Pasiruošk fantastiškam įdegiui!

Noriu papasakoti apie 4 Collistar priemones, kurios ne tik pasirūpins odos apsauga nuo žalingo saulės spindulių poveikio, bet ir užtikrins, kad oda įgautų nuostabų bronzinį atspalvį.

Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt

Įdegį skatinantis drėkinamasis vanduo su alavijų pieneliu

 

 

Tai priemonė, kuri padės įdegti žymiai greičiau ir neleis odai išsausėti.

Be viso šito, ji taip pat labai atgaivina odą karštą vasaros dieną. Jeigu labai užkaitai ant saulės, tiesiog išpurkšk visą kūną ir kaip mat atsigausi. Tiesa, noriu pabrėžti, jog būtinai saugok akis (tiesiog viena ranka pridenk akių zoną, o kita išpurkšk veidą). Kadangi priemonė yra skatinanti įdegį, ji gali suerzinti jautrią akių odą.

Šis purškiklis leis pasimėgauti gaivinamuoju dušu, kai tiesiog nėra kur nusiprausti. Leidžia odai atsigauti paplaukiojus jūroje ar kai nuo saulės vonių jau imi jausti odos tempimą bei oda labai įkaista. Šis vanduo intensyviai drėkina ir saugo nuo odos išsausėjimo, kurį gali sukelti druskos, saulė bei vėjas.

Visgi nereikia pamiršti, jog priemonė skatina įdegį. Dėl to vieną ją naudok tik tuo atveju, jeigu saulėje kaitiniesi jau tikrai ne pirmą kartą šį sezoną. Kitu atveju, kaip vėsinamąjį dušą, naudok su kokia nors kita priemone, kuri turi apsauginius filtrus. Puikiai tiks kremas, apie kurį papasakosiu toliau savo apžvalgoje.

Beje, šį purškiklį gali naudoti ne tik tuo metu, kai deginiesi saulėje. Jeigu mėgsti soliariumus, jis čia taip pat puikiai tiks, sustiprins rezultatą.

 

Intensive Ultra-Rapid Supertanning Treatment SPF20

Intensyvaus įdegio priemonė

 

 

 Natūralią melanino gamybą skatinantis kremas su vidutine apsauga SPF20.

Jeigu priemone kūną pradėsi tepti ne tik deginimosi metu, bet ir kaip kūno pienelį likus kelioms dienoms iki deginimosi, odą paruoši saulei ir žaviai įdegusia oda galėsi džiaugtis žymiai greičiau.

Kremas taip pat užtikrina ryškesnį ir daug ilgiau išliekantį įdegį.

Šio kremo apžvalgą rašiau ir praeitą vasarą. Tačiau šį sezoną padariau naują nuostabų atradimą, kuriuo skubu pasidalinti. Jei šiais patarimais pasinaudosi, pažadu, jau tos pačios dienos vakare džiaugsiesi glotnia, įdegusia bei spindinčia oda.

Pirma, nušveisk odą savo mėgstamu Collistar šveitikliu iš Talasso linijos (aš šiuo metu esu labai pamilusi Anti-Water šveitiklį). Nušveitus odą būtent šios linijos šveitikliais, ji lieka itin sudrėkinta, kremas pasiskirsto tolygiai, o jį tepti būna labai lengva. 

Antra, į šį apsauginį kūno kremą įmaišyk kelis lašelius Collistar Face Magic Drops arba kitos koncentruotos savaiminio įdegio priemonės.

Trečia, ištepk šiuo mišiniu visą kūną bei veidą.

Ketvirta, bėk mėgautis saulės voniomis.

Kremo sudėtyje yra vitamino E, glicerolio bei augalinių aliejų, kurie saugo odą nuo išsausėjimo, kuris gali atsirasti pučiant stipriam vėjui ar maudantis sūriame vandenyje. Pasitepus juo oda iš karto tampa švelni, minkšta, dingsta tempimo jausmas. O jeigu mėgsti kaitintis ne tik pliaže, nevengi ir soliariumų, kremas Tau taip pat puikiai tiks. Tiesa, jeigu saulės voniomis mėgsti mėgautis ilgai, nepamiršk kas kelias valandas kremo patepti iš naujo, kad išlaikytum apsaugą.

Supertanning Dry Oil SPF6

Įdegį skatinantis sausas aliejus

 

 

Priemonė tiems, kurie nori ypač greitai įdegti.

Šio sauso aliejaus sudėtyje esantys morkų bei graikinių riešutų kevalų aliejai leidžia maksimaliai išnaudoti teigiamą saulės poveikį odai.

Aliejus greitai ir gerai susigeria, netepa drabužių, nelimpa. Juo galima tepti tiek kūną, tiek veidą. O jeigu nori papildomai nuo saulės ir sūraus vandens apsaugoti plaukus, aliejumi gali patepti ir juos.

Tiesa, nereikia pamiršti, jog aliejus turi nedidelę apsaugą (SPF6). Dėl to pradžioje, kai oda dar nėra pakankamai įdegusi, priemone naudokis atsakingai ir po pirmosios valandos buvimo saulėje ant viršaus užtepk mano jau aprašytą priemonę su SPF20 (kai pajausi, jog oda įkaito, užtepk didesnę apsaugą turinčią priemonę). O vėliau, kai oda jau taps nebe tokia jautri saulei, galėsi tiesiog iš naujo pasitepti odą šiuo aliejumi, kad atnaujintum apsaugą.

Aliejaus sudėtyje taip pat yra vitamino E bei kitų medžiagų, kurios odą drėkina bei maitina, suteikia elastingumo. Po saulės vonių oda būna labai švelni bei minkšta.

Tad tikrai rekomenduoju nebijoti nedidelės apsaugos ir išmėginti šį aliejų. Su juo tikrai įdegsi greičiau. O be to, pasitepusi šiuo aliejumi, po kiek laiko puikiausiai gali užtepti ir didesnę apsaugą turintį kremą.

Protective Crystal Stick SPF 50+

Apsauginis pieštukas su SPF 50+

 

Itin didelės apsaugos priemonė nuo saulės.

Šis pieštukas specialiai sukurtas tatuiruočių spalvai bei ryškumui išsaugoti, kai oda įdega.

Juo taip pat puikiai gali apsaugoti jautresnes kūno vietas: nosį, paakių odą, randus, pigmentines dėmes, apgamus.

Kieta gelio konsistencija užtikrina, jog užtepsi jį tiksliai ten, kur reikia, ir įdegus odai nebus nemalonių staigmenų.

Taigi su Collistar priemonėmis gali visapusiškai mėgautis saule.

Mažiau įdegusią odą paruošk saulės vonioms bei ją apsaugok su intensyvaus įdegio priemone su SPF20.

Kai oda jau įgaus bronzinį atspalvį, lepink ją sausu aliejumi su SPF6 bei įdegį skatinančiu vandeniu.

Jautrausias saulei savo kūno bei veido vietas ir tatuiruotes apsaugok apsaugine priemone su SPF 50+.

Ir žinok - Tavo oda bus tikrai nuostabi šią vasarą!

 

Gintarė

Collistar collistar sun kremai nuo saulės kremas nuo saulės kūno apsauga nuo saulės saulės priemonės veido apsauga nuo saulės

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!