog išskalauk juos šampūnu ir šlapius plaukus ištepk šia kauke. Po 2-3 minučių  išskalauk.

Jeigu pageidauji itin stipraus drėkinimo, išplauk plaukus šampūnu, gerai juos nusausink rankšluosčiu, ir gausiai užtepk šios kaukės. Palaikyk bent 10 minučių ir kruopščiai išskalauk. Tokią procedūrą rekomenduoju po tiesinimo arba garbanojimo žnyplių naudojimo bei didelio kiekio plaukų lako.

 

 

 

 

Mylėk savo plaukus ir sugrąžink jiems drėgmę, švelnumą bei elastingumą su naujaisiais John Frieda Hydrate & Recharge produktais:

Šampūnu

Kondicionieriumi

Kauke

Tavo plaukai tikrai verti, jog po intensyvios vasaros saulės, sūraus jūros vandens ir formavimo priemonių naudojimo juos palepintum! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gintarė

 

John Frieda plaukų kaukė plaukų kondicionierius plaukų šampūnas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!